15 شهریور 1398
نام رابرت موگوبه یاداور روزهایی است که او با جوشوانکومو رژیم نژادپرست رودزیا را ساقط کردند و یان اسمیت نخست وزیر سفید را از جایگاه خود کنارگذاشتند؛ نام رودزیا به زیمبابوده تغییر یافت و رابرت موگابه بعد از سال ها مبارزه حکومت را از اقلیت سفیدها گرفت. رابرت موگابه بعد از مدت ها بیماری در گذشت!
تبریز امروز:
نام رابرت موگوبه یاداور روزهایی است که او با جوشوانکومو رژیم نژادپرست رودزیا را ساقط کردند و یان اسمیت نخست وزیر سفید را از جایگاه خود کنارگذاشتند؛ نام رودزیا به زیمبابوده تغییر یافت و رابرت موگابه بعد از سال ها مبارزه حکومت را از اقلیت سفیدها گرفت.
موگابه در دوران حاکمیت تحت فشار غرب و تحریم های آنان قرار گرفت و ناتوان از مدیریت توانمند کار بود، او تحت تاثیر همسر جوان خود معاون خود را برکنار کرد و در جنگ قدرت بازی را به نظامیان و معاون برکنار شده اش واگذار کرد.
وی بعد از مدت ها خانه نشینی و بیماری در 95 سالگی درگذشت.
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.