تمدن ها در مقابل نوع بشر در نقطه عطف مدرنیته
هنوز یک مبارزه مداوم بر سر تعادل بین برابری و نابرابری انسانی وجود دارد. این چیزی است که از آغاز مدرنیته، به عبارت دیگر، از اواخر قرن 18 ادامه داشته است. پیش از آن، نابرابری انسان ها قانون اساسی همه تمدن ها بود. همه آنها بسیار سلسله مراتبی بودند. همه آنها ساختار طبقاتی قوی داشتند. همه آنها برده داری داشتند. همه آنها مردسالاری داشتند. آنها اساساً حول اصل نابرابری انسانی سازماندهی شده بودند. این در قرن نوزدهم به آرامی شروع به تغییر کرد. و این یک موضوع پیچیده و با طیف گسترده است. برخی از مسائل هنوز باز است، مناقشه پیرامون آنها ادامه دارد. ما مطمئناً هنوز در حوزه نابرابری هستیم، اگرچه نه به اندازه گذشته. سوال در مورد توزیع ثروت نیز همچنان باز است. کسانی که البته تمایل به سرمایه داری دارند از توزیع نابرابر ثروت استقبال می کنند و آن را به عنوان یک پویایی کلیدی در پیشرفت بشر می بینند. آنهایی که گرایش سوسیالیستی بیشتری دارند تمایل دارند که تساوی بیشتری در توزیع ثروت بخواهند. به نظر می رسد که ما هنوز در مورد طبقه و کاست که در بسیاری از جوامع قویاً به طرق مختلف عمل می کنند کاملاً باز هستیم. کم و بیش ما برده داری را نامشروع کرده ایم، اگرچه این به معنای ناپدید شدن آن نیست. همین را می توان در مورد سلسله گرایی نیز گفت، که هنوز هم در جاهایی یافت می شود، اما رایج نیست. امپریالیسم، شکل دیگری از نابرابری تا حد زیادی حداقل در اشکال قدیمی خود مشروعیت زدایی شده است. و ما اکنون دیگر در وضعیتی نیستیم که در قرن 19 و 20 بودیم، زمانی که با تمدن ها به عنوان یکسان رفتار نمی شد.
جهانی شدن و دگرگونی فرهنگ مصرف کننده چینی
با قوی تر شدن اقتصاد چین، نگرش مصرف کنندگان چینی نسبت به کالاها و برندهای غربی تغییر کرده است. از یک طرف، مصرف کنندگان چینی به نگرش مثبت خود نسبت به آن کالاها و مارک های خارجی ادامه داده اند. از سوی دیگر، نسل جوان مصرف‌کنندگان چینی نگرش مثبت‌تری نسبت به سبک زندگی سنتی و عناصر چینی دارند و تمایل بیشتری به حمایت از محصولات داخلی دارند. بدیهی است که مصرف دریچه ای است که از طریق آن می توان شاهد تغییر معیارهای مورد استفاده مصرف کنندگان چینی در ارزیابی تمدن ها و رشد اعتماد ملی به تمدن چین بود.
جهش بزرگ نگاهی به پوسترچینی در 1958
پس از بازسازی موفقیت آمیز اقتصادی در اوایل دهه 1950، رهبری حزب به رهبری مائو تسه تونگ شرایط را برای یک جهش بزرگ به جلو در اوایل سال 1958 آماده می داند. تا بتواند انتقال جامعه را از نظام پیشین به سوسیالیسم و کمونیسم را همزمان انجام دهد. تولید فولاد از اهمیت بالایی برخوردار است. در سراسر کشور کوره های کوچک ساخته می شود. در حومه شهر، کمون های عظیم مردمی شکل می گیرد. زندگی در آنجا کاملاً جمعی است، از جمله سالن های غذاخوری که غذای رایگان سرو می کنند. در اوایل سال 1959، مشخص شد که این کمپین با مشکل مواجه شده است و یک فاجعه در راه است. ............
کشف 8 دیوارنگاره در موصل با قدمت 2 هزار و 700 سال - حکاکی سنگ های باستانی در شهر موصل در شمال عراق
بنابر اعلام سازمان آثار باستانی و میراث فرهنگی عراق، این دیوارنگاره ها به زمان پادشاهی سنحاریب، پادشاه آشوریان که حدود 700 سال پیش از میلاد مسیح می زیسته، باز می گردد. بر روی این دیوارنگاره ها به عنوان مثال، تصویری از یک سرباز است که در حال آماده شدن برای پرتاب یک تیر است و تصاویری با جزئیات دقیق از درختان و گیاهانی نظیر درخت نخل وجود دارد.
زندگی در دنیای چند قطبی
از حدود سال 1945 تا به امروز، جریان های ارتباطی شبکه ها مرحله جدیدی از جهانی شدن را نشان می دهد - در تعریف گسترده ای از ارتباطات، از انتقال اطلاعات گرفته تا سفر و تجارت. این جریان ها با چهار ویژگی تعریف می شوند: (1) فناوری های جدید، به ویژه فناوری های دیجیتال، که برای تغییر شکل فرآیندهای صنعتی با زنجیره های تامین جهانی تعیین کننده هستند. (2) تدارکات دیجیتالی مسیرهای تجاری. (3) فرآیندهای مالی دیجیتالی. و در نهایت، (4) گردش رسانه ای جهانی اطلاعات، ایده ها و نوآوری مبتنی بر تحقیق. تأثیر قابل توجه این مرحله اخیر جهانی شدن این است که جغرافیا و کنترل سرزمینی از نظر تولید، تجارت، نوآوری، مالی و برخوردهای فرهنگی اهمیت کمتری نسبت به شبکه های فرامرزی پیدا کرده است. در این مرحله است که چین به یک بازیگر کلیدی در جهان چند قطبی جهانی شده با جریان های موازی بسیاری تبدیل شده است.
چین به مانند بهشت - تاثیرگذاری رسانه ای در چین
پوسترهای تبلیغاتی چین ، بخشی از تاریخ رسانه ها و نفوذ در افکار عمومی مردم با بکارگیری هنر رنگین و شاد نقاشی است ............ هرج و مرج جنگ داخلی در پشت تصاویر خوش بینانه اوایل دهه 1970 پنهان شده است. آنها این تصور را ایجاد می کنند که چین بهشتی است که در آن فراوانی حاکم است و همه خوشحال هستند. در پشت صحنه، مبارزه برای قدرت سیاسی ادامه دارد. اما - به استثنای چند مورد - کمپین های گسترده به پایان رسیده است. با احتیاط اولین کالاهای مصرفی لوکس معرفی می شوند. اولین تلویزیون ها در بازار چین ظاهر می شوند.
جنگ در اوکراین چگونه ممکن است پایان یابد
گومنز می نویسد که ادبیات نظری جدیدتر دو سویه بودن جنگ را تصدیق کرده است، اما در اینجا نیز جنبه های مهمی نادیده گرفته شده است. تئوری جنگ مفهوم «معامله» را از اقتصاد وارد کرد و تصور می‌شد که جنگ‌ها زمانی آغاز می‌شوند که فرآیند چانه‌زنی – معمولاً بر سر یک قلمرو – از بین می‌رود. به گفته نظریه پردازان جنگ (و بار دیگر وام گرفتن از علم اقتصاد)، شایع ترین علت شکست، نوعی عدم تقارن اطلاعاتی بود. به بیان ساده، یک یا هر دو طرف قدرت خود را نسبت به حریف خود بیش از حد ارزیابی کردند. دلایل زیادی برای این نوع عدم تقارن اطلاعاتی وجود داشت، از جمله این که ظرفیت جنگی تک تک کشورها تقریباً همیشه یک راز کاملاً محافظت شده بود. در هر صورت، بهترین راه برای فهمیدن اینکه چه کسی قوی تر است این بود که واقعاً شروع به مبارزه شود . سپس همه چیز به سرعت آشکار می شد وبسیاری از جنگ‌ها به همین شکل پایان یافتندصاحبان صاحبان ایده‌های جنگ نقاط قوت نسبی خود را دوباره ارزیابی می‌کنند و تصمیم به انجام معامله می‌گیرند. اما انواع دیگری از جنگ ها وجود داشت که در آنها عواملی غیر از اطلاعات غالب بود. این عوامل، تا حدی به این دلیل که نقش برجسته ای در اقتصاد ایفا نمی کردند، کمتر شناخته شده بودند. یکی این واقعیت بود که قراردادها در نظام بین‌الملل - در این مورد، قراردادهای صلح - سازوکار اجرایی کمی داشتند یا اصلاً وجود نداشتند. اگر کشوری واقعاً می خواست توافقی را به هم بزند، هیچ دادگاه داوری وجود نداشت که طرف مقابل بتواند به آن اعتراض کند. (در تئوری، سازمان ملل می‌تواند این دادگاه باشد که در عمل، اینطور نیست.) این موضوع باعث ایجاد مشکلی به نام «تعهد معتبر» شد: یکی از دلایلی که ممکن است جنگ‌ها به سرعت پایان نیابد این است که یک یا هر دو طرف به سادگی نمی‌توانستند به همدیگر اعتماد کنند. احترام به هر توافق صلحی که به دست آوردند ، بگذارند. در کتاب سال 2009 خود «جنگ‌ها چگونه پایان می‌یابد»، دن رایتر، همکار گومنز، از نمونه بریتانیای کبیر در اواخر بهار 1940، پس از سقوط فرانسه استفاده کرد. بریتانیا در حال شکست خوردن در جنگ بود و مطمئن نبود که ایالات متحده به موقع وارد جنگ خواهد شد تا آن را نجات دهد. اما بریتانیایی ها جنگیدند، زیرا می دانستند که هیچ معامله ای با آلمان نازی قابل اعتماد نیست. همانطور که وینستون چرچیل در کابینه خود به شیوه تکرار نشدنی خود بیان کرد: "اگر قرار است این داستان جزیره ای طولانی ما بالاخره به پایان برسد، اجازه دهید زمانی پایان یابد که هر یک از ما در خون خود روی زمین دراز بکشیم."
جهانی شدن به پایان رسیده است. جنگ های فرهنگی جهانی آغاز شده است.
برخی افراد تئوری برخورد تمدن ها ساموئل هانتینگتون را احیا کرده اند تا آنچه را که در حال وقوع است به تصویر بکشند. هانتینگتون درست می‌گفت که ایده‌ها، روان‌شناسی و ارزش‌ها به همان اندازه که منافع مادی را هدایت می‌کنند، تاریخ را پیش می‌برند. اما این شکاف‌ها بر اساس خطوط تمدنی منظمی که هانتینگتون توصیف کرد، از بین نمی‌رود.
طراحی ساختار عدالت ضرورتی برای دستیابی طولانی مدت، پایدار وعادلانه به منابع جامعه
در تصاویر ، دو نفر دسترسی نابرابر به یک سیستم و یک منبع دارند - در این مورد ، درختی که میوه می دهد، منبع سیستم است. علیرغم پشتیبانی مساوی از ابزارهای توزیع یکنواخت ، دسترسی آنها به میوه هنوز نابرابر است. با این حال در نهایت ، راه حل عادلانه ، منابع دقیق مورد نیاز هر شخص برای دسترسی به میوه را تشخیص و تخصیص داده و منجر به نتایج مثبت برای هر دو فرد می شود..... در حالی که به نظر می رسد درخت یک سیستم طبیعی است ، بسیار مهم است که در ذهن به خاطر داشت که سیستم های اجتماعی به طور طبیعی نابرابر نیستند - آنها مدتهاست که به طور عمدی برای ایجاد امکان به جمعیت های خاص طراحی شده اند که نتایج خروجی سیستم ممکن است غیر عمدی به نظر برسد ، اما در واقع یک عمل تبعیض آمیز ریشه ای است و اعتقادات خاص پشت سر آن قرار دارد. .....عدالت راه حلی برای پرداختن به سیستمهای اجتماعی ناموزون است. عدالت می تواند با اصلاح و تغییر سیستم ها به روشی که منجر به دستیابی طولانی مدت ، پایدار و عادلانه برای همگان و نسل های آینده می شود ، موضوع عدالت را یک گام جلوتر ببرد .................."مسیر دستیابی به عدالت از طریق برخورد یکسان با همه محقق نخواهد شد. این امر با رفتار عادلانه با هرکس متناسب با شرایطش حاصل خواهد شد. "
اهمیت دیپلماسی فوتبال در چارچوب دیپلماسی عمومی ایران و ترکیه
هرچند که ماهیت فوتبال مبتنی بر رقابت جویی است و برد و باخت جزء لاینفک این بازی محسوب می شود، این ورزش، پتانسیل صلح سازی و تقویت همکاری میان ملل را نیز دارد. در صحنه داخلی کشورها، گروه های معارضی که در استادیوم ها حضور می یابند، در بلندمدت، تحت هویت مشترک علاقه مندی به فوتبال و یا فهم از زبان فوتبال، از میزان تضادشان کاسته شده و به یکدیگر نزدیک می شوند. همچنین در حوزه سیاست خارجی، ورزش به طور اعم و فوتبال به طور اخص، می تواند نقش مثبتی در ایجاد نخستین تماس های دیپلماتیک میان دولت های متخاصم ایفاء نماید. در این راستا، ترکیه و ارمنستان با بهره گیری از برگزاری یک مسابقه فوتبال میان تیم های ملی شان در سال 2008، توانستند برای مدت کوتاهی از میزان تنش ها و انجماد موجود در روابط دو جانبه، بکاهند.
انتشار کتابچه راهنما درباره میراث فرهنگی مربوط به دوران استعمار در آلمان
از نوامبر سال ۲۰۱۸ که امانوئل مكرون، رئیس جمهوری فرانسه خواستار بازگرداندن گنجینه‌های آفریقایی موجود در موزه‌های فرانسه شد، مسئولان دولت آلمان نیز تصمیم گرفتند تا بخشی از آثار مربوط به دوران استعمار در موزه‌های خود را به کشورهای مبدا بازگردانند. اما همه به خوبی می‌دانیم که چنین کاری با مشکلات مختلفی همراه است. از یک سو، بازگرداندن تمام آثار دوران استعمار به کشورهای مبدا کار آسانی نیست و از سوی دیگر، برخی از دولت‌های آفریقایی به دلیل کمبود شدید امکانات، ترجیح می‌دهند که آثار تاریخی‌شان در موزه‌های آلمان باقی بماند. از این‌رو، انجمن موزه‌های آلمان در هفته‌های اخیر، یک کتابچه راهنما تهیه کرده‌ است تا نحوه برخورد با آثار مربوط به دوران استعمار و همچنین ارتباط با مسئولان کشورهای مبدا را به مسئولان موزه‌های آلمان آموزش ‌دهد. این کتابچه راهنما به سه زبان انگلیسی، آلمانی و فرانسه منتشر شده است.
توازن قوا
کاریکاتور توسط انوره دومایر هنرمند فرانسوی قرن نوزده در سال 1866به تصویر در آمده است.او متولد 1808–1879, و کاریکاتوریست ، نقاش و مجسمه ساز بود این اثر اکنون در موزه بنام خود هنرمند در مونشن گلادباخ نگهداری می شود. "توازن قوا در اروپا و توفق اروپایی برای نگهداری کره زمین بر روی سرنیزه ها" عنوان این طرح است که اندازه لیتوگراف آن 24.4 × 20.8 سانتی متر است