خبر های ویژه

گردو چربی های انباشته شده در رگ ها را یکباره آب می کند! کسانی که روزانه 5 عدد گردو می خورند، نمی دانند کلسترول چیست

2 فروردین 1403

برگر گوسفندی زوج چینی

25 اسفند 1402

تخم مرغ غذای خوبی برای حفظ سلامتی است

11 اسفند 1402

غذای جگر را چگونه آماده کنیم

1 اسفند 1402

نان گردی به اسم یاغلی کوکه

1 اسفند 1402

روی همین حالا تمرکز کنید، نه آینده دور، تا با انگیزه بمانید و در مسیر اهداف بلندمدت سلامتی خود باشید

16 دی 1402

مطالعه جدید نشان می دهد تجویز میوه ها و سبزیجات می تواند سلامت افراد مبتلا به دیابت و سایر بیماری ها را بهبود بخشد

8 دی 1402

تخم مرغ ، خیار، ساندویچ با پنیر خامه ای و میگو.

21 آذر 1402

نان ، تخم مرغ ، سبزیجات و پنیر

19 آذر 1402

کمپوت مورد علاقه همه از دوران کودکی

18 آذر 1402

انگور میوه سلامتی

18 آذر 1402

نارشراب، شربت شب یلدای نارهای آذربایجان

23 آبان 1402

آماده سازی مربای انگور + ویدئو

2 مهر 1402

کدو سبز در سس تند برای زمستان + ویدئو

16 شهریور 1402

آجیکای گوجه فرنگی و سیب یک غذای همراه گرجی

10 شهریور 1402

تندیر یا تنور

6 شهریور 1402

1 اسفند 1402

نان گردی به اسم یاغلی کوکه

گذری در شهر

چورکچی در مغازه نانوایی اش به تنهایی خمیر را آماده می کند و سپس در "تندیر" خمیر را به شکل "کوکه"، نان گردی مسطح تحویل مشتری اش می دهد که مردمان آن را با احترام درون سفره ای قرار داده و با شکر ایزدی و با لذت همراه غذایشان خواهند خورد و .........نان او نام فانتزی ندارد ، نان لوکس نیست ، اما کیفیت و مرغوبیت کار مقصود آقا و محصول تجربه اش"یاغلی کوکه" را بارها برتر از تمام نان های ممکن لوکس قرار می دهد ! هنرمندی و توانمندی او در هیچ جا ثبت نمی شود ؛روش کار او مدون نمی شود ، محصول کارش شناخته نمی گردد! بجز در خاطره انسان ها که بگویند ؛ چه نان برتری ! و به قول خیلی قدیمی ها "عجب جیس چورکدی" ..................... او از چورکچی های توانمند شهر ماست.

تبریز امروز: 

 

 چورکچی در مغازه نانوایی اش به تنهایی خمیر را آماده می کند و سپس  در "تندیر" خمیر را به شکل "کوکه"،  نان گردی مسطح تحویل مشتری اش می دهد که مردمان آن را با احترام درون سفره ای قرار داده و با شکر ایزدی و با لذت همراه غذایشان خواهند خورد و .........نان او نام فانتزی ندارد ، نان لوکس نیست ، اما کیفیت و مرغوبیت کار مقصود آقا و محصول تجربه اش"یاغلی کوکه" را بارها برتر از تمام نان های ممکن لوکس قرار می دهد ! هنرمندی و توانمندی او در هیچ جا ثبت نمی شود ؛روش کار او مدون نمی شود ، محصول کارش شناخته نمی گردد! بجز در خاطره انسان ها که بگویند ؛ چه نان برتری ! و به قول خیلی قدیمی ها "عجب جیس چورکدی" ..................... او از چورکچی های توانمند شهر ماست.

تبریز سابقه ی و خاطره ی ده ها، نان و نانوا را دارد ، که اکنون خبری از کار آنان و نان مشابه آنان نیست ، نان سیاهی که در سید حمزه به تنور می چسبید و یا کوکه های حاج حمید آقا در خیابان خاقانی که از تمام شهر برای تهیه اش  به محل نانوایی می آمدند  و یا سنگک سفید خیابان ششگلان که فقط در انحصار آن نانوایی بود!

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت