16 شهریور 1399

اوتو پیلنی نقاشی که شرق را برای کار انتخاب کرده بود.

پیلنی شیفته چشم انداز آفریقای شمالی ، مردم و همچنین آداب و رسوم آنها بود. او به ویژه به بادیه نشینان علاقه مند بود و اغلب با آنها به صحرا سفر می کرد و می توانست سرگرمی های شب را ترسیم کند. تجربیات وی در شمال آفریقا الهام بخش نقاشی های او برای بقیه عمر بود ، او تنها یکی از معدود نقاشان مستشرق بود که مسلمانان را در نماز به تصویر می کشید.

تبریز امروز: 

بازار شرقی - اتو پیلنی

اوتو پیلنی نقاش متولد 28 ژوئن 1866 در بودویس به دنیا آمد ، او در ایجاد صحنه های ژانر شرقی متبحر بود،  وی در تاریخ  22 جولای 1936 از دنیا رفت .

خانواده وی در سال 1873 به پراگ نقل مکان کردند و وی احتمالاً تحصیلات هنری خود را در آنجا فرا گرفت. او در نوزده سالگی اولین سفر نقاشی خود را به مشرق زمین انجام داد و تنها با همراهی سگ خود مسیر کاروان را از قاهره به طرابلس طی کرد. اتو پیلنی پس از اقامتی کوتاه در پراگ ، از سال 1889 تا 1892 به مصر بازگشت.

به دنبال اقامتی کوتاه در وین ، در سال 1895 به زوریخ نقل مکان کرد ، ازدواج کرد و تابعیت سوئیس را دریافت کرد. اولین نمایشگاه او در سال 1900 در حالی که در مصر بود  برگزار شد .  مقامات عثمانی را در مصر خشنود کرد و به عنوان یک نقاش دربار منصوب شد. در سال 1906 ، آخرین سلطان عثمانی ، عباس هیلمی دوم نشان درجه دو را به او اعطا کرد.

اتو پبلنی - نماز در صحرا

مانند بسیاری از نقاشان شرق گرا ، پیلنی شیفته چشم انداز آفریقای شمالی ، مردم و همچنین آداب و رسوم آنها بود. او به ویژه به بادیه نشینان علاقه مند بود و اغلب با آنها به صحرا سفر می کرد و می توانست سرگرمی های شب را ترسیم کند. تجربیات وی در شمال آفریقا الهام بخش نقاشی های او برای بقیه عمر بود ،  او تنها یکی از معدود نقاشان مستشرق بود که مسلمانان را در نماز به تصویر می کشید. 

اتو پیلنی در سال 1936 در زوریخ درگذشت. پسر او ، اتو الكساندر (22 مارس 1897 - 17 مارس 1958) نیز از نقاشان زوریخ بود ، آثار او اغلب به اشتباه به پدرش نسبت داده شده است.

از نقاشی های  او  نمایی از مسجد ال منیاد ، قاهره (1897)، تجارت برده در صحرا (1913)، زیبایی شرقی فوق العاده  (1917)، نماز صبح مسلمان ، رقصنده تنبور، نماز در صحرا، نماز شب، صحنه بازار شرقی، رقص کویر ، استراحت در صحرا ،  هفت رقاص را می توان نام برد .

نقاشی های برده فروشی وی همیشه با بحث های دلگیر کننده همراه بوده است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت