پلاستیک ها در مواد غذایی هنوز وجود دارند

تاریخ انتشار : ۱۲:۴۶ ۱۴-۱۰-۱۴۰۲

موسسه نظارتی دریافته است که پلاستیک ها علیرغم خطرات سلامتی، حضور "گسترده" خود را در مواد غذایی حفظ می کنند و از قانون گذاران خواست تا ایمنی پلاستیک هایی را که در طول تولید با مواد غذایی در تماس هستند، ارزیابی کنند. این گروه مصرف کننده غیرانتفاعی روز پنجشنبه گفت که 84 مورد از 85 غذای سوپرمارکتی و فست فودهایی که اخیراً آزمایش کرده اند حاوی " روان کننده هایی " معروف به فتالات هستند، یک ماده شیمیایی که برای دوام بیشتر پلاستیک استفاده می شود. همچنین گفت 79 درصد از نمونه‌های غذا در مطالعه خود حاوی بیسفنول A (BPA)، ماده شیمیایی دیگری که در پلاستیک یافت می‌شود، و سایر بیسفنول‌ها بودند، اگرچه میزان آن نسبت به آزمایش‌های انجام شده در سال 2009 کمتر بود.

تبریز امروز:

 کالاهای پلاستیکی مختلف با وزن 3.15 کیلوگرم، که معادل مقدار پلاستیکی است که یک نفر در ده سال می تواند بخورد، در این تصویر در توکیو، ژاپن، 31 مارس 2020، روی میزی نمایش داده شده است.

کالاهای پلاستیکی مختلف با وزن 3.15 کیلوگرم، که معادل مقدار پلاستیکی است که یک نفر در ده سال می تواند بخورد، در این تصویر در توکیو، ژاپن، 31 مارس 2020، روی میزی نمایش داده شده است.


نیویورک، 4 ژانویه (رویترز) - موسسه نظارتی Consumer Reports دریافته است که پلاستیک ها علیرغم خطرات سلامتی، حضور "گسترده" خود را در مواد غذایی حفظ می کنند و از قانون گذاران  خواست تا ایمنی پلاستیک هایی را که در طول تولید با مواد غذایی در تماس هستند، ارزیابی کنند.

این گروه مصرف کننده غیرانتفاعی روز پنجشنبه گفت که 84 مورد از 85 غذای سوپرمارکتی و فست فودهایی که اخیراً آزمایش کرده اند حاوی " روان کننده هایی " معروف به فتالات هستند، یک ماده شیمیایی که برای دوام بیشتر پلاستیک استفاده می شود.

همچنین گفت 79 درصد از نمونه‌های غذا در مطالعه خود حاوی بیسفنول A (BPA)، ماده شیمیایی دیگری که در پلاستیک یافت می‌شود، و سایر بیسفنول‌ها بودند، اگرچه میزان آن نسبت به آزمایش‌های انجام شده در سال 2009 کمتر بود.

Consumer Reports گفت که هیچ یک از سطوح فتالات که یافته است از حد تعیین شده توسط قانون گذاران ایالات متحده و اروپا فراتر نمی رود.

همچنین گفت که هیچ سطحی از فتالات وجود ندارد که دانشمندان بی خطر بودن آن را تایید کنند، اما ایمنی غذاهایی که می خورید را تضمین نمی کند.

فتالات ها و بیسفنول ها می توانند تولید و تنظیم استروژن و سایر هورمون ها را مختل کنند و به طور بالقوه خطر نقایص مادرزادی، سرطان، دیابت، ناباروری، اختلالات رشد عصبی، چاقی و سایر مشکلات سلامتی را افزایش دهند.

در میان غذاهای سوپرمارکت آزمایش شده، راویولی پنیری ارگانیک Annie's حاوی بیشترین فتالات در نانوگرم در هر وعده، 53579 بود و پس از آن هلوهای خرد شده دل مونته و ماهی قزل آلا صورتی مرغ دریایی قرار داشتند.

افزایش سطح فتالات نیز در محصولاتی مانند Cheerios، غذای کودک Gerber و ماست Yoplait و چندین همبرگر، ناگت و سیب زمینی سرخ شده از Wendy's، Burger King و McDonald's یافت شد.

Consumer Reports نیز تغییراتی را در میان محصولات مشابه یافت. به عنوان مثال، 33980 فتالات در نانوگرم در هر وعده در ناگت مرغ ترد وندی، بیش از چهار برابر سطح مک‌دونالدز چیکن مک ناگت بود.

جیمز راجرز، که بر تست ایمنی محصول Consumer Reports نظارت می‌کند، می‌گوید: «این به ما می‌گوید، به همان اندازه که این مواد شیمیایی گسترده هستند، راه‌هایی برای کاهش میزان موجود در غذاهای ما وجود دارد.

این گروه مصرف کننده گفت که ارزیابی مجدد توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده و سایر آژانس ها در مورد خطرات پلاستیک سازها "موقع و ضروری" است.

سلتزر آهک تمشک قطبی تنها محصول آزمایش شده بدون فتالات بود.

جنرال میلز (GIS.N)، که برندهای آن شامل Annie's، Cheerios و Yoplait است، بلافاصله به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخ نداد. Burger King (QSR.TO) و Wendy's (WEN.O) بلافاصله به درخواست های مشابه پاسخ ندادند.

Chicken of the Sea (TU.BK) و Del Monte گفتند که فتالات را به غذای خود اضافه نمی کنند و تضمین های مشابهی را از تامین کنندگان خود دریافت می کنند. دل مونته همچنین گفت که فتالات ها "در محیط زیست گسترده هستند."

Gerber و مک دونالد  (MCD.N) گفتند که از الزامات قانونی پیروی می کنند و نیاز به آزمایش دقیق برای مواد شیمیایی در بسته بندی دارند.

 


نظرات کاربران


@