خبر های ویژه

عراق: برقراری خط مسافری دریایی خرمشهر به بصره اولویت وزارت حمل‌ونقل است

10 اردیبهشت 1403

اعلام آمادگی مشروط حماس برای کنار گذاشتن سلاح

6 اردیبهشت 1403

جمعیت مصر طی 70 روز 250 هزار نفر افزایش یافت

4 اردیبهشت 1403

عبور پهباد و موشک های ایرانی از بالای مسجد الاقصی

1 اردیبهشت 1403

دبی پس از باران های شدید که شهر صحرایی پر زرق و برق را باتلاق کرد، پاکسازی می شود

30 فروردین 1403

تنها راه تأمين ثبات در منطقه

26 فروردین 1403

دیپلمات ارشد آمریکایی به اسرائیل درباره انزوای جهانی در صورت حمله به رفح هشدار داد

5 فروردین 1403

آیا چشم داماد ترامپ به دنبال املاک ساحلی نوار غزه است؟

1 فروردین 1403

حماس پیشنهاد آتش بس مبنی بر تبادل گروگان ها و اسیران را ارائه می کند

25 اسفند 1402

جنگ در غزه ادامه خواهد داشت

25 اسفند 1402

از سیاست تا کارگری و مزدوری؛ چرا هند از اسراییل حمایت می‌کند؟

14 اسفند 1402

کاخ عنکبوت ، کاخ صدام

14 اسفند 1402

محمد شتیه نخست وزیر فلسطین در جلسه کابینه با اشاره به واقعیت جدید جنگ غزه استعفا داد

7 اسفند 1402

مبارزه روزانه خانواده من برای یافتن غذا در غزه

5 اسفند 1402

حمله رفح: اسرائیل چگونه قصد دارد به حماس ضربه بزند و جنگ را کمتر کند

1 اسفند 1402

حمله به رفح در غزه

22 بهمن 1402

26 فروردین 1403

تنها راه تأمين ثبات در منطقه

واکنش‌هاي جهاني به حمله پهپادي و موشکي ايران به اسرائيل براي شناخت ماهيت دولت‌ها و سازمان‌هاي بين‌المللي، قابل مطالعه و تأمل هستند. در حالي که نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در سازمان ملل، اقدام ايران را «دفاع مشروع در پاسخ به تجاوز اسرائيل» دانست، دبيرکل اين سازمان، آنتونيو گوترش آن را محکوم کرد! دولت‌هاي اروپائي و آمريکا نيز حمله ايران به اسرائيل را محکوم کردند در حالي که از محکوم کردن جنايات 6 ماه گذشته رژيم صهيونيستي که در جريان آن 34 هزار نفر به شهادت رسيدند، 11 هزار نفر مفقود، 80 هزار نفر مجروح، بيش از 2 ميليون نفر بي‌خانمان و صدها مسجد و بيمارستان و مراکز آموزشي و هزاران خانه ويران شدند، خودداري کردند. اين کشورها هنوز هم به ارسال سلاح براي رژيم صهيونيستي ادامه مي‌دهند و گفته مي‌شود دولت آلمان ارسال سلاح براي اين رژيم را 10 برابر کرده است.

تبریز امروز:

بسم‌الله الرحمن الرحيم
⬅️ واکنش‌هاي جهاني به حمله پهپادي و موشکي ايران به اسرائيل براي شناخت ماهيت دولت‌ها و سازمان‌هاي بين‌المللي، قابل مطالعه و تأمل هستند. در حالي که نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در سازمان ملل، اقدام ايران را «دفاع مشروع در پاسخ به تجاوز اسرائيل» دانست، دبيرکل اين سازمان، آنتونيو گوترش آن را محکوم کرد!
دولت‌هاي اروپائي و آمريکا نيز حمله ايران به اسرائيل را محکوم کردند در حالي که از محکوم کردن جنايات 6 ماه گذشته رژيم صهيونيستي که در جريان آن 34 هزار نفر به شهادت رسيدند، 11 هزار نفر مفقود، 80 هزار نفر مجروح، بيش از 2 ميليون نفر بي‌خانمان و صدها مسجد و بيمارستان و مراکز آموزشي و هزاران خانه ويران شدند، خودداري کردند. اين کشورها هنوز هم به ارسال سلاح براي رژيم صهيونيستي ادامه مي‌دهند و گفته مي‌شود دولت آلمان ارسال سلاح براي اين رژيم را 10 برابر کرده است.
در مقابل، ملت‌هاي کشورهاي مختلف جهان حتي آمريکا و اروپا همچنان جنايات رژيم صهيونيستي را محکوم مي‌کنند و در تجمعات و تظاهرات متعدد خواستار آزادي فلسطين مي‌شوند. همزمان، کشورهاي شرقي خواستار پايان يافتن تنش شده و آن را براي ثبات منطقه ضروري دانستند. وزارت امور خارجه هند خواهان بازگشت به مسير ديپلماسي شد و اعلام کرد حفاظت از ثبات و امنيت منطقه ضروري است. وزارت امور خارجه عربستان در بيانيه‌اي از تمام طرف‌ها خواست حداکثر خويشتن‌داري را به خرج دهند تا منطقه و ساکنان آن از خطر جنگ در امان بماند. چين اعلام کرد اوضاع جاري خاورميانه تازه‌ترين نتيجه جنگ غزه است و ديگر هيچ تأخيري در اجراي قطعنامه 2728 شوراي امنيت سازمان ملل جايز نيست و درگيري و تنش بايد فوراً به پايان برسد. دولت قطر ضمن ابراز نگراني از تحولات منطقه از تمام طرف‌ها خواست با خويشتن‌داري از تشديد تنش جلوگيري کنند. مصر نيز بر ضرورت خويشتن‌داري تأکيد کرد و دبيرکل شوراي همکاري خليج فارس نيز جلوگيري از تشديد درگيري‌ها که ثبات منطقه را تهديد مي‌کند لازم دانست. روسيه هم همين موضع را اعلام کرد.
دو نکته در اين ميان بيش از ساير نکات قابل تأمل هستند. يکي اينکه آمريکا، فرانسه، انگليس و بعضي از کشورهاي منطقه اعلام کردند براي ردگيري پهپادها و موشک‌هاي ايراني و جلوگيري از اصابت آنها به اهداف مورد نظر فعال بوده‌اند و به اسرائيل در اين زمينه کمک کرده‌اند. نکته ديگر اينکه هيچيک از دولت‌ها و مجامع بين‌المللي در واکنش‌هايشان به اين واقعيت که وجود رژيم صهيونيستي عامل بروز تشنج در منطقه خاورميانه است کوچک‌ترين اشاره‌اي نکرده‌اند. براي سران اين دولت‌ها و مسئولين مجامع بين‌المللي کاملاً روشن است که رژيم صهيونيستي اولاً يک رژيم غاصب، اشغالگر و نامشروع است و ثانياً منبع تمام ناامني‌ها، بي‌ثباتي‌ها و تشنج‌ها در منطقه است. عجيب است که اين دولت‌ها و مجامع بين‌المللي هر روز شاهد جنايات جنگي و نسل‌کشي رژيم صهيونيستي در غزه و تجاوزش به مراکز ديپلماتيک ساير کشورها هستند و در عين حال وقتي خواستار تلاش براي حفاظت از ثبات و امنيت منطقه مي‌شوند از کوچک‌ترين اشاره به عامل بي‌ثباتي و ناامني خودداري مي‌نمايند. سران اين کشورها و مسئولان مجامع منطقه‌اي و بين‌المللي خوبست از ملت‌هاي خود پيروي کنند و موضعگيري منصفانه درباره وقايع غزه را از آنها ياد بگيرند.
جمع‌بندي آنچه در 6 ماه گذشته در غزه گذشت و جناياتي که رژيم صهيونيستي در غزه، لبنان و سوريه مرتکب شد و واکنش‌هائي که نسبت به حمله پهپادي و موشکي ايران به مراکز نظامي رژيم صهيونيستي صورت گرفت اينست که ثبات و امنيت منطقه فقط در صورتي تأمين خواهد شد که رژيم صهيونيستي وجود نداشته باشد. بنابراين، هر دولتي و هر سازمان بين‌المللي که خواهان برقراري ثبات و امنيت در خاورميانه و آرامش ساکنان آنست بايد به سهم خود براي اخراج رژيم صهيونيستي از سازمان ملل و فراهم ساختن مقدمات زوال آن تلاش کند. اين، تنها راه تأمين ثبات و امنيت در منطقه است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت