12 اسفند 1401
اگرچه شیرائی در تمام طول سال سرو میشود، اما آریموتو آزادانه به اجزای تشکیل دهنده آن تغییر میدهد. او ممکن است با استفاده از مواد درون فصل احساس فصل را به تصویر بکشد، یا ممکن است چیزی را بسازد که با شرایط فیزیکی یا ترجیحات شخصی که به او سرو میشود، باشد. اگرچه هوا همچنان سرد است، اما می توانیم رسیدن بهار را زیر نور خورشید حس کنیم. از خردل صحرایی برای بیان اشتیاق بهار استفاده می شود، اما می توان به جای آن از نخود فرنگی یا نخود برفی پخته شده کوتاه استفاده کرد. سس را در یک هاون بزرگ با اضافه کردن کم کم ساکه، میرین شیرین و سس سویا، آسیاب می کنیم. طعم را بررسی کنید و نمک را اضافه کنید تا طعم آن مزه دار شود. مقادیر ذکر شده مواد اولیه تقریبی است. مقدار سس توفویی را که ترجیح می دهید با مواد مخلوط کنید. سس باقیمانده ممکن است برای پوشاندن سبزیجات سبز به طور خلاصه آب پز شده مانند کوماتسونا استفاده شود. از سبزیجات پخته شده همچنین می توان برای تهیه سوشی مخلوط یا برنج تاکیکومی گوهان که با مواد مختلف پخته شده است استفاده کرد.
تبریز امروز:
طعم زندگی/ «شیرائی»، سبزیجاتی که با سس توفو پوشانده شده اند: افزودن خردل مزرعه اشتیاق رسیدن به بهار را نشان می دهد.
توسط MISAKO YAMAUCHI/ نویسنده کارکنان
2 مارس 2023 ساعت 07:00 JST
اشتراک گذاری
توییت
فهرست
چاپ
عکس/تصویر
Shiraae (عکس از Atsuko Shimamura)
عکس/تصویر
عکس/تصویر
عکس/تصویر
یادداشت سردبیر: در سری Taste of Life، کارشناسان آشپزی، سرآشپزها و سایر دست اندرکاران در زمینه غذا، دستور العمل های خاص خود را که با مسیرهای زندگی آنها در هم تنیده است، معرفی می کنند.
* * *
برخوردهای تصادفی در زندگی هر شخصی وجود دارد.
زمانی که یوکو آریموتو در حین تحصیل در یک دانشگاه به صورت پاره وقت در یک دفتر طراحی صنعتی کار می کرد، با کتابی در کتابخانه دفتر که دسترسی رایگان به آن داشت، شیفته کتابی شد.
این توسط Kaichi Tsuji (1907-1988)، صاحب نسل دوم Tsujidome، یک رستوران "chakaiseki-ryori" (غذاهای سنتی ژاپنی چند غذا) در کیوتو نوشته شده است.
تکنیک های جامد و ظروف مرتب از طریق نوشته های ظریف و عکس ارائه شد.
آریموتو، کارشناس آشپزی، میگوید: «ظروف بهگونهای ساخته میشوند که برای فردی که غذا میخورد و برای ابراز مهماننوازی مناسب باشد». "این روحیه عمیقاً بر آشپزی خانه من تأثیر گذاشته است."
حتی هنگام تهیه وعده های غذایی روزانه از اقدامات لازم صرف نظر نکنید و در حین پخت و پز به فردی که از او سرو می شود فکر کنید.
آریموتو احساس می کند که این روح را می توان به وضوح از طریق "shiraae" این هفته نشان داد، سبزیجاتی که با سس توفو پوشانده شده اند.
اگرچه shiraae در تمام طول سال سرو میشود، اما آریموتو آزادانه به اجزای تشکیل دهنده آن تغییر میدهد. او ممکن است با استفاده از مواد درون فصل احساس فصل را به تصویر بکشد، یا ممکن است چیزی را بسازد که با شرایط فیزیکی یا ترجیحات شخصی که به او سرو میشود، باشد.
اگرچه هوا همچنان سرد است، اما می توانیم رسیدن بهار را زیر نور خورشید حس کنیم. از خردل صحرایی برای بیان اشتیاق بهار استفاده می شود، اما می توان به جای آن از نخود فرنگی یا نخود برفی پخته شده کوتاه استفاده کرد.
سس را در یک هاون بزرگ با اضافه کردن کم کم ساکه، میرین شیرین و سس سویا، آسیاب می کنیم. طعم را بررسی کنید و نمک را اضافه کنید تا طعم آن مزه دار شود.
مقادیر ذکر شده مواد اولیه تقریبی است. مقدار سس توفویی را که ترجیح می دهید با مواد مخلوط کنید. سس باقیمانده ممکن است برای پوشاندن سبزیجات سبز به طور خلاصه آب پز شده مانند کوماتسونا استفاده شود.
از سبزیجات پخته شده همچنین می توان برای تهیه سوشی مخلوط یا برنج تاکیکومی گوهان که با مواد مختلف پخته شده است استفاده کرد.
آریموتو میگوید: «هرکسی میتواند غذاهای خوشمزه درست کند، اگر به دردسر بیفتد. "در حالی که به فردی که ظرف را می خورد فکر کنید، احساس آرامش کنید و آشپزی کنید."
* * *
یوکو آریموتو: غذاهایی که آریموتو برای خانواده اش درست می کرد توجه را به خود جلب کرد و راه را برای حرفه ای در آشپزی هموار کرد. او کتاب های زیادی نوشته است، از جمله "Reshipi wo Minaide Tsukureru yoni Narimasho" (به خودتان بیاموزید که چگونه بدون نیاز به بررسی دستور پخت غذا بپزید).
20230302-دستور العمل-2-L
یوکو آریموتو (عکس از آتسوکو شیمامورا)
روش پخت اولیه
مواد اصلی (4 تا 5 عدد)
1/2 ریشه بیدمشک (گوبو)، 1 هویج، 1 قطعه ریشه نیلوفر آبی، 1 بلوک کونیاک، 1 دسته خردل مزرعه (نانوهانا)، 500 میلی لیتر استاک داشی (ساخته شده از کلپ خشک کامبو و براده های اسکاپجک خشک)، ادویه A (1/ 2 فنجان ساکه، 1/3 فنجان ساک میرین شیرین، 2 تا 3 قاشق غذاخوری سس سویا)، 1/2 بلوک توفو (نوع "مومن" سخت)، 1/2 فنجان دانه کنجد سفید برشته شده (iri-shirogoma)، چاشنی B ( هر کدام 2 قاشق غذاخوری ساکه میرین شیرین و ساکه گرم شده تا مقدار الکل به جوش بیاید، 1 قاشق غذاخوری سس سویا، مقداری نمک)
1. توفو را در یک پارچه نخی نازک بپیچید، روی آن وزنه بزنید تا آب به اندازه کافی بیرون برود.
20230302-دستور العمل-3-L
آب را از توفو خارج کنید. (عکس از آتسوکو شیمامورا)
2. بیدمشک و ریشه نیلوفر آبی را به ستون های مستطیلی به طول 4 سانتی متر ببرید. در آب غوطه ور کنید، سپس در آب داغ (که در بالا ذکر نشده است) با سرکه بجوشانید. کونیاک و خردل مزرعه را بپزید و به اندازه بیدمشک برش دهید. هویج را پوست بگیرید و به همان اندازه برش دهید.
3. بیدمشک، ریشه نیلوفر آبی، هویج، کونیاک و آب داشی را در قابلمه اضافه کنید، ادویه A را اضافه کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.
4. دانه های کنجد سفید برشته شده را در هاون درشت آسیاب کنید تا صاف و دانه ای نشود. توفوی آبکش شده را به قطعات کوچک بریزید و اضافه کنید. با دانه کنجد آسیاب کنید. در حین هم زدن ادویه B را کم کم اضافه کنید. شکر نیز ممکن است اضافه شود. اگر سس سفت بود، با اضافه کردن کمی آب که برای پختن سبزیجات استفاده می شود، تنظیم کنید. 3 عدد خردل و خردل را به سس اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.
20230302-دستور العمل-4-L
سس سس را در هاون درست کنید. (عکس از آتسوکو شیمامورا)
* * *
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.