خبر های ویژه

از "قوناق اوی" باسمنج تا ۲۵سال وزیر خارجه دوره ناصری در دوره قاجار

18 تیر 1404

آیا اژدهای چینی به ایران خواهد آمد؟

12 تیر 1404

نفوذي‌ها و جنگ تحميلي 12 روزه

8 تیر 1404

پیروزی بر رژیم صهیونی، سیلی سخت به آمریکا و اتحاد و یکصدایی فوق‌العاده ملت

6 تیر 1404

ملت ایران در مقابل جنگ و صلح تحمیلی محکم می‌ایستد و تسلیم نخواهد شد

28 خرداد 1404

ایجاد حس آرامش برای مردمان در شرایط جنگی

27 خرداد 1404

نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهندکرد

23 خرداد 1404

شأن و جایگاه بی‌نظیر مجلس شورای اسلامی، نمایندگان این جایگاه وزین را حفظ کنند

22 خرداد 1404

براي تأمين صيانت قوه قضائيه

19 خرداد 1404

پیشرفت، امنیت و رفاه با ادامه مسیر عقلانیت امام(ره)

14 خرداد 1404

خبر جعلی ماجرای جراحی قلب نیازمندی به جراحی های فرهنگی -اجتماعی را بیشتر نشان می دهد

6 خرداد 1404

چرا خودتحريمي را رفع نمي‌کنيد؟

5 خرداد 1404

خدمات شهید رئیسی مایه آبروی ملی‌، عزت ملی و اعتبار ملت ایران بود

30 اردیبهشت 1404

ريشه‌کن کردن اختاپوس مافياها

8 اردیبهشت 1404

تورم ماه‌های اخیر افزایش حقوق ۱۴۰۴ را خنثی کرد

3 اردیبهشت 1404

چگونه فولاد مبارکه در تیم سپاهان فوتبالیست خلافکار را در بحران ارزی به کار می گیرد و به او دلار پرداخت می کند؟

21 فروردین 1404

27 مهر 1400

فعالیت کولبری با کارت‌های الکترونیک مرزنشینی امکان‌پذیر است

در سیستان و بلوچستان کولبری قانونمند می شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مرزنشینانی که در شعاع ۵۰ کیلومتری از مرز زندگی می‌کنند به استثناء شهرنشین‌ها می توانند با فعال کردن خدمات کولبری روی کارت مرزنشینی خود از امتیاز و خدمات آن استفاده کند.

تبریز امروز:

به نقل از ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مرزنشینانی که در شعاع ۵۰ کیلومتری از مرز زندگی می‌کنند به استثناء شهرنشین‌ها می توانند با فعال کردن خدمات کولبری روی کارت مرزنشینی خود از امتیاز و خدمات آن استفاده کند.

به گزارش ایرنا ماندانا زنگنه شامگاه یکشنبه در نشست ساماندهی کارت‌های الکترونیک مرزنشینی و کولبری سیستان و بلوچستان اظهارداشت: به غیر از شهرنشینان سایر کسانی که در شعاع ۵۰ کیلومتری مرزها سکونت دارند با مراجعه حضوری به فرمانداری یا بخشداری محل سکونت خود می‌توانند در سامانه جامع مرزنشینان نام‌نویسی کرده و خدمات کولبری را روی کارت‌های الکترونیک مرزنشینی خود فعال کنند.

وی افزود: این افراد پس از تکمیل مراحل ثبت‌نام باید منتظر تایید نهایی از سوی اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان محل زندگی خود باشند و پس از تایید و فعال شدن این خدمات روی کارت الکترونیک مرزنشینیشان می‌توانند اقدام به فعالیت کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این کارت‌ها تنها برای افراد بالای ۱۸ سال که سرپرست خانوار در مناطق مرزی سکونت دارند صادر می‌شود و عدم اشتغال در دستگاه‌های دولتی، نظامی و عدم دریافت حقوق دولتی، داشتن سواد خواندن و نوشتن، داشتن سلامت روحی و روانی، نداشتن سوء پیشینه و هرگونه اعتیاد، نداشتن هرگونه بدهی به دولت اعم از بدهی مالیاتی گمرکی تعهدات ارزی ناشی از صادرات نیز از جمله شرایطی است که برای دریافت کارت الکترونیک کولبری باید داشته باشند.

هنوز موضوع کولبری در مرزهای کردستان و آذربایجان غربی مطرح نشده است .

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت