15 خرداد 1396
کابینه ی قطر اتهامات را اقدامی بی اساس بر پایه دروغ ها خوانده است و کویت وعمان همچنان روابط خود را با قطر حفظ کرده اند.
تبریز امروز : خاورمیانه
تصویری از دوحه پایتخت امیرنشین قطر
دولت بحرین بعد از عربستان سعودی خواستار خروج اتباع قطری در ظرف 14روز از خاک خود شد، اختلاف مابین اعضای ائتلاف عربی و قطر که پایگاه اساسی نیروهای آمریکایی در منطقه است؛ استراتژی ترامپ در منطقه را به چالش کشانید! در این بحران نه تنها روابط دیپلماتیک قطع شده است بلکه کشورهای همسایه کلیه راه های زمینی، هوایی و دریایی خود را نیز برعلیه قطر مسدود کرده اند و خواستار خروج اتباع قطری شده اند.
کابینه ی قطر این ماجرا را اقدامی بی اساس بر پایه دروغ ها خوانده است.
حمایت ترامپ از آل سعود موجب جسارت کشورهای سنی بر علیه قطر شده است
کشورهای مالدیو؛ بروندی ، امارات متحده، مصر و بحرین و گروه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی یمن و یک گروه لیبیایی روابط خود را با قطر قطع کردند و حتی عربستان خواستار بازگشت نیروهای قطری عضو ائتلاف بر علیه مردم یمن به خانه شان گردید.
این اقدام بعد از چهار سال تلاش برای فشار به قطر مجددا ظاهر شده است . مصر سیسی همچنان با زندانی کردن روزنامه نگاران بحران با قطر را حغظ می کرد.
پاکستان هنوز اظهار نظری در این خصوص نکرده است ، اما وزارت خارجه ایران خواستار گفتگو بین اعراب برای حل مسائل فی مابین شد.
دلیل واضح و بهانه واقعی چند کشور عرب برای این اقدام و با این سرعت مشخص نیست اما اخیرا کامنت هایی به نقل از شیخ تمیم بن حامد الثانی مبتنی برعدم امکان ادامه ریاست جمهوری ترامپ در یک رسانه دولتی در قطر منتشر شد که شیخ آنرا تکذیب و ناشی از یک خطای سایبری اعلان داشت. اما اختلاف با واشنگتن بر سر ایران و مخالفت با سیاست های ترامپ در مورد ایران از سوی قطر نیز اکنون نقل محافل گردیده است.
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.