خبر های ویژه

گردو چربی های انباشته شده در رگ ها را یکباره آب می کند! کسانی که روزانه 5 عدد گردو می خورند، نمی دانند کلسترول چیست

2 فروردین 1403

برگر گوسفندی زوج چینی

25 اسفند 1402

تخم مرغ غذای خوبی برای حفظ سلامتی است

11 اسفند 1402

غذای جگر را چگونه آماده کنیم

1 اسفند 1402

نان گردی به اسم یاغلی کوکه

1 اسفند 1402

روی همین حالا تمرکز کنید، نه آینده دور، تا با انگیزه بمانید و در مسیر اهداف بلندمدت سلامتی خود باشید

16 دی 1402

مطالعه جدید نشان می دهد تجویز میوه ها و سبزیجات می تواند سلامت افراد مبتلا به دیابت و سایر بیماری ها را بهبود بخشد

8 دی 1402

تخم مرغ ، خیار، ساندویچ با پنیر خامه ای و میگو.

21 آذر 1402

نان ، تخم مرغ ، سبزیجات و پنیر

19 آذر 1402

کمپوت مورد علاقه همه از دوران کودکی

18 آذر 1402

انگور میوه سلامتی

18 آذر 1402

نارشراب، شربت شب یلدای نارهای آذربایجان

23 آبان 1402

آماده سازی مربای انگور + ویدئو

2 مهر 1402

کدو سبز در سس تند برای زمستان + ویدئو

16 شهریور 1402

آجیکای گوجه فرنگی و سیب یک غذای همراه گرجی

10 شهریور 1402

تندیر یا تنور

6 شهریور 1402

18 آذر 1402

کمپوت مورد علاقه همه از دوران کودکی

اواخر پاییز و زمستان بهترین زمان برای میوه های خشک است. ارزش اصلی میوه های خشک مجموعه ای منحصر به فرد از مواد معدنی به راحتی قابل هضم و همچنین عدم وجود چربی های غیر ضروری برای بدن است. کمپوت میوه خشک مورد علاقه در هر خانواده و همیشه محبوب است، هنوز هم بهتر است پخته نشود. برای حفظ تمام اجزای مفید آن در نوشیدنی، باید میوه های خشک شسته شده را داخل قمقمه بریزید و روی آن آب جوش بریزید. وقتی آب سرد شود، میوه‌های خشک به‌اندازه‌ای نرم می‌شوند که گویی روی آتش پخته شده‌اند و کمپوت معطر می‌شود. و یک چیز دیگر - شکر را به آن اضافه نکنید، طعم طبیعی و منحصر به فرد میوه را از بین می برد. بهتر است کمپوت را با عسل طبیعی شیرین کنید.

تبریز امروز:

اواخر پاییز و زمستان بهترین زمان برای میوه های خشک است. ارزش اصلی میوه های خشک مجموعه ای منحصر به فرد از مواد معدنی به راحتی قابل هضم و همچنین عدم وجود چربی های غیر ضروری برای بدن است.

کمپوت میوه خشک مورد علاقه در هر خانواده و همیشه محبوب است، هنوز هم بهتر است پخته نشود. برای حفظ تمام اجزای مفید آن در نوشیدنی، باید میوه های خشک شسته شده را داخل قمقمه بریزید و روی آن آب جوش بریزید.

وقتی آب سرد شود، میوه‌های خشک به‌اندازه‌ای نرم می‌شوند که گویی روی آتش پخته شده‌اند و کمپوت معطر می‌شود. و یک چیز دیگر - شکر را به آن اضافه نکنید، طعم طبیعی و منحصر به فرد میوه را از بین می برد. بهتر است کمپوت را با عسل طبیعی شیرین کنید.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت