غزه شهر بی دفاع

کارلوس لاتوف - هنرمند برزیلی

کارلوس لاتوف متولد30 نوامبر 1968 یک کاریکاتوریست سیاسی برزیلی است. آثار او به موضوعاتی مانند احساسات ضد غربی، ضد سرمایه داری و مخالفت با مداخله نظامی ایالات متحده می پردازد. او بیشتر به خاطر تصاویری که درگیری اسرائیل و فلسطین و رویدادهای بهار عربی را به تصویر می‌کشد، شهرت دارد. کاریکاتورهای لاتوف که اسرائیل را با نازیسم مقایسه می‌کند توسط مرکز سیمون ویزنتال و همچنین سازمان‌های مدافع اسراییل، مانند اندیشکده اسرائیلی مرکز امور عمومی اورشلیم و سازمان سوئیسی Aktion Kinder des Holocaust، کارهای لاتوف را در مورد بی اهمیتی هولوکاست را برچسب یهودی‌ستیزی زده‌اند. . لاتوف این اتهامات را به عنوان "راهبردی برای بی اعتبار کردن انتقاد از اسرائیل" رد کرده است. لاتوف در سائو کریستووائو در همسایگی ریودوژانیرو، برزیل متولد شد و اصالتاً لبنانی است. به قول خودش «ریشه عربی» دارد. لاتوف به عنوان کاریکاتوریست برای نشریات چپ در برزیل شروع به کار کرد. او پس از تماشای یک مستند در سال 1997 درباره زاپاتیستاها در مکزیک، چند کارتون برای آنها فرستاد و پاسخ مثبت دریافت کرد. او گفته است که پس از این تجربه تصمیم به راه‌اندازی یک وب‌سایت و «فعالیت هنری» گرفته است. گراهام فاول، رئیس سابق باشگاه کاریکاتوریست های بریتانیا، کار او را با کار بنکسی، هنرمند گرافیتی مقیم انگلیسی مقایسه کرده است. به گزارش رویترز در سال 2011 فعالان مصری با لاتوف تماس گرفتند. لاتوف گفته است که وقتی چند روز پس از ساخت برخی از کاریکاتورهایش در اعتراضات 25 ژانویه مصر به تصویر کشیده شده بود، مورد تشویق قرار گرفت ، این به او کمک کرد تا به «قهرمان بهار پرآشوب عربی با طرح‌های طنزآمیز سریع تبدیل شود».

تبریز امروز:

 کارلوس لاتوف - غزه شهر بی دفاع

کارلوس لاتوف متولد30 نوامبر 1968 یک کاریکاتوریست سیاسی برزیلی است. آثار او به موضوعاتی مانند احساسات ضد غربی، ضد سرمایه داری و مخالفت با مداخله نظامی ایالات متحده می پردازد. او بیشتر به خاطر تصاویری که درگیری اسرائیل و فلسطین و رویدادهای بهار عربی را به تصویر می‌کشد، شهرت دارد.

کاریکاتورهای لاتوف که اسرائیل را با نازیسم مقایسه می‌کند توسط مرکز سیمون ویزنتال و همچنین سازمان‌های مدافع اسراییل، مانند اندیشکده اسرائیلی مرکز امور عمومی اورشلیم و سازمان سوئیسی Aktion Kinder des Holocaust، کارهای لاتوف را در مورد بی اهمیتی هولوکاست را  برچسب یهودی‌ستیزی زده‌اند. . لاتوف این اتهامات را به عنوان "راهبردی برای بی اعتبار کردن انتقاد از اسرائیل" رد کرده است.

لاتوف در سائو کریستووائو در همسایگی ریودوژانیرو، برزیل متولد شد و اصالتاً لبنانی است. به قول خودش «ریشه عربی» دارد.

لاتوف به عنوان کاریکاتوریست برای نشریات چپ در برزیل شروع به کار کرد. او پس از تماشای یک مستند در سال 1997 درباره زاپاتیستاها در مکزیک، چند کارتون برای آنها فرستاد و پاسخ مثبت دریافت کرد. او گفته است که پس از این تجربه تصمیم به راه‌اندازی یک وب‌سایت و «فعالیت هنری» گرفته است. گراهام فاول، رئیس سابق باشگاه کاریکاتوریست های بریتانیا، کار او را با کار بنکسی، هنرمند گرافیتی مقیم انگلیسی مقایسه کرده است.

به گزارش رویترز در سال 2011 فعالان مصری با لاتوف تماس گرفتند. لاتوف گفته است که وقتی چند روز پس از ساخت برخی از کاریکاتورهایش در اعتراضات 25 ژانویه مصر به تصویر کشیده شده بود، مورد تشویق قرار گرفت ، این به او کمک کرد تا به «قهرمان بهار پرآشوب عربی با طرح‌های طنزآمیز سریع تبدیل شود».

لاتوف حداقل سه بار در برزیل به دلیل کاریکاتورهایش در مورد پلیس برزیل دستگیر شده است، پلیس برزیل را به خاطر خشونت پلیس مورد انتقاد قرار داده است.

آثار لاتوف اغلب در وب سایت های ایندی مدیا و وبلاگ های خصوصی منتشر شده است. او یک کاریکاتوریست هفتگی برای The Globe Post است و برخی از کاریکاتورهای او در مجلاتی مانند نسخه برزیلی Mad، Le Monde Diplomatique و وبسایت Mondoweiss به نمایش درآمده است. علاوه بر این، تعدادی از آثار او در سایت‌ها و نشریات عربی مانند مجله جبهه اسلامی برای مقاومت عراق (جامی)، مجله سعودی شخصیت، روزنامه لبنانی الاخبار و غیره منتشر شد.[13] علاوه بر این، لاتوف همچنین در چندین روزنامه خاورمیانه، از جمله القدس علارابی، هونا سوتاک و پروژه تحقیقات و اسناد اسلام هراسی - IRDP همکاری می کند.[14] در سال 2019 منتخبی از کاریکاتورهای او در کتاب جلب توجه به درگیری اسرائیل و فلسطین: کاریکاتورهای سیاسی اثر کارلوس لاتوف منتشر شد.

تم ها
تعداد زیادی از کاریکاتورهای لاتوف مربوط به درگیری اسرائیل و فلسطین است، موضوعی که پس از بازدید از منطقه در اواخر دهه 1990 برای کاریکاتوریست اهمیت پیدا کرد. کاریکاتورهای او به شدت از اسرائیل انتقاد می کنند.[15]

لاتوف مجموعه‌ای از کاریکاتورها را در انتقاد از جورج دبلیو بوش، رئیس‌جمهور ایالات متحده، لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور برزیل و تونی بلر، نخست‌وزیر بریتانیا، در میان دیگر سیاستمداران، ساخته است. [21][منبع غیر اولیه مورد نیاز]

لاتوف از اقدام نظامی آمریکا در عراق و افغانستان انتقاد می کند. او شروع به انتشار آثار خود در وب از همان مراحل اولیه حمله کرد. لاتوف می‌گوید، «جنگ یک بازی ویدیویی نیست، و تکنوفتیشیسم را نباید جشن گرفت، بلکه باید افشا کرد.»[22] او کاریکاتورهای تبلیغاتی برای ستیزه‌جویی‌های ضد آمریکایی ساخته است و همچنین کاریکاتورهایی که ادعا می‌کنند اقدامات ایالات متحده با انگیزه این شانس انجام شده است. کسب سود از نفت در میان کاریکاتورها، تعدادی نیز وجود دارد که سربازان آمریکایی را به‌عنوان مجروح، کشته یا فلج یا به غیرنظامیان عراقی به تصویر می‌کشد.

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت