خبر های ویژه

یک جای کار ایراد دارد

12 اردیبهشت 1403

برای مادرم

10 اردیبهشت 1403

پشت کوه ، کنار پایان کورپوسی ، همه جا پر از زباله است

30 فروردین 1403

فروش انشعاب به هزاران ویلای دارای استخر خصوصی ، آب را کم می کند

3 فروردین 1403

تدبیر ناصحیح و بستن جاده خاوران

13 اسفند 1402

برف ، کلاغ و عینالی

29 بهمن 1402

تبریز شبانه از خانه من

28 بهمن 1402

مرد خوش سیمای عینکی هم سردش نمی شود

17 بهمن 1402

بودجه شهرداری تبریز باید با کلانشهرها مقایسه شود نه با مراکز استان های ترک نشین

16 بهمن 1402

استاندار آذربایجان شرقی دست روی نقطه ضعف در صنعت داروی آذربایجان شرقی گذاشت

13 بهمن 1402

حفره تاریک تاسیسات که سال ها در پای کوه و کنار خانه های مردم سرباز باقی مانده است

12 بهمن 1402

اجرای ۱۵ قطعه موسیقی فولکلور و مردمی

9 بهمن 1402

آقا عین الله سوداگر یک کتاب شفاهی فرهنگ مردم در یک تصادف چشم از جهان فرو بست !

2 بهمن 1402

غیرحضوری شدن برخی از مدارس آذربایجان شرقی به دنبال بارش برف

23 دی 1402

هیچ محدودیتی در خرید نان وجود ندارد اقدام برخی نانوایی‌ها در محدودیت خرید نان تخلف است

19 دی 1402

نگاهی به تبریز پاک و با آسمان آبی از فراز ارک

12 دی 1402

13 بهمن 1402

استاندار آذربایجان شرقی دست روی نقطه ضعف در صنعت داروی آذربایجان شرقی گذاشت

حال ادامه آن در صنایع دیگر دارو و صنعت سنگین مورد انتظار خواهد بود!

داروسازی زهراوی که در سال های گذشته ، دوران شکوفایی عجیبی را داشت و سابقه پرشکوهی از همکاری های مشترک با صنعت داروی جهانی را با خود همراه کرده بود! بدون حفظ دوران شکوفایی پا به افول گذارد ! این افول با دورانی آغاز گشت که بر اثر ناتوانی و ضعف های خاص مدیران شرکت، گذراندن وقت آنها در دادگستری آغاز شد تا آنکه تغییر مدیر آن هم در دیر هنگام نتوانست ، چاره کار باشد ! اکنون شرکت علمی دارویی زهراوی با داشتن سرمایه عظیم ماشین آلات و منابع انسانی با ظرفیت خالی 43 درصد کار می کند! حال درخواست های مدیریتی و سنجیده ی استاندار در کارخانه زهراوی نمادی از حرکت متفاوت می تواند قلمداد گردد، که شاید آموختن و ضرورت درک آنها برای دیگر مدیران ارشد و دولتی و حکومتی ضرورت داشته باشد، آنچه که خواسته جامعه و حکومت، مردم و بیماران ، صاحبان سهام ،صنعتگران و مهندسین صنعت دارو بود از مدیرعامل زهراوی به صراحت خواسته شد ! آنچه را که هلدینگ داروی تامین اجتماعی و شستا تاکنون از مدیرعامل منتصب خود می بایست می خواست ، توسط استاندار جوان آذربایجان شرقی از وی خواسته شد !

تبریز امروز:

 

استاندار آذربایجان شرقی آقای مالک رحمتی در اواخر هفته گذشته از کارخانه داروسازی زهراوی تبریز بازدید کرد ، آنچه در افکار عمومی از بازدید های مقامات دارد ، یک بازدید بی حاصل است! حضور مقام عالی رتبه به همراه عده ای همراه در یک شرکت حاضر می شوند، حرکت سریع در داخل کارخانه انجام می گردد و گرفتن تعدادی عکس و فیلم از محیط و کارگاه همراه آنها انجام می شود و مدیر عامل اگر بتواند یواشکی یک قطعه فرش تبریز و آجیل ها را هدیه می دهد و سپس عکس ها کاربرد تبلیغاتی بسیاری برای تحکیم قدرت و رزومه مدیر عامل پیدا می کند!

اما حضور و صحبت های آقای دکتر مالک رحمتی تصویر دیگری را به نمایش گذارد !

داروسازی زهراوی که در سال های گذشته ، دوران شکوفایی عجیبی را داشت و سابقه پرشکوهی از همکاری های مشترک با صنعت داروی جهانی را با خود همراه کرده بود!

بدون حفظ دوران شکوفایی پا به افول گذارد ! این افول با دورانی آغاز گشت که بر اثر ناتوانی و ضعف های خاص مدیران شرکت، گذراندن وقت آنها در دادگستری آغاز شد تا آنکه تغییر مدیر آن هم در دیر هنگام نتوانست ، چاره کار باشد ! اکنون شرکت علمی دارویی زهراوی با داشتن سرمایه عظیم ماشین آلات و منابع انسانی با ظرفیت خالی 43 درصد کار می کند!

حال درخواست های مدیریتی و سنجیده ی استاندار در کارخانه زهراوی نمادی از حرکت متفاوت می تواند قلمداد گردد، که شاید آموختن و ضرورت درک آنها برای دیگر مدیران ارشد و دولتی و حکومتی ضرورت داشته باشد، آنچه که خواسته جامعه و حکومت، مردم و بیماران ، صاحبان سهام ،صنعتگران و مهندسین صنعت دارو بود از مدیرعامل زهراوی به صراحت خواسته شد ! آنچه را که هلدینگ داروی تامین اجتماعی و شستا تاکنون از مدیرعامل منتصب خود می بایست می خواست ، توسط استاندار جوان آذربایجان شرقی از وی خواسته شد !

شاید این اقدام تلنگری به هلدینگ صنعت داروی تامین اجتماعی تیپیکو و شستا مخصوصا در استان آذربایجان شرقی باشد که گاه سرمایه های ملی و سرمایه های معنوی و منابع انسانی شرکت ها را با انتصاب مدیران ناتوان و ضعیف و !!! به اضمحلال کشانیده باشند، و هیچ بازخواست منطقی از آنها توسط وزیر و مدیران ارشد به عمل نیامده است ، شاید درخواست برای جبران خسارات ناشی از حذف نیروی انسانی کارامد و دانشمند و فقدان مدیریت منابع انسانی و همچنین سرمایه گذاری چندین ده میلیاردی در پروژه مواد اولیه استامینوفن کلر پارس ، انحلال کارخانه سرم سازی آذر سنتز باکو به عنوان یک سرمایه ی استراتژیک و ملی و عدم بهینه سازی در طرح های جدید و حیف و میل ثروت عمومی در دیگر کارخانجات تبریز و حتی تعطیلی عامدانه خطوط در دوران کرونا و پس از آن تعطیلی ماشین آلات برای انجام سفرهای خارج و خرید دستگاه های دیگر با نابودسازی و مستهلک کردن ماشین آلات موجود از آنها باشد!

آنچه که استاندار جوان انجام داد، کاری است که انجام آن در دوران خمودی پیشینیان دیده نشده بود! صندوق های بازنشستگی از ضعف و سو مدیریت خالی هستند !ا

ثروت عمومی امانت است باید حفظ گردد و برای پیشرفت نیاز به تلاش با انسان ها و مدیران پر توان و شعور مند است .

 

ظفر حسن زاده تبریزی

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت