کمپوت مورد علاقه همه از دوران کودکی

تاریخ انتشار : ۱۰:۰۵ ۱۸-۰۹-۱۴۰۲

اواخر پاییز و زمستان بهترین زمان برای میوه های خشک است. ارزش اصلی میوه های خشک مجموعه ای منحصر به فرد از مواد معدنی به راحتی قابل هضم و همچنین عدم وجود چربی های غیر ضروری برای بدن است. کمپوت میوه خشک مورد علاقه در هر خانواده و همیشه محبوب است، هنوز هم بهتر است پخته نشود. برای حفظ تمام اجزای مفید آن در نوشیدنی، باید میوه های خشک شسته شده را داخل قمقمه بریزید و روی آن آب جوش بریزید. وقتی آب سرد شود، میوه‌های خشک به‌اندازه‌ای نرم می‌شوند که گویی روی آتش پخته شده‌اند و کمپوت معطر می‌شود. و یک چیز دیگر - شکر را به آن اضافه نکنید، طعم طبیعی و منحصر به فرد میوه را از بین می برد. بهتر است کمپوت را با عسل طبیعی شیرین کنید.

تبریز امروز:

اواخر پاییز و زمستان بهترین زمان برای میوه های خشک است. ارزش اصلی میوه های خشک مجموعه ای منحصر به فرد از مواد معدنی به راحتی قابل هضم و همچنین عدم وجود چربی های غیر ضروری برای بدن است.

کمپوت میوه خشک مورد علاقه در هر خانواده و همیشه محبوب است، هنوز هم بهتر است پخته نشود. برای حفظ تمام اجزای مفید آن در نوشیدنی، باید میوه های خشک شسته شده را داخل قمقمه بریزید و روی آن آب جوش بریزید.

وقتی آب سرد شود، میوه‌های خشک به‌اندازه‌ای نرم می‌شوند که گویی روی آتش پخته شده‌اند و کمپوت معطر می‌شود. و یک چیز دیگر - شکر را به آن اضافه نکنید، طعم طبیعی و منحصر به فرد میوه را از بین می برد. بهتر است کمپوت را با عسل طبیعی شیرین کنید.


نظرات کاربران


@