8 دی 1397
تیزی تبرهای بی عاطفه تبریزی های ایستاده در باغ را بار دیگر فرو نشاند.؛ آنها می دانند چگونه باغ را به ورطه سقوط برسانند ؛ تبریز تمام باغات خود را بسیار قانونمند و با طرح های مهندسی شده از دست داده است.در حالی که طبق نظر عالمان دینی، بریدن حتی یک درخت، لطمه زدن به گوشه ای از جنگل و از فضای سبز یک متر هم کم کردن، به منزله قتل نفس است.
تبریز امروز:
یک باغ هرگز بدون مجوز درختانش را از دست نمی دهد.گاه با عنوان جوان سازی؛ گاه با عنوان احداث مرکز درمانی و با اخذ مجوز از کمیسیون های ویژه درختان بریده می شوند.
در دلایل بریدن درختان هرگز موضوع و دلیل قابل نکوهش وجود ندارد ، ایجاد مسیر برای مردم ، ساخت بیمارستان یا حتی سکونتگاه برای مردمان و .... اما نتیجه آن نابودی فضای سبز شهری، از بین رفتن درختان و آن چه که مکتوم می ماند ، تفاوت قیمت یک باغ و یک قطعه زمین قطع درخت شده با همدیگر است. حجت الاسلام محسن مجتهد شبستری : بریدن حتی یک درخت، لطمه زدن به گوشه ای از جنگل و از فضای سبز یک متر هم کم کردن، به منزله قتل نفس است.
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.