خبر های ویژه

رایحه‌ها و صداهای نوستالژیک تبریز: چاشنی خاطره‌ها و تعلق خاطر

26 خرداد 1404

شیر گوسفند پرچرب کوهستان عینالی

24 خرداد 1404

ترور کنسول آلمان کورت وسترو ، در نیمه ظهر 13 خردادماه 1299 در تبریز

12 خرداد 1404

بالابر یا همان آسانسور خراب پل عابرپیاده ایستگاه مترو استاد شهریار

9 خرداد 1404

حقوق کودک ، حقوق انسان! کدام حقوق؟

5 خرداد 1404

تخریب خانه تاریخی دوره قاجار در تبریز

24 اردیبهشت 1404

هوا آلوده است ! همه جا تعطیل است!

24 اردیبهشت 1404

سدخاموش ! سد شهید مدنی بر روی زمین های مجاور گسل تبریز

28 فروردین 1404

انتقال سریع گوشت های یارانه ای از فروشگاه بزرگ

9 فروردین 1404

قاچاق طلا از معادن ورزقان/ غیربومی‌ها به جستجوی طلا آمده‌اند

14 اسفند 1403

محلول پاشی برای برف و یخ زدایی در تبریز وارد فضای سبز و پای درختان می شود

11 اسفند 1403

مقصر کیست ؟ رانندگی بر خلاف مسیر و ایجاد تصادف و سانحه برای دیگران

9 اسفند 1403

پیشگیری از بروز سانحه ی سقوط درمسیر پرخطر پایان یولی

28 بهمن 1403

تغییر بافت یا تخریب یک شهرک انسان محور در تبریز

26 بهمن 1403

باغ باید سبز بماند ، این حق درخت و مردم است

14 بهمن 1403

تراژدی مرگ پاکبانی بر روی پل در تبریز

16 دی 1403

31 شهریور 1402

این همه خشونت از کجا آمده است

خشونت بیمارگونه سگ کشی!

پنجشنبه ساعت 13 مرد توبره را در وسط خیابان پرتاب می کند و به سرعت با ماشین خود دور می شود، اینجا کمی مانده به سه راهی شهرک خاوران تبریز از سمت باسمنج است ، توبره تکان می خورد یک ماشین به توبره در حال حرکت برخورد می کند ! همه متوجه می شوند که موجود زنده داخل توبره است ! پیاده می شوم ! یک سگ داخل کیسه انداخته شده است و ماشین ها هیچ کدام حرکت نمی کنند ! صحنه بسیار غم انگیز است ، خون توبره ی سفید را رنگین کرده است ! همه بهت زده در جستجوی راه حل هستند ! خانمی از داخل ماشین خود سراسیمه می آید ! او می گوید من نمی توانم توبره را باز کنم ! اما اگر سگ را بمن بدهید من عهده دار او می شوم ! توان نگاه با چشم های در حال افول توله سگ سفید ندارم ! متوجه توانمندی و قدرت تصمیم آن خانم در همان لحظه می شوم ! او سگ را برمی دارد! ومن فروپاشیده و درمانده سوار ماشین محل را ترک می کنم!

تبریز امروز: 

پنجشنبه ساعت 13 مرد توبره را در وسط خیابان پرتاب می کند و به سرعت با ماشین خود دور می شود، اینجا کمی مانده به  سه راهی شهرک خاوران تبریز از سمت باسمنج است ، توبره تکان می خورد یک ماشین به توبره در حال حرکت برخورد می کند ! همه متوجه می شوند که موجود زنده داخل توبره است ! پیاده می شوم ! یک سگ داخل کیسه انداخته شده است و ماشین ها هیچ کدام حرکت نمی کنند ! صحنه بسیار غم انگیز است ، خون توبره ی سفید را رنگین کرده است ! همه بهت زده  در جستجوی راه حل هستند ! خانمی از داخل ماشین خود سراسیمه می آید ! او می گوید من نمی توانم توبره را باز کنم ! اما اگر سگ را بمن بدهید من عهده دار او می شوم ! 

توان نگاه با چشم های در حال افول توله سگ سفید ندارم ! متوجه توانمندی و قدرت تصمیم آن خانم در همان لحظه  می شوم ! او سگ را برمی دارد! ومن فروپاشیده  و درمانده سوار ماشین محل را ترک می کنم!

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت