خبر های ویژه

آمریکایی‌ها در حال ورود به کریدور زنگزور هستند تا کنترل قفقاز جنوبی - در نزدیکی روسیه و ایران - را به دست بگیرند

16 مرداد 1404

به نظر می‌رسد که ارمنستان و آذربایجان در آستانه یک صلح گرم قرار دارند،

12 خرداد 1404

عشق یک‌طرفه دولت گرجستان به «دولت پنهان» ترامپ بی‌پاسخ مانده است

30 اردیبهشت 1404

گرجستان در سال‌های اخیر در برخی از بررسی‌های بین‌المللی مربوط به آزادی اقتصادی، رتبه‌های بالایی در منطقه اوراسیا کسب کرده است.

25 اسفند 1403

آذربایجان مسیری برای آشتی با روسیه ایجاد می‌کند

19 اسفند 1403

حضور رهبران اروپا و کانادا در کی‌یف برای اعلام همبستگی با اوکراین

6 اسفند 1403

پوتین با تاج الدین مفتی اعظم روسیه دیدار کرد

6 اسفند 1403

داده های تجاری نشان می دهد که گرجستان و قرقیزستان مظنون به تامین کنندگان خودرو برای روسیه هستند

14 بهمن 1403

پلیس بریتانیا رانندگان مست را با استفاده از دوربین‌هایی که با هوش مصنوعی کار می‌کنند، شناسایی می‌کند

29 آذر 1403

بازسازی کلیسای تاریخی نوتردام

17 آذر 1403

مبارزه با نیکوتین در مدرسه

11 آذر 1403

مخالفان همچنان در حال مبارزه با نتایج انتخابات هستند، زیرا حزب فعلی رویای گرجستان در حال پیشروی است

3 آذر 1403

تغییرات بزرگ دولتی در ارمنستان

3 آذر 1403

شورای واتیکان درها را کمی بیشتر به روی زنان کاتولیک باز می کند - اما آنها بیش از 100 سال است که در را می زنند.

21 مهر 1403

روسیه نقش اقتصادی رو به رشد ایالات متحده در آسیای مرکزی را دوست ندارد، اما به نظر می رسد توان متوقف کردن آن را ندارد

16 شهریور 1403

صادرات گاز آذربایجان افزایش می یابد، اما باکو همچنان برای دستیابی به هدف اتحادیه اروپا چالش برانگیز است

2 شهریور 1403

11 اسفند 1397

گزارش سالانه انستیتو تحقیقات منازعات بین‌المللی در هایدلبرگ

کاهش جنگ ها در جهان ؟ باورکردنی نیست!

بررسی سالانه انستیتو تحقیقات منازعات بین‌المللی در هایدلبرگ فوریه ۲۰۱۹ نشان می‌دهد که شمار جنگ‌ها در جهان کاهش یافته اما درگیری‌های منطقه‌ای روندی رو به رشد دارند. این انستیتو ۱۶منازعه را در بالاترین سطح، یعنی جنگ تمام عیار رده‌بندی کرده که چهار مورد از سال ۲۰۱۷ کمتر است. متقابلا شمار "جنگ‌های محدود" از ۱۶ مورد به ۲۴ مورد افزایش یافته است.

تبریز امروز:

 

 

Afghanistan

با نگاه به گزارش سالانه انستیتو تحقیقات منازعات بین‌المللی در هایدلبرگ ؛ منازعات در کشور سوریه به چهار جنگ همزمان اشاره دارد ؛ اما این گزارش نمی تواند به جنگ محدود رژیم اشغالگر در این کشور اشاره نماید ؛ شاید با افزودن حملات محدود به سوریه ؛ جنگ های محدود نیز به ماجرای جنگ های سوریه اضافه می گردید و چگونگی فشار بریک دولت ناموافق با غرب بیشتر به تصویر در می آمد.  

بررسی سالانه انستیتو تحقیقات منازعات بین‌المللی در هایدلبرگ فوریه ۲۰۱۹ نشان می‌دهد که شمار جنگ‌ها در جهان کاهش یافته اما درگیری‌های منطقه‌ای روندی رو به رشد دارند. این انستیتو ۱۶منازعه را در بالاترین سطح، یعنی جنگ تمام عیار رده‌بندی کرده که چهار مورد از سال ۲۰۱۷ کمتر است. متقابلا شمار "جنگ‌های محدود" از ۱۶ مورد به ۲۴ مورد افزایش یافته است.

پژوهشگران انستیتوی یاد شده از تشدید خشونت در خاورمیانه و شمال آفریقا ابراز نگرانی کرده‌اند. در سال ۲۰۱۸ در این مناطق ۹مورد درگیری جنگی جریان داشته که سه مورد از سال قبل از آن بیشتر است.

در گزارش انستیتو آمده که تنها در سوریه، هم‌زمان چهار جنگ جریان دارد: جنگ بین رژیم اسد و مخالفان این رژیم. جنگ بین گروه‌های رقیب در اپوزیسیون، جنگ با داعش و نبرد بین ارتش ترکیه و شبه‌نظامیان کرد در عفرین.

در جنوب صحرای آفریقا اما تعداد منازعات از ده مورد به چهار مورد کاهش یافته و کشمکش جدیدی مشاهده نمی‌شود. در کنگو و سودان جنوبی نیز درگیری‌ شدیدی ثبت نشده‌ است.

نبرد در شرق اوکراین، تنها جنگ در خاک اروپا و آن هم به مثابه "جنگ محدود" درجه‌بندی شده‌ است.

در این پژوهش، شمار "جنگ محدود" در آسیا و اقیانوسیه، هفت مورد ثبت شده است. تنها جنگ واقعی در شمال و جنوب آمریکا، کشمکش‌های تهدیدکننده‌ای معرفی شده که بین کارتل‌های تبهکار و دولت مکزیک جریان دارد.
کارشناسان این انستیتو می‌گویند، در کلمبیا و السالوادور، خشونت و خون‌ریزی کمتر شده و منازعه بین دولت و اپوزیسیون نیکاراگوئه، درگیری خشونت‌بار تظاهرکنندگان و نیروهای امنیتی است.

Afghanistan 2001 11tora_650

در تحقیق یاد شده آمده که علت عمده منازعات، اختلافات ایدئولوژیک و از جمله اختلافات مذهبی است. اختلافات قومی یا منازعه بر سر منابع طبیعی هم‌چون آب، زمین یا دعوا بر سر قدرت، سایر دلایل بروز جنگ و خونریزی معرفی شده‌اند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت