4 مهر 1396

یک نانوایی با چندین نان سنتی! + ویدئو

مجتمع نان تبریز

زمانی نه چندان دور برای خرید نان باید ساعت ها وقت صرف نوبت ایستادن می شد و همه نوبت خود را در صف جستجو می کردند، اما انواع نان در اینجا بسیار است!

تبریز امروز:

ایشلی کوکه -گیرده کوکه

ایستادن در صف نانوایی سال ها یک ماجرای روزانه بود، سپری کردن ساعت ها در صف و شنیدن ماجراهای مختلف در مغازه نانوا !

زمانی دوستی تعریف می کرد که مادرش نان سنگک دوست ندارد، چون به آن نان صابونی لقب داده بود او برای مادرش لواش می خرید ؛ اما خودش طرفدار نان سنگک بود و برای

همسرش نیز نان بربری ! البته نان تافتون هم از نان های نسل جدید تبریز است و آن زمان که دوست من بدنبال انواع نان بود ؛ تافتون در شهر پخته نمی شد!  

***

 اخیرا در تبریز مجتمع های نان انواع نان سنتی را همزمان ارائه می کنند ! در یک نانوایی سنگک ، لواش ؛ تافتون و بربری آماده می شوند و گاه نان جو و ایشلی کوکه و گیرده کوکه نیز  بر آن اضافه می گردند .

  

پخت همزمان چندین نان !

  تافتون

نان تافتون

 

نان سنگک

  لواش

نان لواش

 بربری

نان بربری
شانزده نفر در یکی از این مجمتع های نان در رشدیه مشغول هستند؛ نان تازه برای صبحانه و ناهار و سپس نان برای شام در حال آماده شدن هست.

تعداد این نوع نانوایی ها در تبریز در حال افزایش است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت