خبر های ویژه

دو هنرمند در حمله هوایی اسرائیل به کافه‌ای در غزه کشته شدند

10 تیر 1404

شاهدان از پیامدهای دلخراش حمله اسرائیل به کافه‌ای شلوغ در غزه می‌گویند

10 تیر 1404

بازگشت حجاج از طریق مرز زمینی

25 خرداد 1404

لغو تحریم‌های سوریه توسط ترامپ، پیروزی برای ترکیه نیز هست – نشان‌دهنده نقش برجسته قدرت‌های متوسط در امور منطقه‌ای

30 اردیبهشت 1404

نعمت های الهی از دریا برای یمنی ها

13 اردیبهشت 1404

نگاهی به آینده مذاکرات عُمان

12 اردیبهشت 1404

بمب افکن های B-2

9 فروردین 1404

اسرائیل برای اولین بار پس از آتش‌بس پایان جنگ اخیر با حزب‌الله، بیروت را هدف حمله قرار داد

9 فروردین 1404

آتش‌بس غزه مرده است − سیاست داخلی اسرائیل آن را کشت

1 فروردین 1404

چگونه عدم تعادل قدرت، نشانه‌های اشتباه خوانده شده و اشتباهات استراتژیک قضاوت حماس درباره آتش‌بس غزه را تحت تأثیر قرار داد

1 فروردین 1404

ترامپ دستور آغاز عملیات نظامی علیه حوثی‌ها در یمن را به ارتش آمریکا صادر کرد

25 اسفند 1403

سوریه و ظهور «دیپلماسی برق»

11 اسفند 1403

ماجراهای جدید امشب سوریه

11 اسفند 1403

انتشار تصویر هلال ماه رمضان در عراق

11 اسفند 1403

رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، ویدیویی تولیدشده توسط هوش مصنوعی را به اشتراک گذاشت که غزه را به‌عنوان استراحتگاهی لوکس بازتصور می‌کند

9 اسفند 1403

آغاز سال تحصیلی جدید در غزه

9 اسفند 1403

23 فروردین 1400

پمپئی مصر باستان کشف گردید

تمدن مصر باستان بار دیگر پرده برداشت

در بیانیه مطبوعاتی درباره این کشف آمده است: "لایه های باستان شناسی برای هزاران سال دست نخورده باقی مانده است ، و ساکنان دنیای باستان مانند دیروز باقی مانده اند.

تبریز امروز:

 

 

 چرا کشف "شهر طلایی گمشده" 3000 ساله در مصر مهم است؛ به گفته زاهی هواس ، باستان شناس مشهور ، این شهر زمانی بزرگترین شهرک اداری و صنعتی امپراتوری فراعنه بود و بسیاری از باستان شناسان خارجی که به دنبال این شهر بودند ، نتوانسته بودند آن را پیدا کنند.

 این شهر مصری 3000 سال قدمت دارد و مربوط به زمان سلطنت آمنهوتپ III است. 
مصر روز پنجشنبه از کشف آنچه که به عنوان مهمترین یافته از زمان کشف مقبره پادشاه توتانخامون تقریباً 100 سال پیش گفته می شود ، خبر داد. یک "شهر طلایی گمشده" سه هزار ساله از دوران سلطنت سلطنت هجدهم آمنهوتپ سوم ، که از سال 1391 تا 1353 قبل از میلاد بر مصر باستان حکومت می کرد ، در استان جنوبی لوکسور ، در نزدیکی برخی از معروف ترین بناهای تاریخی کشور پیدا شد . با خانه های خشتی گلی ، مصنوعات و ابزارهای کشف شده از دوران پادشاهی فراعنه ، برخی حتی این پیدایش را "پمپئی مصر باستان" می نامند. اهمیت این کشف چیست؟ ما توضیح می دهیم

باستان شناسان در مصر چه چیزی کشف کرده اند؟

این شهر تازه کشف شده در کرانه غربی رود نیل ، نزدیک به کلوسای ممنون ، مدینت هابو و رامسیوم یا معبد مرده پادشاه رامسس دوم واقع شده است که همه از مهم ترین مکانهای گردشگری هستند.


سال گذشته در ماه سپتامبر ، باستان شناسان در این منطقه حفاری می کردند تا به جستجوی معبدی درگذشته پادشاه توت آنخامون بپردازند ، که از مشهورترین چهره ها از مصر باستان است. افسانه توتانخامون ، که مقبره اش در سال 1922 تقریباً دست نخورده در دره پادشاهان توسط هوارد کارتر و لرد کارنارون باستان شناسان انگلیسی کشف شد ، به دلیل گنجینه عظیم کشف شده در این مکان مشهور است.

به گزارش آسوشیتدپرس ، اگرچه جستجوی آنها در ابتدا به پادشاه مشهور باستان اختصاص داشت ، اما در نهایت باستان شناسان با کشف سازه های خشت و گل "در هر جهت" شدند ، که در نهایت مشخص شد ؛ شهر به خوبی حفظ شده است.

گفته می شود باستان شناسان در حین کشف شهر ، دیوارهای شهر و حتی اتاقهایی را پر از ظروف مورد استفاده در زندگی روزمره پیدا کرده اند. در گزارش آسوشیتدپرس آمده است که آنها کلاه های سفالی ظروف شراب ، انگشترها ، اسکارب ، سفال های رنگی و ابزارهای ریسندگی و بافندگی را پیدا کرده اند.

برخی از آجرهای گلی که در اینجا کشف شده اند مهر پدربزرگ توتنخامون ، پادشاه آمنهوتپ سوم را که یکی از قدرتمندترین فراعنه مصر به حساب می آید ، می خورند. همچنین اعتقاد بر این است که این شهر توسط توتانخامون و جانشین وی در دوره ای مورد استفاده قرار گرفته است که به اعتقاد گسترده دوران طلایی مصر باستان است.

طبق گزارش رویترز ، این سایت شامل تعداد زیادی اجاق و کوره برای ساخت شیشه و مصنوعات  ، همراه با بقایای هزاران مجسمه است. طبق وزارت آثار باستانی مصر ، یک نانوایی ، اجاق و ظروف سفالی در قسمت جنوبی شهر پیدا شده است ، در حالی که قسمت شمالی - که هنوز به طور کامل کشف نشده است - شامل مناطق اداری و مسکونی است.

به گفته زاهی هواس ، باستان شناس مشهور ، این شهر زمانی بزرگترین شهرک اداری و صنعتی امپراتوری فراعنه بود و بسیاری از باستان شناسان خارجی که به دنبال این شهرک بودند ، نتوانسته بودند آن را پیدا کنند.

در بیانیه مطبوعاتی درباره این کشف آمده است: "لایه های باستان شناسی برای هزاران سال دست نخورده باقی مانده است ، و ساکنان دنیای باستان مانند دیروز باقی مانده اند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت