خبر های ویژه

آگاهی افکار عمومی از مسائل اساسی کشور، زمینه ساز فعال شدن جوانانِ صاحب فکر و اصحاب اندیشه و خِرد

1 فروردین 1402

سه اصله نهال

15 اسفند 1401

روایت شکست نقشه منطقه‌ای آمریکا به‌وسیله تفکر بسیجی و پرچمداری حاج قاسم سلیمانی

5 آذر 1401

یکشنبه اول ماه رمضان خواهد بود

12 فروردین 1401

اگر اجازه قطع بازوهای قدرت ملی داده می‌شد امروز کشور با خطرات بزرگ مواجه بود

19 اسفند 1400

کسی که زندگی اشرافی دارد یا دم از تسلیم می‌زند نمی‌تواند به انقلاب پایبند باشد

28 بهمن 1400

اگر مدیران کارآمد، پرتلاش و دلسوز از این ظرفیت‌ها استفاده صحیح کنند، یقیناً وضع چندین برابر متفاوت خواهد شد.

10 بهمن 1400

می‌توان برای همه مشکلات کشور راه‌حل علمی پیدا کرد

1 آذر 1400

شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همه‌جانبه و رفع موانع کاملاً محقق شود

30 اسفند 1399

دو هدف دشمن در جنگ نرم؛ «شکستن زنجیره تواصی» و «وارونه نمایی از حقایق»

21 اسفند 1399

حد غنی‌سازی ایران ۲۰درصد نیست متناسب با نیاز کشور ممکن است به ۶۰درصد هم برسد

4 اسفند 1399

علاج دردهای مزمن کشور در انتخابات پر شور و انتخاب صحیح و اصلح است

29 بهمن 1399

هنر فرصت‌سازي از تهديد

24 دی 1399

رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی تلویزیونی به‌مناسبت سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم:

19 دی 1399

از عراق ابومهدي تا عراق الکاظمي

13 دی 1399

روحانيت و نگاه به مردم

20 آذر 1399

21 اسفند 1398

در دوران شورش کرونا ، هلال احر بدون مدیر است !

هلال ‌احمر را کرونائی نکنید

بیش از سه ماه است که جمعیت هلال‌احمر ایران فاقد رئیس است. از زمانی که رئیس سابق این جمعیت در 13 آذرماه گذشته کنار گذاشته شد، تاکنون چندبار اخباری درباره پیشنهاد افرادی توسط شورای عالی هلال‌احمر به رئیس‌جمهور منتشر شد ولی هربار صدور حکم رئیس‌جمهور و تعیین رئیس جدید به تعویق افتاد. جمعیت هلال‌احمر مهم‌ترین مجموعه حمایتی کشور برای یاری رساندن به مردم است که در شرایط دشوار به کمک مردم می‌شتابد و تأثیر زیادی در کاهش آلام و حل مشکلات آسیب‌دیده‌های بلایای طبیعی و سایر حوادث و سوانح دارد. این جمعیت، چند سازمان گسترده در زیرمجموعه خود دارد که هرکدام به نوبه خود از اهمیت زیادی برخوردارند و نقش مهمی در کمک‌رسانی به مردم کشورمان و حتی دیگر کشورها دارند. مهم‌تر اینکه در شرایط بحرانی کنونی که سرتاسر کشور به ویروس کرونا مبتلا شده جمعیت هلال‌احمر می‌تواند نقش بسیار مؤثری در مقابله با گسترش بیماری ناشی از این ویروس داشته باشد و به شکل‌های مختلف به کمک مردم بشتابد کما اینکه هم‌اکنون افراد زحمتکش این جمعیت در نقاط مختلف کشور درحال انجام وظیفه از طریق همراهی با ستاد ملی مبارزه با کرونا هستند و نقش ارزنده آنها در این زمینه کاملاً محسوس است. درباره علت عدم تعیین رئیس جمعیت هلال‌احمر، هرچند شایعات زیادی مبنی بر مقاومت فلان وزیر و اصرار او بر اینکه فرد مورد نظرش به این مسئولیت منصوب شود بر سر زبان‌هاست، ولی آنچه به کشور و منافع ملی مربوط می‌شود اینست که رئیس‌جمهور که مرجع نهائی برای تصمیم‌گیری در این زمینه است، نباید راضی شود مؤسسه گسترده و مهمی همچون هلال‌احمر چند ماه بدون رئیس بماند. به صحت و عدم صحت شایعات موجود کاری نداریم و وارد موضوع دخالت‌های بی‌مورد و توقعات بیجای این و آن که عموماً از قدرت‌طلبی ناشی می‌شود نمی‌شویم، ولی لازم می‌دانیم به آقای رئیس‌جمهور یادآور شویم که شایسته نیست ایران با جمعیت بیش از 80 میلیون نفر و برخوردار بودن از مدیران شایسته و پاکدست و صاحب ابتکار، چند ماه شاهد بلاتکلیفی مجموعه مهمی همچون هلال‌احمر باشد. این قابل قبول نیست که گفته شود بعد از مدت‌ها هنوز مسئولان کشور نتوانسته‌اند فرد مناسبی برای ریاست هلال‌احمر پیدا کنند یا نتوانسته‌اند در مورد یک مدیر شایسته برای این مجموعه به توافق برسند. متأسفانه عده‌ای پا را از اینهم فراتر گذاشته و رئیس‌جمهور را به عدم برخورداری از قاطعیت در تصمیم‌گیری در این زمینه متهم می‌کنند، چیزی که بهیچوجه زیبنده رئیس ‌جمهوری اسلامی ایران نیست.

تبریز امروز:

به نقل از روزنامه جمهوری اسلامی ، بیش از سه ماه است که جمعیت هلال‌احمر ایران فاقد رئیس است. از زمانی که رئیس سابق این جمعیت در 13 آذرماه گذشته کنار گذاشته شد، تاکنون چندبار اخباری درباره پیشنهاد افرادی توسط شورای عالی هلال‌احمر به رئیس‌جمهور منتشر شد ولی هربار صدور حکم رئیس‌جمهور و تعیین رئیس جدید به تعویق افتاد.
جمعیت هلال‌احمر مهم‌ترین مجموعه حمایتی کشور برای یاری رساندن به مردم است که در شرایط دشوار به کمک مردم می‌شتابد و تأثیر زیادی در کاهش آلام و حل مشکلات آسیب‌دیده‌های بلایای طبیعی و سایر حوادث و سوانح دارد. این جمعیت، چند سازمان گسترده در زیرمجموعه خود دارد که هرکدام به نوبه خود از اهمیت زیادی برخوردارند و نقش مهمی در کمک‌رسانی به مردم کشورمان و حتی دیگر کشورها دارند. مهم‌تر اینکه در شرایط بحرانی کنونی که سرتاسر کشور به ویروس کرونا مبتلا شده جمعیت هلال‌احمر می‌تواند نقش بسیار مؤثری در مقابله با گسترش بیماری ناشی از این ویروس داشته باشد و به شکل‌های مختلف به کمک مردم بشتابد کما اینکه هم‌اکنون افراد زحمتکش این جمعیت در نقاط مختلف کشور درحال انجام وظیفه از طریق همراهی با ستاد ملی مبارزه با کرونا هستند و نقش ارزنده آنها در این زمینه کاملاً محسوس است.
درباره علت عدم تعیین رئیس جمعیت هلال‌احمر، هرچند شایعات زیادی مبنی بر مقاومت فلان وزیر و اصرار او بر اینکه فرد مورد نظرش به این مسئولیت منصوب شود بر سر زبان‌هاست، ولی آنچه به کشور و منافع ملی مربوط می‌شود اینست که رئیس‌جمهور که مرجع نهائی برای تصمیم‌گیری در این زمینه است، نباید راضی شود مؤسسه گسترده و مهمی همچون هلال‌احمر چند ماه بدون رئیس بماند. به صحت و عدم صحت شایعات موجود کاری نداریم و وارد موضوع دخالت‌های بی‌مورد و توقعات بیجای این و آن که عموماً از قدرت‌طلبی ناشی می‌شود نمی‌شویم، ولی لازم می‌دانیم به آقای رئیس‌جمهور یادآور شویم که شایسته نیست ایران با جمعیت بیش از 80 میلیون نفر و برخوردار بودن از مدیران شایسته و پاکدست و صاحب ابتکار، چند ماه شاهد بلاتکلیفی مجموعه مهمی همچون هلال‌احمر باشد. این قابل قبول نیست که گفته شود بعد از مدت‌ها هنوز مسئولان کشور نتوانسته‌اند فرد مناسبی برای ریاست هلال‌احمر پیدا کنند یا نتوانسته‌اند در مورد یک مدیر شایسته برای این مجموعه به توافق برسند. متأسفانه عده‌ای پا را از اینهم فراتر گذاشته و رئیس‌جمهور را به عدم برخورداری از قاطعیت در تصمیم‌گیری در این زمینه متهم می‌کنند، چیزی که بهیچوجه زیبنده رئیس ‌جمهوری اسلامی ایران نیست.
نکته حساسی که در این زمینه وجود دارد، ضربه وارد شدن به اعتماد مردم نسبت به جمعیت هلال‌احمر است. فراز و نشیب‌های سال‌های اخیر متأسفانه موجب وارد شدن ضربه‌هائی به اعتماد مردم نسبت به هلال‌احمر شده که بهیچوجه به نفع کشور نیست. این خسران باید هرچه زودتر جبران شود تا جمعیت هلال‌احمر بتواند مانند گذشته در تمام صحنه‌ها نقش کم‌نظیر همیشگی خود را ایفا کند. ایران، در سال‌های اخیر صحنه بلایای طبیعی زیادی از قبیل زلزله، سیل و طوفان بوده و اکنون نیز با بحران کرونا مواجه است. در چنین کشوری نباید اجازه داده شود تصور عمومی این باشد که هلال‌احمر هم کرونائی شده است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت