27 مرداد 1398
۱۶۹۸ پژوهشگر و استاد ایرانی در دانشگاه های آلمان تدریس می کنند. تقریبا ۹۰% از این افراد در دانشگاه های مهم مشغول به کار هستند. مابقی در مراکز آموزش عالی و هنر فعالند.
تبریز امروز:
بر اساس جدیدترین گزارشی که سازمان DAAD آلمان منتشر کرده است، این کشور پس از امریکا، بریتانیا و استرالیا به عنوان چهارمین کشور محبوب بین دانشجویان و پژوهشگران خارجی معرفی شده است.
چند نکته در مورد دانشجویان و پژوهشگران ایرانی در آلمان به شرح ذیل می باشد ۴۵% از ایرانیان آلمان را به عنوان محبوب ترین مقصد تحصیلی خود می پسندند، در سال ۲۰۱۸ حدود ۷۵۵۰ نفر دانشجوی ایرانی در آلمان ثبت تحصیل می کردند. ۵۲% از دانشجویان ایرانی در آلمان وارد شاخه های مهندسی ؛ ۱۷% علوم پایه و ریاضی، ۱۲% حقوق، اقتصاد و علوم اجتماعی و ۷% علوم انسانی و ۴% هنر شدند .
۱۲% با مدرک زبان C1، و ۸۰% با B1 و B2 وارد آلمان شدند ۱۶۹۸ پژوهشگر و استاد ایرانی در دانشگاه های آلمان تدریس می کنند. تقریبا ۹۰% از این افراد در دانشگاه های مهم مشغول به کار هستند. مابقی در مراکز آموزش عالی و هنر فعالند.
در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰۳ پژوهشگر مهمان از ایران در آلمان مشغول به کار بود
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.