خبر های ویژه

مجسمه ی مسئله‌ی زمان- فولاد زنگ‌زده‌ و منحنی‌شکل‌ موزه گوگنهایم بیلبائو

10 تیر 1404

مجسمه پاشیدن آب

26 اردیبهشت 1404

تندیس کوچک نیایش در موزه لوور

1 اردیبهشت 1404

میرزا حسن رشدیه ،یادآور بنیان زنگ ها و قلم ها

22 فروردین 1404

مجسمه ی ایگور استراوینسکی

22 اسفند 1403

ماه و مجسمه شاعر

23 آذر 1403

چیلله گئجه سی در خانه سفال تبریز

20 آذر 1403

مجسمه ی فاخربرای شهریار نیاز یک شهر است، نیاز تمام شهرهاست

18 آبان 1403

قوری چینی جادویی سفالی از خاک رس بنفش+ویدیو

12 آبان 1403

ظرفی با تصاویر نوازندگان در سبک کاشان

28 مرداد 1403

رای گیری برای بازوهای آشیل

15 تیر 1403

کدو تنبل مجسمه ای در کنار دریا

27 خرداد 1403

موزه هنر کلیولند مجسمه باستانی را به لیبی باز خواهد گرداند

11 خرداد 1403

کشتزار زندگی و کابوس ! یادبود برای ادای احترام به قربانیان بردگی در پرتغال

10 اردیبهشت 1403

خانه موسیقی هواینان

28 فروردین 1403

نگاهی به اساطیر یونان از طریق ظروفی که دوران طلایی سفال های آتیک را تعریف می کردند

5 فروردین 1403

2 مهر 1398

آیساک کوردال در تماس با تبریز امروز از نمایش مجسمه و یادمان ایگو می گوید

مجسمه های کوردال در مواجهه با زندگی صنعتی؛ برای حفظ طبیعت و هویت بشری

پیشرفت ما را در تصور در اوج بودن قرار داده است و دیگر کسی نمی داند چگونه از آن خلاصی یابد ، برخی افراد حتی فکر می کنند که خدایان هستند. در بعضی از مواقع ، ما شبیه آن هستیم که خود را در راهرو یک مرکز خرید گم کرده باشیم و نتوانسته ایم راه خود را پیدا کنیم. شاید به این دلیل است که نقش تماشاگر را آنقدر صنعتی کرده ایم که حتی به چیزی توجه نمی کنیم. ما به عنوان یک تماشاگر غایب و گم شده ایم: به نظر می رسد هر چیزی که مورد علاقه ما نباشد دیگر وجود ندارد (گرچه گوگل برآن اصرار دارد)

تبریز امروز:

ایساک کوردال مجسمه ساز اسپانیایی در تماس با " تبریز امروز" از نمایشگاه جدید خود  می گوید ؛ او پیشتر از این در یک مصاحبه با ما به موضوع مجسمه های مینیاتوری خود در موضوع اینرسی شهری ، صنعتی شدن آموزش و.....پرداخته بود.

***

اسحاق کوردال پس از نمایش "اینرسی شهری" در سال 2015 در گالری  سی . او ای  و همزمان ارائه آثارش در سطح شهر مونترال  ، به یک نمایش انفرادی جدید بازگشت. او در این نمایش منعکس کننده یادمانی برای نفس ما، ایگو، ناتوانی بشر در بودن به عنوان بخشی از طبیعت و خوی استکباری ما به عنوان یک گونه است.

پیشرفت ما را در تصور  در اوج بودن قرار داده است و دیگر کسی نمی داند چگونه از آن خلاصی یابد ، برخی افراد حتی فکر می کنند که خدایان هستند. در بعضی از مواقع ، ما شبیه آن هستیم که خود را در راهرو یک مرکز خرید گم کرده باشیم و نتوانسته ایم راه خود را پیدا کنیم. شاید به این دلیل است که نقش تماشاگر را آنقدر صنعتی کرده ایم که حتی به چیزی توجه نمی کنیم. ما به عنوان یک تماشاگر غایب و گم شده ایم: به نظر می رسد هر چیزی که مورد علاقه ما نباشد دیگر وجود ندارد (گرچه گوگل برآن اصرار دارد)

تقریباً تمام مجسمه هایی که بخشی از نمایشگاه هستند ، چشمانشان بسته ، غوطه ور در گوشی های هوشمند یا هدست واقعیت مجازی هستند. در واقعیت خود کور هستند، آنها در حقیقت نمی خواهند فراتر از محیط خودشان باشند. در حالی که به دنبال احساس منحصر به فرد بودن هستیم ، اثر متضاد اتفاق می افتد: ما الگوهایی را به صورت صنعتی تکرار می کنیم ، دقیقاً همانطور که صورت مجسمه ها اغلب به صورت یکسان تولید می شوند. گویی که تا ابد عاشق خودشان بودند ، همه ماسک عمومیاز کسالت را می پوشند. در این میان ، گردشگران در محیط زیست به ارتشی مبدل شده اند که همه چیز پیرامون خود را ویران می کنند و طبیعت بر روی یک برانکارد آزار می بیند. ما نسخه جدید استعمار هستیم. ما با حمام آفتاب گرفتن در ساحل منتظر تغییر اقلیم هستیم . ما به طور دائم در معرض دید ، کنترل و آموزش یافتن از بالکن افکار عمومی شبکه های اجتماعی هستیم و " برادر بزرگ " تبدیل به عنصر همدلی ما شده است. یادمان های ایگو و هویت به خودی آنقدر بزرگ خواهند بود که لازم خواهد شد ، اندازه و مقیاس آنها تغییر یابد تا آنها در گالری و نمایشگاه قرار گیرند.

ما نیاز به تغییر اندازه داریم. یعنی به عنوان انسان ما باید تغییر کنیم.

 

 

 توفیق وحیدی آذر

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت