خبر های ویژه

رژیم‌های تک‌غذایی : مؤثر، بی‌فایده یا خطرناک؟

23 مرداد 1404

چگونه رژیم غذایی می‌تواند از آسیب‌های عضلانی در افراد بالای ۵۰ سال پیشگیری کند

19 خرداد 1404

مواد شیمیایی مضر اغلب به غذاهای کنسروی مهاجرت می‌کنند – چگونه از خوردن آنها اجتناب کنید

17 خرداد 1404

«من حشره‌ها را نخواهم خورد»: بررسی یک روایت راست‌گرایانه درباره کمبود منابع و مصرف حشرات

28 اردیبهشت 1404

بسیاری از غذاهای فاقد گلوتن، کالری و قند بالا، فیبر و پروتئین کم دارند و گرانتر هستند

1 اسفند 1403

والدین به زودی می‌توانند از کدهای QR برای آشکار کردن محتوای فلزات سنگین در غذای کودک استفاده کنند

28 بهمن 1403

روغن‌های دانه‌ای سمی هستند!

19 بهمن 1403

املت انار خوش رنگ و خوش طعم

29 آذر 1403

چرا خوردن روزانه هویج توصیه می شود؟

6 آبان 1403

خواص مفید فلفل سیاه

4 آبان 1403

فواید دانه کنجد

3 آبان 1403

سیر برای ما بسیار مفید است

1 آبان 1403

فواید انگور

1 آبان 1403

فصل خربزه

8 شهریور 1403

نوسانات قند خون بعد از غذا خوردن نقش مهمی در اضطراب و افسردگی دارد

31 مرداد 1403

حشرات: آینده غذا؟ اگر بتوان بر بیزاری مصرف کننده غلبه کرد، یک صنعت پر رونق امیدوارکننده به نظر می رسد

28 تیر 1403

29 مهر 1401

زبان گاو را چگونه طبخ می کنید؟

آشپزی آذربایجان

زبان گاو یک غذای لذیذ است ؛ چگونه آن را درزندگی روستایی آذربایجان طبخ می کنند ؟ اینجا به غذای آذربایجانی زبان پرداخته می شود!

تبریز امروز:

 

 دستور درست تهیه این غذای گوشتی برای حفظ آبدار بودن و لطافت آن. دستور العمل ساده برای پختن زبان گاو. با عشق آشپزی کنید! با لذت بپزید!

مواد لازم و آماده سازی:

زبان گاو، حدود 1 کیلوگرم
با آب سرد بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه بماند
زبان گاو را در آب جوش بریزید
بگذارید به جوش بیاید و به مدت 15 دقیقه بجوشد
آب را بریزید
آب جوش را با زبان گاو داخل قابلمه بریزید
60 دقیقه بپزید
با شعله ملایم بپزید
3 عدد بادمجان (تقریباً 600 گرم)
به حلقه های 1 سانتی متری برش دهید
به آرامی ضربه بزنید
از هر دو سو
بادمجان ها را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید
2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
2-3 قاشق غذاخوری آرد گندم
خوب مخلوط کنید
2 عدد تخم مرغ
¾ قاشق چایخوری نمک
1/3 قاشق چایخوری Herbes de Provence
½ قاشق چایخوری پاپریکا
یک تابه را با روغن برای سرخ کردن گرم کنید
آرد اضافی را بردارید، در تخم مرغ فرو کنید
روی حرارت ملایم تا متوسط ​​سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود
برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید تا طلایی شود
بعد از 60 دقیقه هویج را اضافه کنید
1-2 پیاز
برگ بو
1 قاشق چایخوری دانه فلفل
اجازه دهید 10 دقیقه بپزد
1-1 ½ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر بجوشانید
پس از اتمام زمان، زبان گاو را در آب سرد قرار دهید
اجازه دهید زبان به مدت 10 دقیقه در آب سرد بماند
این باعث می شود که پوست درشت زبان گاو به راحتی از بین برود
پوست کندن زبان، این کار بسیار آسان است
پس از پوست کندن، زبان را در آبگوشت در حال جوش قرار دهید
15-20 دقیقه با شعله کم بپزید
پس از آن، زبان گاو آماده مصرف است
2 عدد خیار (100 گرم)
گوجه فرنگی 2 عدد (120 گرم)
یک دسته کوچک جعفری
125 گرم پنیر خامه ای
2 حبه سیر
فلفل سیاه
با هم هم بزنید
روی بادمجان ها بمالید
بچشید و در صورت لزوم با نمک مزه دار کنید
زبان گاو را به صورت ورقه های نازک برش دهید، بسیار آبدار شده است
باقی مانده را در یخچال نگهداری کنید
قبل از سرو در روغن یا کره سرخ کنید، خوشمزه می شود
نوش جان!

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت