4 مهر 1396
زمانی نه چندان دور برای خرید نان باید ساعت ها وقت صرف نوبت ایستادن می شد و همه نوبت خود را در صف جستجو می کردند، اما انواع نان در اینجا بسیار است!
تبریز امروز:
ایستادن در صف نانوایی سال ها یک ماجرای روزانه بود، سپری کردن ساعت ها در صف و شنیدن ماجراهای مختلف در مغازه نانوا !
زمانی دوستی تعریف می کرد که مادرش نان سنگک دوست ندارد، چون به آن نان صابونی لقب داده بود او برای مادرش لواش می خرید ؛ اما خودش طرفدار نان سنگک بود و برای
همسرش نیز نان بربری ! البته نان تافتون هم از نان های نسل جدید تبریز است و آن زمان که دوست من بدنبال انواع نان بود ؛ تافتون در شهر پخته نمی شد!
***
اخیرا در تبریز مجتمع های نان انواع نان سنتی را همزمان ارائه می کنند ! در یک نانوایی سنگک ، لواش ؛ تافتون و بربری آماده می شوند و گاه نان جو و ایشلی کوکه و گیرده کوکه نیز بر آن اضافه می گردند .
پخت همزمان چندین نان !
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.