خبر های ویژه

آمریکایی‌ها در حال ورود به کریدور زنگزور هستند تا کنترل قفقاز جنوبی - در نزدیکی روسیه و ایران - را به دست بگیرند

16 مرداد 1404

به نظر می‌رسد که ارمنستان و آذربایجان در آستانه یک صلح گرم قرار دارند،

12 خرداد 1404

عشق یک‌طرفه دولت گرجستان به «دولت پنهان» ترامپ بی‌پاسخ مانده است

30 اردیبهشت 1404

گرجستان در سال‌های اخیر در برخی از بررسی‌های بین‌المللی مربوط به آزادی اقتصادی، رتبه‌های بالایی در منطقه اوراسیا کسب کرده است.

25 اسفند 1403

آذربایجان مسیری برای آشتی با روسیه ایجاد می‌کند

19 اسفند 1403

حضور رهبران اروپا و کانادا در کی‌یف برای اعلام همبستگی با اوکراین

6 اسفند 1403

پوتین با تاج الدین مفتی اعظم روسیه دیدار کرد

6 اسفند 1403

داده های تجاری نشان می دهد که گرجستان و قرقیزستان مظنون به تامین کنندگان خودرو برای روسیه هستند

14 بهمن 1403

پلیس بریتانیا رانندگان مست را با استفاده از دوربین‌هایی که با هوش مصنوعی کار می‌کنند، شناسایی می‌کند

29 آذر 1403

بازسازی کلیسای تاریخی نوتردام

17 آذر 1403

مبارزه با نیکوتین در مدرسه

11 آذر 1403

مخالفان همچنان در حال مبارزه با نتایج انتخابات هستند، زیرا حزب فعلی رویای گرجستان در حال پیشروی است

3 آذر 1403

تغییرات بزرگ دولتی در ارمنستان

3 آذر 1403

شورای واتیکان درها را کمی بیشتر به روی زنان کاتولیک باز می کند - اما آنها بیش از 100 سال است که در را می زنند.

21 مهر 1403

روسیه نقش اقتصادی رو به رشد ایالات متحده در آسیای مرکزی را دوست ندارد، اما به نظر می رسد توان متوقف کردن آن را ندارد

16 شهریور 1403

صادرات گاز آذربایجان افزایش می یابد، اما باکو همچنان برای دستیابی به هدف اتحادیه اروپا چالش برانگیز است

2 شهریور 1403

20 تیر 1398

مرگ نماد چالش اتانازی

فرانسه

مساله بیماری آقای لامبر و خواست بخشی از نزدیکان او بر اتانازی یا همان «پایان دادن اختیاری به زندگی بیماران دچار شرایط خاص» ، تبدیل به یکی از جنجال برانگیزترین پرونده های حقوقی سال های اخیر فرانسه شده بود. پس از قریب یازده سال و به درخواست همسرش به زندگی نباتی او پایان داده شد. ونسان لامبر پنجشنبه یازدهم ژوئیه، پس از گذشت ۹ روز از توقف تغذیه نباتی از سوی پزشکان، سرانجام در سن چهل و دوسالگی از دنیا رفت. ونسان لامبر بیش از ده سال پیش در پی تصادف با موتورسیکلت به کما فرو رفته بود و تنها از طریق نباتی بر روی تخت بیمارستان تغذیه می شد. کمای چندین ساله او موضوع اصلی مناقشه بین پدرومادر کاتولیک و محافظه کار و همسر و برادر و خواهران غیرمذهبی اش بود.

 تبریز امروز:

اتانازی

 ونسان لامبر نماد چالش اتانازی در فرانسه از دنیا رفت

ونسان لامبر، نماد چالش بزرگ اتانازی (مَرگیاری) یا خوشمرگی پس از نزدیک به یازده سال کما و در نهایت در پی تلاش های همسرش از دنیا رفت.

مساله بیماری آقای لامبر و خواست بخشی از نزدیکان او بر اتانازی یا همان «پایان دادن اختیاری به زندگی بیماران دچار شرایط خاص» ، تبدیل به یکی از جنجال برانگیزترین پرونده های حقوقی سال های اخیر فرانسه شده بود. پس از قریب یازده سال و به درخواست همسرش به زندگی نباتی او پایان داده شد. ونسان لامبر پنجشنبه یازدهم ژوئیه، پس از گذشت ۹ روز از توقف تغذیه نباتی از سوی پزشکان، سرانجام در سن چهل و دوسالگی از دنیا رفت.

پزشکان از همان ماه های اول پس از تصادف به صراحت اعلام کردند که راهی برای بازگشت وی به دنیای واقعی وجود ندارد مگر آنکه معجزه ای رخ دهد. نهایتا در سال ۲۰۱۳ تیم پزشکی ضمن مشورت با همسر وی پیشنهاد کردند که به زندگی نباتی او پایان دهند تا او با داروهای خواب آور برای همیشه از دنیابرود.

گروه های مذهبی و کلیسا که در فرانسه هم چنان قدرت زیادی دارند با لابی فراوان توانستند سال ها در مقابل چالش مرگ خودخواسته و یا اتانازی ونسان لامبر بایستند. هرچند که انجام اتانازی، پایان دادن اختیاری به زندگی بیماران خاص در فرانسه هم چنان غیرقانونی است اما پزشکان می توانند با توجه به خواسته خانواده فرد در اغما و همچنین حکم دادگاه شرایط مرگ او را فراهم آورند.

درگیری میان اعضای خانواده ونسان لامبر که به گفته برخی از روزنامه ها تا تنش میان «علم پزشکی و کلیسا» فراگیر شد بارها پای دادگاه های فرانسوی و حتی دادگاه حقوق بشر اروپایی را به این پرونده بازکرد.

آخرین بار در ماه مه، دادگاه حقوق بشر اروپا اعلام کرد که خواست توقف تغذیه ونسان لامبر از سوی همسرش قانونی است. در حالی که پزشکان منابع تغذیه او را قطع کرده بودند دوباره رای دادگاه تجدید نظر فرانسه، با رای مخالف سه قاضی در برابر دو قاضی، خواستار احیای ونسان لامبر و بازگشت او به حالت تغذیه نباتی شدند.

والدین سالخورده آقای لامبر در آخرین اقدام برای زنده نگاه‌ داشتن وی از امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه تقاضای میانجیگری کرده بودند، تقاضایی که رئیس جمهوری آن را رد کرد.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت