20 مرداد 1398

بوقلمون محله ارم

تبریز

بادی به غبغب انداخته و ناگهان آن را رها می کنند و صدای بوقلمون ها همه جارا پر می کند . در کنار صاحب خود ایستاده اند ؛ او همراه با خود یک سطل گندم و آبی برای نوشیدن آنها آورده است. مردمی که دلشان گوشت بوقلمون می خواهد ، ماشین خود را نگه می دارند و از "محمد" جوان صادقی که بی بهره از ژن از ما بهتران است ، قیمت بوقلمون را می پرسند و می روند. زندگی در عصر ماشین و رسانه و دنیای دیجیتال هنوز با دیدن آثاری از زندگی ساده گذشته لبخند بر لب می آورد و در حس های نوستالژیک خود شادمانی را در می یابد .

تبریز امروز:

بادی به غبغب انداخته و ناگهان آن را رها می کنند و صدای بوقلمون ها همه جارا پر می کند . در کنار صاحب خود  ایستاده اند ؛ او همراه با خود یک سطل گندم و آبی برای نوشیدن آنها آورده است.

مردمی که دلشان گوشت بوقلمون  می خواهد ، ماشین خود را نگه می دارند و از "محمد" جوان صادقی که بی بهره از ژن از ما بهتران است ، قیمت بوقلمون را می پرسند و می روند. زندگی در عصر ماشین و رسانه و دنیای دیجیتال هنوز با دیدن آثاری از زندگی ساده گذشته لبخند بر لب می آورد و در حس های نوستالژیک خود شادمانی را در می یابد .

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت