خبر های ویژه

چگونه فولاد مبارکه در تیم سپاهان فوتبالیست خلافکار را در بحران ارزی به کار می گیرد و به او دلار پرداخت می کند؟

21 فروردین 1404

چين، تقويت بنيه داخلي

16 فروردین 1404

رژیم صهیونی، تنها نیروی نیابتی در منطقه تلاش برای ریشه‌کنی آن، یک وظیفه است

11 فروردین 1404

روز جهانی آب و مشکل کم آبی در کلان شهرها! آب استخر برخی از آقایان به اندازه مصرف یک محله آب بری دارند.

3 فروردین 1404

سرمایه‌گذاری برای تولید

1 فروردین 1404

زمان پرداختن به مسائل اصلي

26 اسفند 1403

مذاکره با آمریکا گره تحریم‌ها را باز نمی‌کند، کورتر می‌کند

22 اسفند 1403

بازی با آینده بازنشستگان؛ آیین‌نامه اجرایی برنامه هفتم، گره‌ای بر گره‌های بازنشستگی

7 اسفند 1403

چرا مدرسه ها را تعطیل می کنید

7 اسفند 1403

ساخت و ساز در محدوده بافت تاریخی با تأیید میراث فرهنگی مجاز است

1 اسفند 1403

ماموریت ویژه به دستگاه‌های تبلیغاتی، رسانه‌ای، آموزشی و فعالان فضای مجازی

29 بهمن 1403

براي رسيدن به نقطه مطلوب

15 بهمن 1403

اف‌اي‌تي‌اف و عذر بدتر از گناه!

14 بهمن 1403

انتقام ‌جوئي، آفت حکمراني

13 بهمن 1403

فاصله ما با انگيزه بعثت

7 بهمن 1403

رسانه ملي نيازمند پالايش

6 بهمن 1403

10 دی 1403

به نظر کارشناسي مردم عمل کنيد

مسیح مهاجری

گذريم از تعبير جعلي و نارساي «ناترازي» که مدتي است براي سرپوش گذاشتن بر کمبودها در زمينه‌هاي سوخت، مواد مصرفي، پول و... بکار مي‌رود. مردم به خوبي و به درستي درک مي‌کنند استفاده از کلمه «ناترازي» براي فرار از بکار بردن کلمات و عناوين ناخوشايندي از قبيل کمبود، نارسائي، نقص، عدم برخورداري و... است هرچند مسئولين فکر مي‌کنند جعل کلمات و عناوين جديد مي‌تواند تأثيرات منفي واقعيت‌هاي تأثيرگذار در زندگي مردم را خنثي کند.

تبریز امروز:

بسم‌الله الرحمن الرحيم
⬅️ بگذريم از تعبير جعلي و نارساي «ناترازي» که مدتي است براي سرپوش گذاشتن بر کمبودها در زمينه‌هاي سوخت، مواد مصرفي، پول و... بکار مي‌رود. مردم به خوبي و به درستي درک مي‌کنند استفاده از کلمه «ناترازي» براي فرار از بکار بردن کلمات و عناوين ناخوشايندي از قبيل کمبود، نارسائي، نقص، عدم برخورداري و... است هرچند مسئولين فکر مي‌کنند جعل کلمات و عناوين جديد مي‌تواند تأثيرات منفي واقعيت‌هاي تأثيرگذار در زندگي مردم را خنثي کند. آنچه اين تأثيرات را خنثي مي‌کند در درجه اول و در مرحله تفاهمات عادي حکمراني، صداقت است و در درجه دوم، تلاش عملي بي‌وقفه براي برطرف ساختن کمبودها و نقص‌ها.
درباره وضعيت کنوني کشور از هر کلمه و تعبيري استفاده شود، اين واقعيت‌هاي ملموس در زندگي مردم همه چيز را آنطور که هستند نشان مي‌دهند. حالا که مسئولان هم پرهيزي از گفتن واقعيت ندارند و با صراحت و صداقت به مردم مي‌گويند در بسياري موارد کمبود وجود دارد، بهتر است به توصيه‌هاي مردم در زمينه چگونگي رفع اين کمبودها هم توجه کنند و آنها را بکار ببندند. پيش‌زمينه اين اقدام اينست که حضرات مسئولان ابتدا به اين باور برسند که مردم به دليل تجربه ملموسي که در جريان زندگي کسب مي‌کنند بهترين کارشناسان در امور مختلف مرتبط با معيشت هستند و عمل به توصيه‌هاي آنها حلال مشکلات کارگزاران خواهد بود. متأسفانه مسئولان همواره خود را در سطحي بالاتر از درک و فهم عموم مردم تصور مي‌کنند و با امکاناتي که دارند ارتباط بشدت باورمندانه‌اي با کارشناسان دارند و اساس حل مشکلات را در همين دو باور جستجو مي‌کنند. باور به خود و باور به کارشناسان را نفي نمي‌کنيم ولي اکتفا به اين دو باور را درست نمي‌دانيم. استفاده از نظر کارشناسان در امور بسيار تخصصي و فني امري قابل قبول و حتي اجتناب‌ناپذير است ولي در آنچه به امور عادي زندگي و همينطور کليات اداره کشور مربوط مي‌شود، به سراغ مردم که داراي تجربه عملي در اين زمينه‌ها هستند هم بايد رفت. مردم، کارشناسان بي‌مزد و بي‌منت جامعه هستند که اگر توصيه‌هاي آنها در کنار نظرات کارشناسان اهل تخصص در رشته‌هاي مختلف قرار گيرند، بهترين نتايج نصيب خواهد شد. به مردم بايد اعتماد کرد و به پيشنهادهايشان بايد عمل کرد.
براي رفع کمبودها نظر عامه مردم اينست که دولت بايد پول داشته باشد. با پول است که مي‌توان مولدهاي برق ساخت و نصب کرد. با پول است که مي‌توان سطح مورد نياز گاز، گازوئيل و بنزين را تأمين کرد. با پول است که مي‌توان اقلام مورد نياز مردم را توليد يا وارد نمود. با پول است که مي‌توان مسکن ساخت. با پول است که می‌توان رضايت معلم و پرستار و کارمند و کارگر را تأمين کرد. با پول است که حقوق مکفي در اختيار قاضي قرار مي‌گيرد تا او در جستجوي رشوه براي گذران زندگي خود نباشد. و با پول است که اقتصاد از بحران خارج مي‌شود و زندگي مردم سر و سامان مي‌يابد و آرامش روحي باعث مي‌شود مردم نسبت به قوانين و احکام دين تمکين کنند. حتي فاصله طبقاتي را هم مي‌توان در جامعه‌اي که ثروتمند است و کمبود پول مشکل اصلي آن نيست برطرف کرد.
راه پول‌دار شدن دولت را هم مردم ارائه مي‌دهند. با چابک‌سازي بدنه بسيار فربه حکمراني شامل هر سه قوه و دستگاه‌هاي زائد آويزان و بي‌خاصيت که هر روز با عناوين مختلف و با بهانه‌هاي عجيب و غريب سر برمي‌آورند. با کاهش حقوق‌هاي نجومي که رقم قابل ملاحظه‌اي را تشکيل مي‌دهند. با حذف کامل بودجه دستگاه‌هاي فرهنگي به معناي عام که غير از اتلاف وقت و هدر دادن پول و امکانات خاصيتي ندارند. با ابقاء بخش‌هاي فرهنگي که زيرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي هستند البته همراه با صرفه‌جوئي‌ها و برنامه‌ريزي‌هاي منطبق با نيازهاي واقعي جامعه و پرهيز از اسراف‌ها و زياده‌روي‌ها. با حل مشکل FATF. با اخراج 8 ميليون اتباع غيرمجاز که بودجه عظیمي را مي‌بلعند. با جلوگيري از قاچاق سوخت. با اتخاذ سياست بين‌المللي عزتمندانه‌اي که منجر به رفع تحريم‌ها و باز شدن راه تجارت بين‌المللي و ايجاد گشايش در اقتصاد کشور خواهد شد.
اينها اموري نيستند که به تأييد کارشناسان نيازمند باشند. عموم مردم اين راهکارها را با تمام وجود تأييد مي‌کنند و همواره به زبان مي‌آورند. مسئولان ما که در تمام دهه‌هاي گذشته به آراء خود متکي بودند، حالا به توصيه‌هاي مردم عمل کنند تا ثمره شيرين آن را براي خود و براي کشور لمس نمايند

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت