خبر های ویژه

پورشه نمی داند چه کند

23 بهمن 1403

ای آف نه خودروی پرنده آماده پرواز می شود

26 دی 1403

تویوتا راوفور جدید خود را نشان خواهد داد

26 آذر 1403

میکرو کمپر دوست داشتنی تویوتا آینده شگفت انگیزی را برای زندگی ون کوچک متصور است

10 آبان 1403

این اولین کوسه نهنگ رباتیک هوشمند جهان است

21 مرداد 1403

ماسک به تاخیر در رونمایی روباتاکسی برای تغییر طراحی کلیدی اشاره می کند

26 تیر 1403

ماشین مورد علاقه مائو به اروپا می آید

26 تیر 1403

رسوایی در بین خودروسازان مشهور ژاپنی

16 خرداد 1403

خودروی اتوپایلوت تسلا به سمت یک قطار راند

2 خرداد 1403

بالگرد یا هلی کوپتر 212

30 اردیبهشت 1403

هلیکوپتر یا بالگرد بل 412

30 اردیبهشت 1403

قیمت شاسی بلند الکتریکی هندی چقدر است

29 اردیبهشت 1403

یک مینی ماشین برقی برای شهرهای شلوغ

29 اردیبهشت 1403

آغاز ثبت نام و عرضه خودروهای برقی وارداتی با راه‌اندازی سامانه جدید

29 اردیبهشت 1403

اسطوره ی مسابقات اتومبیل رانی اتحاد جماهیر شوروی

16 اردیبهشت 1403

ورود شیائومی، غول فناوری چین به دنیای خودروهای الکتریکی

10 فروردین 1403

17 آذر 1402

مسکویچ خودرو ملی شوروی بود

خودرو شوروی

در 4 دسامبر 1946، اولین خودروی سواری، مسکویچ-400، در کارخانه خودروهای کوچک مسکو مونتاژ شد . این خودروی چهار نفره دارای حداکثر سرعت 90 کیلومتر بر ساعت بود و به استثنای برخی تفاوت ها، تقریباً کپی برداری دقیق از اپل کادت K38 آلمان بود. آغازگر انتشار ماشین جدید شوروی خود جوزف استالین بود. استالین حتی قبل از جنگ اوپل کادت K38 را دوست داشت. در سال 1940، در نمایشگاه کرملین از نمونه های اتومبیل های مسافری خارجی و امیدوار کننده داخلی، رهبر KIM-10 دو در را که بر اساس مدل ماشین جمع و جور فورد پرفکت طراحی شده بود، دوست نداشت. اما اوپل او را جذب کرد. این دقیقاً همان چیزی است که استالین ماشین مردم شوروی را تصور می کرد.

تبریز امروز:

 

در 4 دسامبر 1946، اولین خودروی سواری، مسکویچ-400، در کارخانه خودروهای کوچک مسکو مونتاژ شد (از سال 1968 - کارخانه خودروسازی لنین کومسومول، AZLK).

این خودروی چهار نفره دارای حداکثر سرعت 90 کیلومتر بر ساعت بود و به استثنای برخی تفاوت ها، تقریباً کپی برداری دقیق از اپل کادت K38 آلمان بود.

آغازگر انتشار ماشین جدید شوروی خود جوزف استالین بود. استالین حتی قبل از جنگ اوپل کادت K38 را دوست داشت. در سال 1940، در نمایشگاه کرملین از نمونه های اتومبیل های مسافری خارجی و امیدوار کننده داخلی، رهبر KIM-10 دو در را که بر اساس مدل ماشین جمع و جور فورد پرفکت طراحی شده بود، دوست نداشت. اما اوپل او را جذب کرد. این دقیقاً همان چیزی است که استالین ماشین مردم شوروی را تصور می کرد.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت