خبر های ویژه

آمریکایی‌ها در حال ورود به کریدور زنگزور هستند تا کنترل قفقاز جنوبی - در نزدیکی روسیه و ایران - را به دست بگیرند

16 مرداد 1404

به نظر می‌رسد که ارمنستان و آذربایجان در آستانه یک صلح گرم قرار دارند،

12 خرداد 1404

عشق یک‌طرفه دولت گرجستان به «دولت پنهان» ترامپ بی‌پاسخ مانده است

30 اردیبهشت 1404

گرجستان در سال‌های اخیر در برخی از بررسی‌های بین‌المللی مربوط به آزادی اقتصادی، رتبه‌های بالایی در منطقه اوراسیا کسب کرده است.

25 اسفند 1403

آذربایجان مسیری برای آشتی با روسیه ایجاد می‌کند

19 اسفند 1403

حضور رهبران اروپا و کانادا در کی‌یف برای اعلام همبستگی با اوکراین

6 اسفند 1403

پوتین با تاج الدین مفتی اعظم روسیه دیدار کرد

6 اسفند 1403

داده های تجاری نشان می دهد که گرجستان و قرقیزستان مظنون به تامین کنندگان خودرو برای روسیه هستند

14 بهمن 1403

پلیس بریتانیا رانندگان مست را با استفاده از دوربین‌هایی که با هوش مصنوعی کار می‌کنند، شناسایی می‌کند

29 آذر 1403

بازسازی کلیسای تاریخی نوتردام

17 آذر 1403

مبارزه با نیکوتین در مدرسه

11 آذر 1403

مخالفان همچنان در حال مبارزه با نتایج انتخابات هستند، زیرا حزب فعلی رویای گرجستان در حال پیشروی است

3 آذر 1403

تغییرات بزرگ دولتی در ارمنستان

3 آذر 1403

شورای واتیکان درها را کمی بیشتر به روی زنان کاتولیک باز می کند - اما آنها بیش از 100 سال است که در را می زنند.

21 مهر 1403

روسیه نقش اقتصادی رو به رشد ایالات متحده در آسیای مرکزی را دوست ندارد، اما به نظر می رسد توان متوقف کردن آن را ندارد

16 شهریور 1403

صادرات گاز آذربایجان افزایش می یابد، اما باکو همچنان برای دستیابی به هدف اتحادیه اروپا چالش برانگیز است

2 شهریور 1403

10 مرداد 1398

افزایش شکایت دانش‌آموزان از تبعیض‌ در مدارس برلین

آلمان

شکایت‌ها درباره تبعیض‌ در مدارس برلین نسبت به سال ۲۰۱۶، دو برابر افزایش داشته است. آمارها نشان می‌دهد که دانش‌آموزان و معلمان برلین، در سال ۲۰۱۸ در مجموع ۲۷۶ شکایت درباره رفتار تبعیض‌آمیز در مدارس ثبت کرده‌اند. این در حالی است که سال پیش از آن در حدود ۲۰۳ شکایت ثبت و در سال ۲۰۱۶ نیز ۱۷۳ مورد تبعیض‌آمیز گزارش شده بود. بنابراین به نظر می‌رسد که تبعیض‌ در مدارس، در عرض دو سال تقریبا دو برابر شده است

تبریز امروز:

Image result for prejudice germany school

شکایت‌ها درباره تبعیض‌ در مدارس برلین نسبت به سال ۲۰۱۶، دو برابر افزایش داشته است. آمارها نشان می‌دهد که دانش‌آموزان و معلمان برلین، در سال ۲۰۱۸ در مجموع ۲۷۶ شکایت درباره رفتار تبعیض‌آمیز در مدارس ثبت کرده‌اند. این در حالی است که سال پیش از آن در حدود ۲۰۳ شکایت ثبت و در سال ۲۰۱۶ نیز ۱۷۳ مورد تبعیض‌آمیز گزارش شده بود. بنابراین به نظر می‌رسد که تبعیض‌ در مدارس، در عرض دو سال تقریبا دو برابر شده است.
اداره آموزش فدرال این آمارها را براساس درخواست بتینا یاراش و سباستین والتر، دو نماینده حزب سبزها در پارلمان برلین اعلام کرده و به تازگی از سوی برلینر مورگن‌پست منتشر شده است. شکایت‌ها نشان می‌دهند که تبعیض در مدارس به دلیل تفاوت‌های مذهبی، ظاهری، ملیتی و زبانی صورت می‌گیرد. یاراش در این باره گفت:« افزایش شکایت‌ها نشان می‌دهد که تبعض در مدارس برلین اتفاقی نیست و به شکلی سیستماتیک صورت می‌گیرد. آمارها همچنین بیانگر این مسئله است که معلمان مدارس تحمل و بردباری کافی را در مواجه با دانش‌آموزان از فرهنگ‌های مختلف ندارند. این در حالی است که باید آگاهی و احساس مسئولیت در اولویت کاری معلمان قرار داشته باشد.»
۲۸۵ کودک و نوجوان سال گذشته ادعا کرده‌اند که در مدارس برلین با رفتاری تبعیض‌آمیز مواجه شده‌اند. دانش‌آموزان برلین از سال ۲۰۱۶، شکایت‌های زیادی را درباره رفتار تبعیض‌آمیز کارکنان مدارس و به خصوص معلمان ثبت کرده‌اند. در سال ۲۰۱۶، ۹۶ دانش‌آموز و ۱۸ معلم، درباره رفتار تبعیض‌آمیز در مدارس به مسئولان ذی‌ربط شکایت کرده‌اند. این آمارها در سال ۲۰۱۸ به ترتیب دو برابر و سه برابر شده است. به همین دلیل، یاراش و والتر، دو نماینده حزب سبزها خواستار ایجاد کمیسیونی برای محافظت و مشاوره از دانش‌آموزان و معلمان در برابر تبعیض در مدارس شده‌اند. این در حالی است که زارای گمیز که در این سال‌ها مسئول مقابله با تبعیض در مدارس برلین بوده، به تازگی، کار در این زمینه را متوقف کرده است. به همین دلیل، نمایندگان حزب سبزها او را مورد انتقاد قرار دادند. آنها خطاب به گمیز گفتند:«پست شغلی شما تشریفاتی نیست و اهمیت زیادی دارد. مدارس برلین در حال‌حاضر با مشکلات بسیار جدی مواجه هستند.»

یاراش نیز اضافه کرد:«گمیز به تازگی، پس از سه سال بدون هیچ‌گونه توضیحی از فعالیت دست کشیده است. او اولین و تنها مسئول مقابله با تبعیض در مدارس برلین است.»

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت