خبر های ویژه

پشت کوه ، کنار پایان کورپوسی ، همه جا پر از زباله است

30 فروردین 1403

نباید مقابل هنجارشکنی دینی در جامعه کوتاهی شود

22 فروردین 1403

برای جهش تولید توان مالی، فکری و ابتکارات مردم به میدان آورده شود

15 فروردین 1403

هم استغفار هم استعفا

13 فروردین 1403

فروش انشعاب به هزاران ویلای دارای استخر خصوصی ، آب را کم می کند

3 فروردین 1403

سال ۱۴۰۳، سال «جهش تولید با مشارکت مردم»

1 فروردین 1403

جزئیات افزایش ۳۵ درصدی حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳

29 اسفند 1402

تدبیر ناصحیح و بستن جاده خاوران

13 اسفند 1402

تمرین برای مقابله با آلودگی های میکروبی و شیمیایی

11 اسفند 1402

مصوبات خلاف قانون اساسي!

8 اسفند 1402

اوج نياز به منجي موعود

4 اسفند 1402

حضور در انتخابات و حفظ وحدت ملی

29 بهمن 1402

برف ، کلاغ و عینالی

29 بهمن 1402

تبریز شبانه از خانه من

28 بهمن 1402

مرد خوش سیمای عینکی هم سردش نمی شود

17 بهمن 1402

بودجه شهرداری تبریز باید با کلانشهرها مقایسه شود نه با مراکز استان های ترک نشین

16 بهمن 1402

از مدرسه حکمت تبریز تااستادی ممتاز آکادمی جراحان پاریس

13 بهمن 1402

استاندار آذربایجان شرقی دست روی نقطه ضعف در صنعت داروی آذربایجان شرقی گذاشت

13 بهمن 1402

حفره تاریک تاسیسات که سال ها در پای کوه و کنار خانه های مردم سرباز باقی مانده است

12 بهمن 1402

مسئولیت‌های دولت و بخش خصوصی برای پیشرفت اقتصادی

10 بهمن 1402

اجرای ۱۵ قطعه موسیقی فولکلور و مردمی

9 بهمن 1402

آقا عین الله سوداگر یک کتاب شفاهی فرهنگ مردم در یک تصادف چشم از جهان فرو بست !

2 بهمن 1402

آب دریای عمان به اصفهان انتقال می یابد؛ آیا می توان این لوله گذاری را تا دریاچه اورمیه هم ادامه داد؟

2 بهمن 1402

مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی شد

1 بهمن 1402

استاندار آذربایجان شرقی به دیار باقی شتافت

30 دی 1402

رهبر انقلاب: حضور، خواست و اقدام مردم یک اصل اساسی در اسلام است

27 دی 1402

وقتی مشکل را نشناخته اید ، کوتاه ترین راه همواره بهترین راه نیست ! زیرا راه حل شما ممکن است جزیی ار مسئله گردد!

25 دی 1402

قانون حمایت از گزارشگران فساد ابلاغ شد

25 دی 1402

غیرحضوری شدن برخی از مدارس آذربایجان شرقی به دنبال بارش برف

23 دی 1402

ريشه مفاسد، ضعف مديريت است

19 دی 1402

سیاست راهبردی امام آوردن مردم به صحنه سیاست راهبردی دشمن خارج کردن مردم از صحنه

19 دی 1402

هیچ محدودیتی در خرید نان وجود ندارد اقدام برخی نانوایی‌ها در محدودیت خرید نان تخلف است

19 دی 1402

جامعه

22 فروردین 1403

نباید مقابل هنجارشکنی دینی در جامعه کوتاهی شود

همه مردم، جوانان، فعالان سیاسی – اجتماعی و فعالان رسانه‌ای بدانند که توفیق ملت در توحید کلمه است

15 فروردین 1403

برای جهش تولید توان مالی، فکری و ابتکارات مردم به میدان آورده شود

مردم انتظار دارند کارها و تلاش‌های مسئولان در زندگی آنها اثر ملموس داشته باشد که باید در جهت برآوردن این انتظار به‌حق، حرکت و تلاش کرد. ایشان انتظار مردم برای بهبود اوضاع اقتصادی را با توجه به ظرفیت‌های فوق‌العاده کشور، قابل تحقق خواندند و افزودند: برخورداری از حدود ۷ درصد منابع طبیعی جهان با ۶۴ ماده مهم معدنی، آن هم در حالیکه ایران حدود یک درصد جمعیت جهان را دارد، ظرفیت و فرصت بسیار مناسبی است. برخورداری از حدود ۳۷ میلیون هکتار اراضی قابل کشت، امکان مدیریت آب برای استفاده کامل از این ظرفیت بسیار مهم کشاورزی و حضور ایران در رده‌های بالای تولید جهانی محصولاتی مانند فولاد و سیمان، از دیگر ظرفیت‌های طبیعی ایران بود که رهبر انقلاب به آنها اشاره کردند. ایشان ظرفیت‌های انسانی را از ظرفیت‌های طبیعی مهمتر خواندند و افزودند: برخورداری ملت ایران از استعداد و هوش بالاتر از متوسط جهانی، ۳۶ میلیون جوان، ۱۴ میلیون دارای تحصیلات عالیه، ۳ میلیون دانشجو، بیش از صدهزار هیأت علمی و بیش از ۱۵۰ هزار پزشک از جمله ظرفیت‌های بی‌بدیل انسانی ایران است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین با اشاره به موقعیت مهم جغرافیایی و تنوع بالای اقلیمی گفتند: همه این ظرفیت‌ها نشان می‌دهد توقعات اقتصادی مردم و رهبری قابل دستیبابی است. ایشان در تشریح موانع بیرونی و درونی بهبود اوضاع اقتصادی گفتند: تهدیدات، تحریم‌ها و کارشکنی‌های مستمر در دستیابی ایران به امکانات لازم، مهمترین موانع خارجی است که البته می‌توان این موانع را کم و کم‌اثر کرد؛ ضمن اینکه تحریم‌ها به‌گفته کارآفرینان برجسته، می‌تواند فرصت‌آفرین هم باشد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: کم‌کاری، بی‌دقتی، کم‌انگیزگی، تلاش برای بدست‌آوردن محبوبیت و به‌ فکر مناصب بالاتر بودن از جمله موانع درونی است که استفاده صحیح از ظرفیت‌ها و فرصت‌های گسترده کشور را دچار وقفه و خلل می‌کند.

13 فروردین 1403

هم استغفار هم استعفا

ماجراي باغ گُل اُزگُل که در اواخر اسفند گذشته دامن‌گير آقاي صديقي امام جمعه موقت تهران و رئيس ستاد امر بمعروف و نهي از منکر شد در تمام ايام تعطيلات نوروز از موضوعات مطرح در محافل و در فضاي مجازي و رسانه‌اي بود. افراد مختلف با انتشار اسناد، اظهارنظرهاي متنوع و پيشنهادهاي گوناگون به اين موضوع مي‌پردازند. خود آقاي کاظم صديقي هم در يک حالت انفعالي به استغفار و عذرخواهي متوسل شد تا بلکه ماجرا پايان يابد. قطعاً استغفار و عذرخواهي آقاي صديقي اقدامي مثبت است ولي کافي نيست. در اين زمينه حداقل دو اقدام ديگر هم لازم است صورت بگيرند که يکي مربوط به خود آقاي صديقي است و ديگري وظيفه قوه قضائيه است. اقدامي که آقاي صديقي بايد انجام بدهد اينست که از مسئوليت‌هائي که برعهده دارد استعفا بدهد و با اين کار به افکار عمومي عملاً اعلام کند فردي که به تعبير خود ايشان اهل «غفلت» آنهم در اين اندازه بزرگ است نبايد در چنين جايگاه‌هائي حضور داشته باشد. علاوه بر اين، آقاي صديقي در منبرها و مصاحبه‌هايش نيز مطالبي را به امام زمان عليه‌السلام نسبت داده که قطعاً فاقد پايه و اساس هستند و همين هم عامل مهم ديگري است که اقتضا مي‌کند ايشان در چنين جايگاه‌هائي حضور نداشته باشد. آنچه از قوه قضائيه انتظار مي‌رود در اين زمينه انجام بدهد، بررسي دقيق پرونده باغ گُل اُزگُل و حوزه علميه تحت نظر آقاي صديقي است بطوري که تمام ابعاد ماجرا به صورت شفاف به افکار عمومي گزارش شود و هيچ ابهامي باقي نماند. چنين اقدامي بايد در مورد ساير پرونده‌ها هم انجام شود ازجمله پرونده فساد واردات چاي که افکار عمومي آن را فراموش نخواهد کرد و از مطالبات مهم مردم است. قوه قضائيه مي‌تواند با بررسي اين قبيل پرونده‌ها و اولويت دادن به آنها، اعتبار خود را افزايش دهد و مانع مخدوش شدن بيشتر اعتبار نظام شود.

1 فروردین 1403

سال ۱۴۰۳، سال «جهش تولید با مشارکت مردم»

در سال جدید نیز مسئله عمده کشور همچنان «اقتصاد» است زیرا نقطه ضعف اساسی کشور در این حوزه است و باید در این زمینه فعال عمل شود. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: جمع‌بندی نظرات کارشناسان اقتصادی ما را به این نتیجه می‌رساند که کلید حل مشکلات اقتصادی کشور از جمله «تورم»، «اشتغال» و «ارزش پول ملی» مسئله «تولید» است و به‌همین دلیل در چند سال گذشته برموضوع تولید تکیه شده است.

29 اسفند 1402

جزئیات افزایش ۳۵ درصدی حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳

حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ به میزان ۳۵.۳ درصد افزایش یافت. میزان افزایش دستمزد سایر سطوح هم ۲۲ درصد به اضافه رقم ثابت ماهانه ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار و ۷۸۰ ریال تعیین شد. با توجه به سایر آیتم‌های مزدی، حداقل دریافتی کارگران در سال آینده بیش از ۱۱ میلیون و ۱۰۷ هزار تومان خواهد بود.

8 اسفند 1402

مصوبات خلاف قانون اساسي!

هيچيک از بخش‌هاي زيرمجموعه قوه قضائيه حق ندارند آنچه قانون اساسي به عنوان وظيفه برعهده آنها گذاشته است را به قوه ديگري واگذار و خود را نسبت به آن مسلوب‌الاختيار کنند. به همين دليل اصل پيشنهاد معاونت حقوقي قوه قضائيه و ديوان عدالت اداري براي سلب صلاحيت در زمينه رسيدگي به تصميمات آموزشي و پژوهشي خلاف قانون اساسي است. و مهم‌ترين اشکال و ايراد اينست که مراکزي که رؤساي قواي سه‌گانه در آنها حضور دارند نبايد تصميماتي بگيرند که با قانون اساسي سازگاري ندارند. اين ايراد، شامل شوراي عالي انقلاب فرهنگي، شوراي عالي اقتصادي سران قوا و هر مجموعه ديگري است که درصدد تصويب قانون يا لغو و حذف بخشي از قانون برآيند. انتظار از سران قوا پاسداري از قانون اساسي است نه اقدامي که با قانون اساسي مغايرت داشته باشد. هر مصوبه‌اي که خلاف قانون اساسي باشد غيرقانوني است حتي اگر به اتفاق آراء سران قوا باشد.

4 اسفند 1402

اوج نياز به منجي موعود

آنچه در کشاکش اين جنگ‌ها و جدال‌ها و حکمراني‌هاي دنياي امروز خودنمائي مي‌کند، بي‌عدالتي و مهجور ماندن انسان از حقوق انساني خود است. درست به همين دليل است که مي‌توان گفت امروز انسان بيش از هر زمان ديگري به منجي موعود نيازمند است. اينکه چه وقت اراده خدا به نجات انسان از اين بي‌عدالتي تعلق مي‌گيرد نمي‌دانيم ولي اين را مي‌دانيم که اکنون بيش از هر زمان ديگري ما انسان‌ها به منجي موعود نياز داريم.

29 بهمن 1402

حضور در انتخابات و حفظ وحدت ملی

اکنون درست در نقطه مقابل آن نظام منحط، مردم مالک کشور و نظام هستند و با انتخاب مستقیم یا غیرمستقیم مسئولان اصلی کشور، جهت حرکت مملکت را تعیین می‌کنند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ایجاد خودباوری ملی و احساس توانایی در عرصه‌های مختلف علم و فناوری، دفاعی، پزشکی و دیگر زمینه‌ها را دیگر دستاورد مهم انقلاب برشمردند و افزودند: این اعتماد به‌نفس، برخلاف دوران طاغوت در عرصه بین‌المللی و مواجهه با قدرت‌ها نیز مشهود است. گسترش فکر و ارزش‌های انقلاب به‌ویژه در منطقه، توفیق نسبی در جلوگیری از گسترش فرهنگ غربی به عنوان فرهنگ غالب، تشکیل گروه‌های خودجوش مردمی در همه زمینه‌ها و گسترش خدمات به همه مناطق کشور و پرورش دانشمندان جهانی در رشته‌های مختلف از دیگر موفقیت‌هایی بود که رهبر در ارزیابی حرکت انقلاب به آنها اشاره کردند.

13 بهمن 1402

از مدرسه حکمت تبریز تااستادی ممتاز آکادمی جراحان پاریس

شادروان زنده یاد پروفسور استاد یحیی عدل«۱۲۸۷ شمسی تبریز ۱۳۸۱ شمسی تهران »پدر جراحی نوین ایران و بانی انجمن پزشکی کشور از بزرگان و تاثیرگذاران علوم پزشکی بوده‌ است پدر وی از سیاست مداران اواخر دوره قاجار اذربایجان و مدتی نیز نائب حکومت ولایات آذربایجان و حاکم کرمانشاه و گرگان بوده است. خاندان عدل تبریزی در تاریخ معاصر ایران نقش بزرگی داشته اند و علاوه بر پدرش که از والیان آذربایجان و کرمانشاه بوده و پسر عمویش شادروان دکتر مصطفی عدل بنیانگذار دادگستری نوین ایران و دکتر حسین عدل پسر عموی دیگرش وزیر کشاورزی و بنیانگذار دانشکده ی تحقیقاتی کشاورزی کرج بوده‌اند. طبق مستندات انجمن پزشکی ايران پروفسور عدل از سال ۱۳۱۷ ه.ش به مدت ۶۰ سال دربیمارستان های ایران به جراحی بیماران پرداخته و با انجام جراحی های مختلف،جراحی ایران را از بریدن و دوختن خانگی به جراحی های مدرن بیمارستانی ارتقاء داده و علاوه بر آن با تربیت پزشکان متخصص و انتشار مقالات علمی که زینت بخش مجلات و ژورنال های معتبر اروپایی بود، در جامعه پزشکی به عنوان مرد اول این رشته علمی شناخته می‌شود. همچنين مستندات انجمن پزشکی ایران نشان می‌دهد که پروفسور عدل در طول ۶۰ سال جراحی ،۶۰ هزار عمل جراحی انجام داد و با پرورش و تربیت ۵۰۰پزشک جراح در شکل‌گیری پایه های علمی دانشکده های پزشکی کشور نقش مهمی ایفا کرد.

10 بهمن 1402

مسئولیت‌های دولت و بخش خصوصی برای پیشرفت اقتصادی

ایشان «ابتکار» را واقعیت بارز نمایشگاه دیروز و جلسه امروز دانستند و گفتند: ابتکار، نشان‌دهنده نیروی انسانی نخبه است و وجود نیروی انسانی نخبه به عنوان ثروتی عظیم، تکیه‌گاهی مطمئن در گره‌گشایی مسائل کلان، پیمودن راه‌های دشوار و رسیدن ایران به اوج خواهد بود. رهبر انقلاب، ناترازی در مسائلی مانند آب، سوخت، برق و عرصه‌های دیگر را مانع کارهای بزرگ خواندند و افزودند: نیروی انسانی نخبه بخش خصوصی می‌تواند در این زمینه‌ها، حقیقتا گره‌گشایی کند که این، نیاز به برنامه‌ریزی درست برای استفاده از ظرفیت فکری و عملی این بخش دارد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فعالیت در عرصه‌های مختلف بالادستی نظیر نفت و فولاد و گاز تا مشاغلی هم‌چون صنایع دستی را نمایانگر زمینه بسیار گسترده مشارکت بخش خصوصی دانستند و گفتند: دستان پر قدرت و انگشتان مبتکر فعالان این بخش‌ها، به افزایش اشتغال و کاهش فقر هم منجر خواهد شد.

2 بهمن 1402

آب دریای عمان به اصفهان انتقال می یابد؛ آیا می توان این لوله گذاری را تا دریاچه اورمیه هم ادامه داد؟

پروژه خط انتقال آب دریای عمان به استان اصفهان به طول ۷۸۰ کیلومتر به ۶۲ درصد رسید. این خط لوله که از استان‌های کرمان، یزد و اصفهان می‌گذرد، در ۲۴ نقطه با حضور ۱۴ پیمانکار درحال تکمیل است که ازطریق اجرای این طرح، ۷۰میلیون مترمکعب آب در مرحله نخست و ۴۰۰ میلیون مترمکعب در مرحله دوم به اصفهان انتقال داده می‌شود. با اجرای این پروژه در راستای طرح احیای رودخانه زاینده‌رود برداشت آب از زاینده‌رود برای صنایع قطع خواهد شد. این اقدام در پی اعتراضات کشاورزان و همت نمایندگان اصفهان عملی می شود.

1 بهمن 1402

مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی شد

رحمتی فارغ‌التحصیل مقطع دکتری و دارای سوابق اقتصادی و اجرایی در آستان قدس رضوی، وزارت کشور و بنیاد شهید است. او پیش از این در ۳۱ تیر ۱۴۰۲ با حکم وزیر اقتصاد و دارایی به عنوان رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور منصوب شده بود. مالک رحمتی دانش آموخته دانشگاه امام صادق علیه السلام و دارای سوابق متعدد اجرایی است که می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد: -عضو هیئت مدیره سازمان اقتصادی کوثر -قائم مقام‌سازمان اقتصادی کوثر -معاونت سازمان اقتصادی کوثر -عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در دوره هشتم و نهم -عضو کمیته مدیران مدیریت مالی ایران – -مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری سبحان – مدیرعامل و عضوهیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری صنایع و معادن – رئیس هیئت مدیره شرکت سیم و کابل تبریز – نایب ریس هیات مدیره شرکت معدنی امکو – نایب رییسی هیات مدیره انجمن سنگ ایران – عضو هیات علمی و مدیر گروه حقوق دانشگاه آل طا‌ها – سرپرست اسبق اداره تشکل‌های صنفی و تخصصی وزارت کشور – عضو انجمن علمی اسلام و توسعه اقتصادی – عضو کارگروه تخصصی تدوین سیاست‌های داخلی برنامه پنجم توسعه کشور

30 دی 1402

استاندار آذربایجان شرقی به دیار باقی شتافت

سردار عاشورایی و جانباز هشت سال دفاع مقدس، زین العابدین رضوی خرم، استاندار جهادی و انقلابی استان ، پس از عمری مجاهدت در راه آرمان های نظام و انقلاب و تحمل جراحات ناشی از جنگ، لحظاتی قبل دعوت حق را لبیک گفته و به یاران شهیدش پیوست‌. استانداری آذربایجان شرقی، درگذشت این رزمنده خستگی ناپذیر و ولایی را محضر رهبر معظم انقلاب (مدظلله العالی)، مردم شریف استان و رییس جمهور مردمی، تسلیت گفته و از خداوند متعال برای بازماندگان آن بزرگمرد انقلابی، صبر جزیل و برای شادی روح وی، علو درجات را طلب می کند.

27 دی 1402

رهبر انقلاب: حضور، خواست و اقدام مردم یک اصل اساسی در اسلام است

اسلام، دینی سیاسی است و همه مسلمانان باید در صحنه سیاست حضور داشته باشند، افزودند: البته میدان سیاست میدانی لغزنده است و برای جلوگیری از لغزش‌ها، مجهز شدن به «تقوای سیاسی، خویشتنداری و چشم باز» ضروری است که در این صورت جنگ روانی دشمن هم بی‌اثر می‌شود. رهبر انقلاب، ملامت و سرزنش‌گری در مقابل هر حرف یا کار خوب را از نمونه‌های جنگ روانی دشمن دانستند و گفتند: بنا به دستور قرآن از سرزنش‌ها نباید ترسید. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تشویق آحاد مردم به حضور در میدان‌های مختلف سیاسی و اجتماعی را در خطبه‌های نمازجمعه ضروری خواندند و افزودند: تشویق مردم به کارهای خیر اجتماعی مانند مشارکت در ساخت مدرسه و بیمارستان و کمک به آزادی زندانیان نیازمند و یا تشویق به حضور در میدان سیاسی مانند انتخابات، کاری لازم است. ایشان حضور در انتخابات را هم وظیفه و هم حقّ مردم دانستند و گفتند: حضور مردم در انتخابات به معنای حقیقی کلمه لازم است؛ البته انتخابات صرفاً تکلیف نیست بلکه حق مردم است که بتوانند قانون‌گذاران، مجریان قانون و یا اعضای مجلس خبرگان را انتخاب کنند. رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه جهاد تبیین در تشویق مردم به حضور در صحنه مؤثر است، صرف دعوت زبانی را کافی ندانستند و افزودند: عمل، روی خوش، زبان پاسخگو و حضور در جمع‌های گوناگون مردم بخصوص جمع‌های جوانان ضروری است.

25 دی 1402

وقتی مشکل را نشناخته اید ، کوتاه ترین راه همواره بهترین راه نیست ! زیرا راه حل شما ممکن است جزیی ار مسئله گردد!

کوتاه ترین راه همواره بهترین راه نیست ! در ماه های گذشته موضوع افزایش سن بازنشستگی به بهانه افزایش امید به زندگی در ایران بدون ارائه آمار دقیق و تحلیل کامل و انطباق دهی در تمام جامعه و سپس بدلیل حمایت از صندوق های بازنشستگی با عنوان کاهش درآمد این صندوق ها در مجلس به تصویب رسید و در نهایت با مصوبه شورای نگهبان که انتظار عدم تایید آن می رفت جای خود را در میان قوانین پیدا کرد! اما باور عمومی دلیل پیدایش این قانون را بیشتر مشکلات صندوق های بازنشستگی فرض کرد! حال کارگران مدت زمان بیشتری بیمه پرداخت خواهند نمود ولی دیرتر بازنشسته خواهند شد، از آن سوی استفاده کمتری نیز از حقوق بیمه بازنشستگی خود خواهند برد ! و چه زود همه چیز به پایان خواهد رسید و بروز مشکل در صندوق های بازنشستگی به آینده انتقال خواهد یافت؛ پس کوتاه ترین راه برای حل موضوع انتخاب گردید. اما آیا کوتاه ترین راه همیشه بهترین راه است؟

25 دی 1402

قانون حمایت از گزارشگران فساد ابلاغ شد

گزارشگر می‌تواند بدون ارائه اطلاعات هویتی و تحت عنوان ناشناس اقدام به گزارشگری موضوع این قانون نماید. اما هرگاه گزارشگر در گزارش اعلامی به مرجع پذیرنده هویت خود را اعلام نماید یا به هر نحوی هویت وی برای مرجع پذیرنده کشف گردد، مرجع پذیرنده و مراجع رسیدگی کننده مجاز به افشای اطلاعات گزارشگر بدون أخذ رضایت قبلی وی نیستند. در صورت حضور گزارشگر با رضایت قبلی، صریح و موردی به عنوان شاهد یا مطلع نیز مقام تحقیق از گزارشگر جداگانه و بدون حضور متهم تحقیق می‌کند. مواجهه گزارشگر با متهم تنها در صورت رضایت قبلی، صریح و موردی او امکانپذیر است.

19 دی 1402

ريشه مفاسد، ضعف مديريت است

ارز را وقتي که به صورت غلط تقسيم مي‌کنند، اين دو طرف دارد. يکي آنکه مي‌آيد اين را مي‌گيرد، يکي آنکه آن را مي‌دهد. ما هميشه داريم دنبال آن کسي که مي‌گيرد مي‌گرديم، مفسد اقتصادي، قاچاقچي. در حالي که تقصير عمده متوجه آن کسي است که داد. آن را بايد دنبال کرد.» با در دست داشتن اين جواب روشن، مشخص است که گيرنده ارز را هم بايد تعقيب کرد ولي مهم‌تر از آن، تعقيب و مجازات کسي است که با سوء‌استفاده از موقعيت خود در دستگاه‌هاي دولتي به افراد سوء‌استفاده‌گر و فرصت‌‌طلب که مفسدان اقتصادي هستند ارز مي‌دهد. پشتوانه اين سخن رهبري، اين استدلال کاملاً مشخص است که اگر در دستگاه‌هاي دولتي افراد فاسدي حضور نداشته باشند که بدون رعايت ضوابط و مقررات قانوني به اين و آن ارز بدهند، اصولاً راه سوء‌استفاده بر روي افراد فاسد و فرصت‌طلب بسته خواهد بود و زمينه‌اي براي فساد به وجود نخواهد آمد. بنابراين، بدون ترديد بايد گفت دنبال کردن کسي که ارز را مي‌دهد، تعقيب‌کنندگان را سريع‌تر به نتيجه مي‌رساند.

19 دی 1402

سیاست راهبردی امام آوردن مردم به صحنه سیاست راهبردی دشمن خارج کردن مردم از صحنه

به قضیه حجاب و امثال آن باید با این نگاه توجه و کار کرد که مسئله صرفا ناآگاهی عده‌ای از موضوع حجاب نیست بلکه عده کمی با انگیزه مخالفت و معارضه این کارها را می‌کنند. «ایجاد اختلاف و دوقطبی کردن مردم» به نحوی که موضوع از اختلافات دوستانه خارج و به محکوم کردن هر حرفِ ولو خوب طرف مقابل منجر شود، شگرد دیگری برای خالی کردن میدان از حضور مردم بود که رهبر انقلاب پس از تبیین آن گفتند: راه مقابله با این نقشه‌ها، حضور مردم در مسائل سیاسی، اقتصادی، انتخابات و حتی مسائل امنیتی است.

15 دی 1402

هزار کوه ، گل هزارمش را ندید!

ریحانه گل خوشبوی هزاران کوه بهار نیامده تو چه زود پاییز را شمردی ! هزار گل در هزاران کوه می آیند! تو چرا برگشتی ! آن قلب های بسیار همگی تپیدند و گل برگ های صورتی نوازش کردند اما هزار کوه گل هزارمش را ندید!

13 دی 1402

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درپی شهادت جمعی از زائران مزار شهید سلیمانی در حادثه تروریستی در مسیر گلزار شهدای کرمان پیامی صادر کردند.

بسم الله الرّحمن الرّحیم ⚫️دشمنان شرور و جنایتکار ملت ایران،‌ بار دیگر فاجعه آفریدند و جمع زیادی از مردم عزیز را در کرمان و در فضای معطّر مزار شهیدان، به شهادت رساندند. ⚫️ملت ایران عزادار شد و خانواده‌های زیادی در سوگ جگر گوشگان و عزیزان خود غرق ماتم شدند. جنایتکاران سنگدل نتوانستند عشق و شوق مردم به زیارت مرقد سردار بزرگشان شهید قاسم سلیمانی را تحمل کنند. بدانند که سربازانِ راه روشن سلیمانی هم رذالت و جنایت آنان را تحمل نخواهند کرد. چه دستهای آلوده به خون بیگناهان و چه مغزهای مفسد و شرارت‌زا که آنان را به این گمراهی کشانده‌اند، از هم اکنون آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهند بود. بدانند که این فاجعه آفرینی پاسخ سختی در پی خواهد داشت باذن الله. ⚫️اینجانب در عزای خانواده‌های مصیبت دیده با آنان همدل وهمراهم و صبر و تسلّای آنان را از خداوند متعال مسألت میکنم. روح مطهر شهیدان انشاءالله میهمان بانوی دو عالم و مادر شهیدان حضرت صدیقه‌ی طاهره سلام الله علیها است. با مجروحان حادثه همدردی میکنم و شفای آنان را از درگاه الهی خواستارم. سیّدعلی خامنه‌ای ۱۴۰۲/۱۰/۱۳

1 دی 1402

یونسکو ۲۰۲۳ را مرگبارترین سال برای خبرنگاران در کشورهای درگیر جنگ خواند

مرکز آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (UNESCO) در ارزیابی سالانه خود در مورد روزنامه‌نگاران، سال ۲۰۲۳ را مرگبارترین سال برای خبرنگاران در کشورهای درگیر جنگ اعلام کرده است که طی آن ۳۸ خبرنگار کشته شده‌اند. سازمان ملل روز چهارشنبه، ۲۰ دسامبر، در بیانیه‌ای به نقل از یونسکو نگاشته که شمار خبرنگاران کشته شده در مناطق جنگی در مقایسه با سه سال گذشته حدود دو برابر افزایش یافته است. بربنیاد یافته‌های این نهاد، تنها در سه ماهه اخیر سال جاری، ۲۷ روزنامه‌نگار در مناطق جنگی کشته شده‌اند. آدری آزولای، مدیرکل یونسکو در این مورد گفته است: «من به همه‌ای این متخصصان رسانه‌ای ادای احترام می‌کنم و دوباره فراخوان خود را از همه ذی‌نفعان برای بسیج ابزارهای لازم برای تضمین حمایت از خبرنگاران به‌عنوان غیرنظامی، همانطور که در قوانین بین‌المللی تصریح شده است، تکرار می‌کنم.» طبق این ارزیابی، شمار زیادی از این خبرنگاران و کارمندان رسانه‌ای طی سه ماه اخیر در پی جنگ اسراییل و حماس در غزه کشته شده‌اند.

13 آذر 1402

تشکیل ائتلاف جهانی در برابر زورگویی‌های آمریکا و غربی‌ها

ایشان همچنین با اشاره به دیدار ۲۲ سال پیش خود با آقای «فیدل کاسترو» رهبر فقید کوبا گفتند: انقلاب کوبا و شخصیت آقای کاسترو از پیش از پیروزی انقلاب اسلامی همواره برای انقلابیون ایران جذابیت خاص داشت و دلیل آن هم صداقت در مواضع انقلابی وی بود. رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: «صداقت انقلابی»، «ایستادگی انقلابی» و «جدیت انقلابی»، وجه مشترک انقلاب کوبا و انقلاب اسلامی ایران است.

8 آذر 1402

مختصات جغرافیای سیاسی جدید منطقه با محوریت هسته‌های مقاومت

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از بسیجیان سراسر کشور، منطق امام خمینی(ره) در ایجاد بسیج را «مقاوم‌سازی حداکثری ایران در مقابل تهدید‌ها و خطرات» خواندند و با تبیین شاخصه‌های فرهنگ و تفکر بسیجی و بیان توصیه‌های مهم کاربردی، تأکید کردند: پیش‌بینی و بشارت امام درباره تشکیل هسته‌های مقاومت جهانی محقق شده و طوفان خاموش‌ناشدنی الاقصی، شکل‌دهی یک جغرافیای جدید سیاسی در منطقه غرب آسیا را تسهیل کرد که آمریکازدایی و ایجاد دوگانه «مقاومت و تسلیم» به جای دوگانه‌های جعلی و تحمیلی، و تسریع در حل مسئله‌ فلسطین، مهمترین خصوصیات این جغرافیای جدید سیاسی است.

6 آذر 1402

از اين راه اشتباه برگرديد

قدامات مشترک مجلس و دولت در زمينه بالا بردن هزينه زندگي مردم که در روزهاي اخير به شکل‌هاي مختلف بروز کرده و مي‌کند، اين واقعيت تلخ را نشان مي‌دهد که گويا کارگزاران و حکمرانان از مشکلات معيشتي مردم خبر ندارند و يا اگر خبر دارند نمي‌خواهند به حل اين مشکلات بپردازند. افزايش سن بازنشستگي، خودداري از تغيير ميزان معافيت مالياتي کارمندان، اخذ ماليات از کشاورزان، اخذ يورو به عنوان عوارض خروج از کشور، بي‌عملي در برابر هجوم روزافزون بدون مجوز اتباع افغاني که هزينه سنگيني را بر اقتصاد کشور تحميل مي‌کند و دود آن مستقيماً به چشم عموم مردم مي‌رود و... از مواردي هستند که آينده معيشتي قشر متوسط و پائين جامعه را با مشکلات روزافزون مواجه مي‌کنند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت