خبر های ویژه

آگاهی افکار عمومی از مسائل اساسی کشور، زمینه ساز فعال شدن جوانانِ صاحب فکر و اصحاب اندیشه و خِرد

1 فروردین 1402

سه اصله نهال

15 اسفند 1401

روایت شکست نقشه منطقه‌ای آمریکا به‌وسیله تفکر بسیجی و پرچمداری حاج قاسم سلیمانی

5 آذر 1401

یکشنبه اول ماه رمضان خواهد بود

12 فروردین 1401

اگر اجازه قطع بازوهای قدرت ملی داده می‌شد امروز کشور با خطرات بزرگ مواجه بود

19 اسفند 1400

کسی که زندگی اشرافی دارد یا دم از تسلیم می‌زند نمی‌تواند به انقلاب پایبند باشد

28 بهمن 1400

اگر مدیران کارآمد، پرتلاش و دلسوز از این ظرفیت‌ها استفاده صحیح کنند، یقیناً وضع چندین برابر متفاوت خواهد شد.

10 بهمن 1400

می‌توان برای همه مشکلات کشور راه‌حل علمی پیدا کرد

1 آذر 1400

شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همه‌جانبه و رفع موانع کاملاً محقق شود

30 اسفند 1399

دو هدف دشمن در جنگ نرم؛ «شکستن زنجیره تواصی» و «وارونه نمایی از حقایق»

21 اسفند 1399

حد غنی‌سازی ایران ۲۰درصد نیست متناسب با نیاز کشور ممکن است به ۶۰درصد هم برسد

4 اسفند 1399

علاج دردهای مزمن کشور در انتخابات پر شور و انتخاب صحیح و اصلح است

29 بهمن 1399

هنر فرصت‌سازي از تهديد

24 دی 1399

رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی تلویزیونی به‌مناسبت سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم:

19 دی 1399

از عراق ابومهدي تا عراق الکاظمي

13 دی 1399

روحانيت و نگاه به مردم

20 آذر 1399

24 شهریور 1398

وقتی کارخانه‌خواران مدعی شدند!

از دوران سازندگی و اصلاحات بود که کارگران زیر چرخ سیاست‌های تکنوکرات‌ها له شدند و خصوصی‌سازی به انحراف کشیده شد.این حزب در حالی در واکنش به احکام صادره برای کارگران شرکت نیشکر هفت‌تپه بیانیه می‌دهد که بر کسی پوشیده نیست که معضلات و بحران‌های هفت‌تپه محصول دولتی است که آنها از آن حمایت می‌کنند. مگر همین دولت نبود که به بهانه خصوصی‌سازی و توسعه‌ای که کارگزاران آن را لازم می‌داند، این شرکت را به ثمن بخس به بخش خصوصی واگذار کرد و بخش خصوصی هم حق‌وحقوق کارگران را پایمال کرد.سؤال دیگر آنکه اساساً بخش خصوصی که حزب کارگزاران می‌گوید چه کسانی و کجا هستند؟ آیا منظورتان ادامه روند غلط خصوصی‌سازی مانند مفت فروشی و واگذاری‌های مسئله‌دار در آلومینیوم المهدی هرمزگان، هپکو، پالایشگاه کرمانشاه، شرکت کشت و صنعت کارون خوزستان، نیشکر هفت‌تپه شوش، شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان و مجتمع صنعتی گوشت اردبیل و واگذاری سهام دولتی ۱۸ شرکت بزرگ که شامل صنایع بزرگ و مادر، بیمه و بانک می‌شود، مانند شرکت هلدینگ خلیج‌فارس، شرکت ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان، سرمایه‌گذاری ملی ایران، شرکت کشت و صنعت دامپروری پارس و شرکت خودروسازی ایران‌خودرو و سایپا و دهها مورد دیگر است؟

تبریز امروز:

Image result for privatization

به نقل از روزنامه کیهان ، روزنامه سازندگی دیروز با ‌اشاره به بیانیه حزب کارگزاران درباره بحران‌های کارگری در کشور، تیتر یک خود را به عبارت «راه عدالت از توسعه می‌گذرد» اختصاص داد.این روزنامه به برجسته‌سازی بخش‌هایی از این بیانیه پرداخت و این جملات را به عنوان زیر تیتر خود آورده است: «ما به‌عنوان نهاد سیاسی مدافع کارآفرینی در ایران از حقوق کارگران دفاع می‌کنیم»، «بدون کارآفرینان، کارگران و بدون کارگران، کارآفرینان معنا ندارند»، «تشکل‌های کارگری و کارآفرینی باید تقویت شوند»، «خصوصی‌سازی بدون آزادسازی اقتصادی به رانت‌خواری مبدل می‌شود»، «نباید به بهانه عدالت اجتماعی، آزادی‌های اقتصادی را زیر سؤال برد» و «صدای پای بازگشت سوسیالیسم به گوش می‌رسد» در بخشی از این بیانیه آمده است: «مشکلات کارگری حل نمی‌شود مگر آن‌که مشکلات کارآفرینی حل شود. بدون کارآفرینان مستقل از دولت و حاکمیت و سرمایه‌گذاران ملی، امکان حل بحران‌های اقتصادی و اجتماعی وجود ندارد. تا کارآفرین نباشد، کارگر نیست و تا کارگر در رفاه نباشد، کارآفرین در آسایش نیست.»
این بیانیه افزوده است: «ما هشدار می‌دهیم شیوع جریان‌های کمونیستی محصول یک بحران اقتصادی و اجتماعی گسترده است که می‌کوشد طبق آموزه‌های مارکسیستی با دامن زدن به تضادهای اجتماعی مانند «کارگر -سرمایه‌دار» یا «مرکز- پیرامون» وحدت ملی، انسجام اجتماعی و حتی تمامیت ارضی ایران را تهدید کند. مخاطب ما در این هشدار همه حاکمیت از دولت و مجلس و شوراها و شهرداری‌ها و صداوسیما و قوای قضایی و نظامی و انتظامی و امنیتی و همه احزاب سیاسی و نهادهای مدنی از اصلاح‌طلب تا اصولگراست که مبادا با نگاه بخشی و جناحی به داستان، اصل ماجرا را از یاد ببرند.»
لازم به ذکر است که کارگزاران سازندگی که صرفاً یک حزب خانوادگی و فامیلی است، در حالی به بهانه حمایت از کارگر، رگ گردن خود را به این‌وآن نشان می‌دهد که اتفاقاً از دوران سازندگی و اصلاحات بود که کارگران زیر چرخ سیاست‌های تکنوکرات‌ها له شدند و خصوصی‌سازی به انحراف کشیده شد.این حزب در حالی در واکنش به احکام صادره برای کارگران شرکت نیشکر هفت‌تپه بیانیه می‌دهد که بر کسی پوشیده نیست که معضلات و بحران‌های هفت‌تپه محصول دولتی است که آنها از آن حمایت می‌کنند. مگر همین دولت نبود که به بهانه خصوصی‌سازی و توسعه‌ای که کارگزاران آن را لازم می‌داند، این شرکت را به ثمن بخس به بخش خصوصی واگذار کرد و بخش خصوصی هم حق‌وحقوق کارگران را پایمال کرد.سؤال دیگر آنکه اساساً بخش خصوصی که حزب کارگزاران می‌گوید چه کسانی و کجا هستند؟ آیا منظورتان ادامه روند غلط خصوصی‌سازی مانند مفت فروشی و واگذاری‌های مسئله‌دار در آلومینیوم المهدی هرمزگان، هپکو، پالایشگاه کرمانشاه، شرکت کشت و صنعت کارون خوزستان، نیشکر هفت‌تپه شوش، شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان و مجتمع صنعتی گوشت اردبیل و واگذاری سهام دولتی ۱۸ شرکت بزرگ که شامل صنایع بزرگ و مادر، بیمه و بانک می‌شود، مانند شرکت هلدینگ خلیج‌فارس، شرکت ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان، سرمایه‌گذاری ملی ایران، شرکت کشت و صنعت دامپروری پارس و شرکت خودروسازی ایران‌خودرو و سایپا و دهها مورد دیگر است؟
جهت اطلاع؛ یادآوری یک مورد دیگر که مرتبط با حزب کارگزاران سازندگی نیز هست، خالی از لطف نیست. کارخانه رشت الکتریک رشت از بزرگ‌ترین کارخانه‌های تحت مدیریت سازمان بازنشستگی کشور باسابقه 50 ساله و در وسعتی به میزان 12 هکتار بود که در راستای اصل 44 قانون و خصوصی‌سازی واگذار شد اما نوع واگذاری رانتی آن موجب شد تا علاوه‌بر ورشکستگی زمین آن نیز مورد طمع سودجویان قرار بگیرد. بر اساس گزارش رسانه‌ها، 72 درصد این کارخانه با مبلغی در حدود دو میلیارد تومان به‌صورت اقساط 13 ماهه در اختیار خیرالنساء عسگریان (همسر غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران)، فاطمه صدیقیان (همسر عبدالله نوری)، گیتا شاه‌نواز (همسر غلامرضا قبه) و سوده جبلی (دختر باجناغ کرباسچی) قرار گرفت!

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت