خبر های ویژه

رژیم‌های تک‌غذایی : مؤثر، بی‌فایده یا خطرناک؟

23 مرداد 1404

چگونه رژیم غذایی می‌تواند از آسیب‌های عضلانی در افراد بالای ۵۰ سال پیشگیری کند

19 خرداد 1404

مواد شیمیایی مضر اغلب به غذاهای کنسروی مهاجرت می‌کنند – چگونه از خوردن آنها اجتناب کنید

17 خرداد 1404

«من حشره‌ها را نخواهم خورد»: بررسی یک روایت راست‌گرایانه درباره کمبود منابع و مصرف حشرات

28 اردیبهشت 1404

بسیاری از غذاهای فاقد گلوتن، کالری و قند بالا، فیبر و پروتئین کم دارند و گرانتر هستند

1 اسفند 1403

والدین به زودی می‌توانند از کدهای QR برای آشکار کردن محتوای فلزات سنگین در غذای کودک استفاده کنند

28 بهمن 1403

روغن‌های دانه‌ای سمی هستند!

19 بهمن 1403

املت انار خوش رنگ و خوش طعم

29 آذر 1403

چرا خوردن روزانه هویج توصیه می شود؟

6 آبان 1403

خواص مفید فلفل سیاه

4 آبان 1403

فواید دانه کنجد

3 آبان 1403

سیر برای ما بسیار مفید است

1 آبان 1403

فواید انگور

1 آبان 1403

فصل خربزه

8 شهریور 1403

نوسانات قند خون بعد از غذا خوردن نقش مهمی در اضطراب و افسردگی دارد

31 مرداد 1403

حشرات: آینده غذا؟ اگر بتوان بر بیزاری مصرف کننده غلبه کرد، یک صنعت پر رونق امیدوارکننده به نظر می رسد

28 تیر 1403

نان سیر

پخت نان

نان سیر که نان تست سیر نیز نامیده می شود شامل مواد اولیه نان معمولاً یک باگت یا خمیر ترش مانند سیاباتا است که روی آن سیر و روغن زیتون یا کره قرار می گیرد و ممکن است شامل گیاهان اضافی مانند پونه کوهی یا پیاز کوهی باشد. سپس آن را کباب یا کباب می کنند تا زمانی که برشته شود یا در اجاق معمولی یا نان پخته شود. این ماده معمولاً با استفاده از یک باگت فرانسوی یا بعضی اوقات مایه ترشی مانند سیاباتا ساخته می شود که تا حدی به سمت پایین خرد می شود و اجازه می دهد چاشنی ها در نان خیس بخورند در حالی که آن را در یک تکه نگه می دارند. سپس نان قبل از پخت از طریق قلمه ها با روغن و سیر خرد شده پر می شود. روش دیگر ، کره و پودر سیر است ، یا نان را از طول به صورت برش های جداگانه جدا می کنیم که به صورت جداگانه تزیین می شوند.

تبریز امروز:

 

نان سیر که نان تست سیر نیز نامیده می شود شامل مواد اولیه نان معمولاً یک باگت یا خمیر ترش مانند سیاباتا است که روی آن سیر و روغن زیتون یا کره قرار می گیرد و ممکن است شامل گیاهان اضافی مانند پونه کوهی یا پیاز کوهی باشد.  سپس آن را کباب یا کباب می کنند تا زمانی که برشته شود یا در اجاق معمولی یا نان پخته شود. 

این ماده معمولاً با استفاده از یک باگت فرانسوی یا بعضی اوقات مایه ترشی مانند سیاباتا ساخته می شود که تا حدی به سمت پایین خرد می شود و اجازه می دهد چاشنی ها در نان خیس بخورند در حالی که آن را در یک تکه نگه می دارند. سپس نان قبل از پخت از طریق قلمه ها با روغن و سیر خرد شده پر می شود. روش دیگر ، کره و پودر سیر است ، یا نان را از طول به صورت برش های جداگانه جدا می کنیم که به صورت جداگانه تزیین می شوند.

برخی از انواع مختلف با انواع پنیرها ، اغلب موزارلا ، پارمزان ، چدار یا فتا در ترکیب هستند. بعضی از رستوران ها به جای روغن زیتون از کره شفاف استفاده می کنند

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت