25 بهمن 1398
اشرفغنی؛ رییس حکومت وحدت ملی از مسوولان حج و اوقاف خواسته که شرکت مقامات دولتی در مراسم حج را محدود کنند و نیز امتیازات خاص در این عرصه برای آنان را از بین ببرند. آقای غنی این موضوع را پریروز چهارشنبه، در دیدار با مسوولین نهادهای دخیل در روند حج مطرح کرده و افزوده که این روند نیازمند اقدامات سرتاسری، هماهنگ و منسجم است و باید تلاشهای بیشتری در این خصوص صورت گیرد.
تبریز امروز :
اشرف غنی خواستار محدودشدن شرکت مقامات در مراسم حج شد
اشرفغنی؛ رییس حکومت وحدت ملی از مسوولان حج و اوقاف خواسته که شرکت مقامات دولتی در مراسم حج را محدود کنند و نیز امتیازات خاص در این عرصه برای آنان را از بین ببرند.
آقای غنی این موضوع را پریروز چهارشنبه، در دیدار با مسوولین نهادهای دخیل در روند حج مطرح کرده و افزوده که این روند نیازمند اقدامات سرتاسری، هماهنگ و منسجم است و باید تلاشهای بیشتری در این خصوص صورت گیرد.
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.