خبر های ویژه

گرجستان در سال‌های اخیر در برخی از بررسی‌های بین‌المللی مربوط به آزادی اقتصادی، رتبه‌های بالایی در منطقه اوراسیا کسب کرده است.

25 اسفند 1403

آذربایجان مسیری برای آشتی با روسیه ایجاد می‌کند

19 اسفند 1403

حضور رهبران اروپا و کانادا در کی‌یف برای اعلام همبستگی با اوکراین

6 اسفند 1403

پوتین با تاج الدین مفتی اعظم روسیه دیدار کرد

6 اسفند 1403

داده های تجاری نشان می دهد که گرجستان و قرقیزستان مظنون به تامین کنندگان خودرو برای روسیه هستند

14 بهمن 1403

پلیس بریتانیا رانندگان مست را با استفاده از دوربین‌هایی که با هوش مصنوعی کار می‌کنند، شناسایی می‌کند

29 آذر 1403

بازسازی کلیسای تاریخی نوتردام

17 آذر 1403

مبارزه با نیکوتین در مدرسه

11 آذر 1403

مخالفان همچنان در حال مبارزه با نتایج انتخابات هستند، زیرا حزب فعلی رویای گرجستان در حال پیشروی است

3 آذر 1403

تغییرات بزرگ دولتی در ارمنستان

3 آذر 1403

شورای واتیکان درها را کمی بیشتر به روی زنان کاتولیک باز می کند - اما آنها بیش از 100 سال است که در را می زنند.

21 مهر 1403

روسیه نقش اقتصادی رو به رشد ایالات متحده در آسیای مرکزی را دوست ندارد، اما به نظر می رسد توان متوقف کردن آن را ندارد

16 شهریور 1403

صادرات گاز آذربایجان افزایش می یابد، اما باکو همچنان برای دستیابی به هدف اتحادیه اروپا چالش برانگیز است

2 شهریور 1403

ورود سگ ممنوع

28 مرداد 1403

ناتو در برابر چین

22 تیر 1403

بیانیه اجلاس سران خواستار گفتگو برای پایان دادن به جنگ بدون ارائه نقشه راه برای گفتگوها شده است.

30 خرداد 1403

29 شهریور 1402

آیا یکی از قدیمی ترین متحدان روسیه از مدار کرملین خارج می شود؟

سی ان ان در مورد روابط غرب با ارمنستان می گوید

ورود سربازان آمریکایی به ارمنستان برای شرکت در رزمایش حفظ صلح، دولت روسیه را که برای چندین دهه به عنوان تنها ضامن امنیت جمهوری شوروی سابق عمل می کرد، عصبانی کرده است. 85 سرباز آمریکایی و 175 سرباز ارمنی در رزمایش 10 روزه Eagle Partner که از روز دوشنبه آغاز شده است، شرکت می کنند. سی ان ان می نویسد که هدف آن آماده سازی ارامنه برای شرکت در ماموریت های بین المللی حافظ صلح است. این رزمایش‌ها، هرچند در مقیاس کوچک، آخرین مجموعه از «گام‌های غیردوستانه» است. ارمنستان اخیرا برای اولین بار کمک های بشردوستانه به اوکراین ارسال کرده است و پارلمان این کشور آماده است تا اساسنامه رم دادگاه کیفری بین المللی را تصویب کند، به این معنی که اگر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پا به کشوری بگذارد که مدت هاست روسیه آن را دیده است، موظف به دستگیری وی خواهد بود.

تبریز امروز:

news.am : ورود سربازان آمریکایی به ارمنستان برای شرکت در رزمایش حفظ صلح، دولت روسیه را که برای چندین دهه به عنوان تنها ضامن امنیت جمهوری شوروی سابق عمل می کرد، عصبانی کرده است. 85 سرباز آمریکایی و 175 سرباز ارمنی در رزمایش 10 روزه Eagle Partner که از روز دوشنبه آغاز شده است، شرکت می کنند. سی ان ان می نویسد که هدف آن آماده سازی ارامنه برای شرکت در ماموریت های بین المللی حافظ صلح است.
این رزمایش‌ها، هرچند در مقیاس کوچک، آخرین مجموعه از «گام‌های غیردوستانه» است.
ارمنستان اخیرا برای اولین بار کمک های بشردوستانه به اوکراین ارسال کرده است و پارلمان این کشور آماده است تا اساسنامه رم دادگاه کیفری بین المللی را تصویب کند، به این معنی که اگر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پا به کشوری بگذارد که مدت هاست روسیه آن را دیده است، موظف به دستگیری وی خواهد بود.
همانطور که سی‌ان‌ان اشاره می‌کند، بازی‌های ارمنستان با شرکای بین‌المللی جدید ناشی از ناامیدی آن بود که روسیه قادر نبود یا نمی‌خواست از خود در برابر تجاوزات آذربایجان همسایه دفاع کند و این پرسش‌ها را در مورد توانایی روسیه برای حفظ تسلط بر کشورها و درگیری‌های امپراتوری شوروی سابق ایجاد کرد.
رسانه ها خاطرنشان کردند که پس از به قدرت رسیدن پاشینیان در سال 2018 با “انقلاب مخملی” در ارمنستان، این کشور با تنش فزاینده ای در روابط با آذربایجان مواجه شد.
نقطه داغ قره باغ کوهستانی است، منطقه ای محصور در خشکی در رشته کوه های قفقاز که جرقه دو جنگ بین کشورهای همسایه را در سه دهه گذشته به راه انداخته است، آخرین جنگ در سال 2020…
در پاییز 2020، درگیری 44 روزه فرودستی نظامی ارمنستان را آشکار کرد. آذربایجان، مجهز به هواپیماهای بدون سرنشین و هواپیماهای جنگنده F-16 ترکیه، پیروزی قاطعانه ای را به دست آورد و حدود یک سوم قلمرو قره باغ کوهستانی را تصاحب کرد و به خود ارمنستان حمله کرد.
روسیه با موافقت با آتش بس به پایان جنگ کمک کرد. این قرارداد مستقر حدود 2000 نیروی حافظ صلح روسی در قره باغ کوهستانی برای محافظت از کریدور لاچین، تنها جاده ای که آن را به ارمنستان متصل می کند، پیش بینی کرد.
با این حال، نیروهای حافظ صلح روسیه مانع از ایجاد یک ایست بازرسی نظامی در امتداد کریدور لاچین توسط نیروهای آذربایجانی نشدند که مانع از ورود مواد غذایی به داخل محاصره می شود. در مقاله CNN تاکید شده است که آذربایجان ایجاد محاصره را رد می کند و روسیه اتهامات عدم اقدام را رد می کند.
رسانه ها گزارش می دهند که برخی تحلیلگران ناتوانی روسیه در اجرای شرایط آتش بس را با این واقعیت توضیح می دهند که با تهاجم گسترده اش به اوکراین حواسش پرت شده است.
با این حال، ماری دومولن، مدیر پروژه «اروپا گسترده تر» شورای روابط خارجی اروپا، معتقد است که این وضعیت تا حدودی به دلیل تلاش روسیه برای حفظ ارمنستان و آذربایجان در یک طرف بوده است. به گزارش رسانه ها، مشکلی که به گفته وی به دلیل تجاوزات مداوم آذربایجان غیرممکن شده است.

هنوز مشخص نیست که آیا تلاش‌های ارمنستان برای ایجاد مشارکت‌های بین‌المللی جدید صرفاً با تلاش برای تقویت امنیت خود انجام می‌شود یا اینکه این تلاش‌ها نشان دهنده چرخش گسترده‌تری به سمت غرب است.
برای ارمنستان، به عنوان یک کشور کوچک، یک چرخش، یک جهش ژئوپلیتیکی کاملاً خطرناک است. آنا اوهانیان، کارشناس سیاست خارجی روسیه و استاد کالج استون‌هیل در ماساچوست، به سی‌ان‌ان گفت:ما می‌دانیم که چه چیزی حامله است.
به گفته اوهانیان، ارمنستان به جای قطع کامل روابط با روسیه، به سادگی نفوذ خود را “تضعیف” می کند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت