خبر های ویژه

رژیم‌های تک‌غذایی : مؤثر، بی‌فایده یا خطرناک؟

23 مرداد 1404

چگونه رژیم غذایی می‌تواند از آسیب‌های عضلانی در افراد بالای ۵۰ سال پیشگیری کند

19 خرداد 1404

مواد شیمیایی مضر اغلب به غذاهای کنسروی مهاجرت می‌کنند – چگونه از خوردن آنها اجتناب کنید

17 خرداد 1404

«من حشره‌ها را نخواهم خورد»: بررسی یک روایت راست‌گرایانه درباره کمبود منابع و مصرف حشرات

28 اردیبهشت 1404

بسیاری از غذاهای فاقد گلوتن، کالری و قند بالا، فیبر و پروتئین کم دارند و گرانتر هستند

1 اسفند 1403

والدین به زودی می‌توانند از کدهای QR برای آشکار کردن محتوای فلزات سنگین در غذای کودک استفاده کنند

28 بهمن 1403

روغن‌های دانه‌ای سمی هستند!

19 بهمن 1403

املت انار خوش رنگ و خوش طعم

29 آذر 1403

چرا خوردن روزانه هویج توصیه می شود؟

6 آبان 1403

خواص مفید فلفل سیاه

4 آبان 1403

فواید دانه کنجد

3 آبان 1403

سیر برای ما بسیار مفید است

1 آبان 1403

فواید انگور

1 آبان 1403

فصل خربزه

8 شهریور 1403

نوسانات قند خون بعد از غذا خوردن نقش مهمی در اضطراب و افسردگی دارد

31 مرداد 1403

حشرات: آینده غذا؟ اگر بتوان بر بیزاری مصرف کننده غلبه کرد، یک صنعت پر رونق امیدوارکننده به نظر می رسد

28 تیر 1403

12 بهمن 1401

کوفته با سس گوجه فرنگی + ویدئو

آشپزی مدیترانه ای

کوفته یک غذای بین المللی است اما خاستگاه آن را مدیترانه می گویند ، کوفته با سس گوجه فرنگی غذایی ساده و خوش طعم است.........................................

تبریز امروز:

 

مواد مورد نیاز :
برای کوفته:
600 گرم (21.16 اونس) گوشت چرخ کرده گاو
1 عدد پیاز
1/3 دسته جعفری
1 عدد تخم مرغ
1/3 فنجان (42 گرم) خرده نان خشک
2 حبه سیر
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
برای سس:
1 عدد پیاز بزرگ
3 حبه سیر
1/2 فلفل قرمز (اختیاری)
600 گرم (اونس) سس گوجه فرنگی
سس گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
600 میلی لیتر آب
7-8 برگ ریحان
نمک و فلفل برای مزه *
1 قاشق غذاخوری شکر؟
جهت ها:
1. پیاز و جعفری را ریز خرد کنید. حبه های سیر را له کنید. در یک کاسه بزرگ گوشت گاو، پیاز خرد شده، جعفری، سیر له شده، تخم مرغ، خرده نان و ادویه را بریزید. با دست خوب هم بزنید تا همه با هم ترکیب شوند.
2. به شکل توپ در آورید. در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. کوفته ها را حدود 1 دقیقه برای هر طرف سرخ کنید تا کمی قهوه ای شود و از ماهیتابه خارج کنید.
3. برای سس: پیاز را خرد کنید، حبه های سیر، فلفل چیلی و ریحان را خلال کنید.
4. در همان ماهیتابه پیاز را به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید. سیر ورقه شده و فلفل قرمز را اضافه کنید، 3-4 دقیقه دیگر تفت دهید. سس گوجه فرنگی را اضافه کنید، قالب های خالی سس گوجه فرنگی را با آب پر کنید (حدود 600 میلی لیتر) و در تابه بریزید، رب گوجه فرنگی، برگ ریحان را اضافه کنید، نمک، فلفل، پاپریکا را مزه دار کنید و هم بزنید.
5. سس را به جوش بیاورید، کوفته های قهوه ای شده را به سس منتقل کنید، حرارت را کم کنید و درب آن را حدود 30-40 دقیقه بجوشانید. خدمت.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت