خبر های ویژه

رژیم‌های تک‌غذایی : مؤثر، بی‌فایده یا خطرناک؟

23 مرداد 1404

چگونه رژیم غذایی می‌تواند از آسیب‌های عضلانی در افراد بالای ۵۰ سال پیشگیری کند

19 خرداد 1404

مواد شیمیایی مضر اغلب به غذاهای کنسروی مهاجرت می‌کنند – چگونه از خوردن آنها اجتناب کنید

17 خرداد 1404

«من حشره‌ها را نخواهم خورد»: بررسی یک روایت راست‌گرایانه درباره کمبود منابع و مصرف حشرات

28 اردیبهشت 1404

بسیاری از غذاهای فاقد گلوتن، کالری و قند بالا، فیبر و پروتئین کم دارند و گرانتر هستند

1 اسفند 1403

والدین به زودی می‌توانند از کدهای QR برای آشکار کردن محتوای فلزات سنگین در غذای کودک استفاده کنند

28 بهمن 1403

روغن‌های دانه‌ای سمی هستند!

19 بهمن 1403

املت انار خوش رنگ و خوش طعم

29 آذر 1403

چرا خوردن روزانه هویج توصیه می شود؟

6 آبان 1403

خواص مفید فلفل سیاه

4 آبان 1403

فواید دانه کنجد

3 آبان 1403

سیر برای ما بسیار مفید است

1 آبان 1403

فواید انگور

1 آبان 1403

فصل خربزه

8 شهریور 1403

نوسانات قند خون بعد از غذا خوردن نقش مهمی در اضطراب و افسردگی دارد

31 مرداد 1403

حشرات: آینده غذا؟ اگر بتوان بر بیزاری مصرف کننده غلبه کرد، یک صنعت پر رونق امیدوارکننده به نظر می رسد

28 تیر 1403

20 بهمن 1399

کرونا ویروس اشتها را برای غذای ارگانیک تیز می کند+ ویدئو

آلمان

اکنون غذا خوردن در خانه برای اکثر ما در سراسر جهان امری طبیعی است. بچه ها به مدرسه نمی روند ، بنابراین هیچ وعده غذایی در مدرسه وجود ندارد. بزرگسالان نمی توانند بیرون غذا بخورند زیرا رستوران ها و کافه ها بسته هستند. این باعث می شود بیشتر مردم به آشپزخانه بروند تا آشپزی خود را انجام دهند. روندی که یک اثر جانبی جالب را نشان می دهد: محصولات ارگانیک و منطقه ای حتی محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند. برخی فقط می خواهند از کشاورزان و فروشندگان محلی حمایت کنند. اما به نظر می رسد دلیل اصلی افزایش غذای ارگانیک این باشد که اکثر ما معتقدیم که غذای سالم نیز باعث سلامت ما خواهد شد. و در طی یک بیماری همه گیر انگیزه بسیار خوبی است! در مغازه مزرعه در برودوین ، براندنبورگ ساکت است. به دلیل همه گیری کرونا ویروس ، فقط سه مشتری در صبح امروز بوده اند. کافه بسته است هیچ عروسی یا رویدادی مجاز نیست ... هفته جهانی بین المللی سبز که هر ماه ژانویه در برلین اتفاق می افتد لغو می شود ، بنابراین هیچگونه قرارداد غذایی امکان پذیر نیست. گردش مالی فروشگاه و کترینگ 75 درصد کاهش یافته است. اما کاتجا فون مالتزان و همسرش مجبور نبودند که هیچ یک از کارمندان خود را در ساعات کمتری قرار دهند - آنها حتی 20 نفر جدید را استخدام کردند. از آنجا که خدمات تحویل محصولات ارگانیک آنها در حال رونق است. آنها 180 گاو دارند و در لبنیات مزرعه شیر و پنیر تولید می کنند. موسسه خانوادگی اکو ویلیج برودوین همچنین آشپزخانه ای را در شهر نزدیک ابرسوالده اداره می کند که مواردی مانند سوپ مرغ ، چغندر ترشی و سوپ سیب زمینی را تولید می کند. گردش مالی مزرعه ارگانیک در طی همه گیر شدن بیماری 50 درصد افزایش یافته است. در حال حاضر مغازه و تیمش در حال تحویل محصولات ارگانیک به حدود 3600 مشتری در هفته در براندنبورگ ، برلین و همچنین به فروشگاه های زنجیره ای سوپرمارکت هستند. این یک سوم بیشتر از قبل از همه گیری است. آلمان در طی همه گیری ، رشد 20 درصدی در فروش کالاهای ارگانیک داشته است. بسیاری از مصرف کنندگان مشتاق حمایت از مشاغل محلی هستند. لودولف فون مالتزان در حال فکر کردن به آینده است. او می خواهد وفاداری برای مشتریان ایجاد کند که باعث بقای حرفه گردد.

تبریز امروز: 


اکنون غذا خوردن در خانه برای اکثر ما در سراسر جهان امری طبیعی است. بچه ها به مدرسه نمی روند ، بنابراین هیچ وعده غذایی در مدرسه وجود ندارد. بزرگسالان نمی توانند بیرون غذا بخورند زیرا رستوران ها و کافه ها بسته هستند.
این باعث می شود بیشتر مردم به آشپزخانه بروند تا آشپزی خود را انجام دهند. روندی که یک اثر جانبی جالب را نشان می دهد: محصولات ارگانیک و منطقه ای حتی محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند.
برخی فقط می خواهند از کشاورزان و فروشندگان محلی حمایت کنند. اما به نظر می رسد دلیل اصلی افزایش غذای ارگانیک این باشد که اکثر ما معتقدیم که غذای سالم نیز باعث سلامت ما خواهد شد.
و در طی یک بیماری همه گیر انگیزه بسیار خوبی است!
در مغازه مزرعه در برودوین ، براندنبورگ ساکت است. به دلیل همه گیری کرونا ویروس ، فقط سه مشتری در صبح امروز بوده اند.
کافه بسته است هیچ عروسی یا رویدادی مجاز نیست ... هفته جهانی بین المللی سبز که هر ماه ژانویه در برلین اتفاق می افتد لغو می شود ، بنابراین هیچگونه قرارداد غذایی امکان پذیر نیست. گردش مالی فروشگاه و کترینگ 75 درصد کاهش یافته است.
اما کاتجا فون مالتزان و همسرش مجبور نبودند که هیچ یک از کارمندان خود را در ساعات کمتری قرار دهند - آنها حتی 20 نفر جدید را استخدام کردند.
از آنجا که خدمات تحویل محصولات ارگانیک آنها در حال رونق است.
آنها 180 گاو دارند و در لبنیات مزرعه شیر و پنیر تولید می کنند. موسسه خانوادگی اکو ویلیج برودوین همچنین آشپزخانه ای را در شهر نزدیک ابرسوالده اداره می کند که مواردی مانند سوپ مرغ ، چغندر ترشی و سوپ سیب زمینی را تولید می کند.
گردش مالی مزرعه ارگانیک در طی همه گیر شدن بیماری 50 درصد افزایش یافته است.
در حال حاضر مغازه و تیمش در حال تحویل محصولات ارگانیک به حدود 3600 مشتری در هفته در براندنبورگ ، برلین و همچنین به فروشگاه های زنجیره ای سوپرمارکت هستند.
این یک سوم بیشتر از قبل از همه گیری است. آلمان در طی همه گیری ، رشد 20 درصدی در فروش کالاهای ارگانیک داشته است. بسیاری از مصرف کنندگان مشتاق حمایت از مشاغل محلی هستند.

لودولف فون مالتزان در حال فکر کردن به آینده است. او می خواهد وفاداری برای مشتریان ایجاد کند که باعث بقای حرفه گردد.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت