آشپزی روسی

کدو سبز در سس تند برای زمستان + ویدئو

تاریخ انتشار : ۰۸:۳۵ ۱۶-۰۶-۱۴۰۲

برای نگهداشتن کدو جهت استفاده در زمستان با سس تند، روش روسی آن قابل استفاده است ، برای تهیه سس می توان به ترتیب زیر عمل کرد

تبریز امروز:

 

ساده، سریع، خوشمزه. می توانید بدون تندی آن را آماده  کنید. برای اینکه تا زمستان  بماند، باید پنهان شود. این کدو سبز به خوبی در دمای اتاق نگهداری می شود. 

عناصر

کدو سبز 3 کیلوگرم
فلفل دلمه ای 600 گرم
فلفل تند 1 عدد
سیر 100 گرم
شکر 200 گرم
روغن نباتی 200 میلی لیتر
سرکه 9% 100 میلی لیتر
رب گوجه فرنگی 200 میلی لیتر
کچاپ فلفل قرمز 300 میلی لیتر
نمک 2 قاشق غذاخوری قاشق ها

7 قوطی 550 میلی لیتری می سازد

آماده سازی گام به گام

1. 3 کیلوگرم کدو سبز را پوست بگیرید. بشقاب هایی به ضخامت 1 سانتی متر برش می دهیم و به شکل چوب برش می دهیم. در کدو سبز با دانه های درشت، وسط آن را با قاشق بردارید.
2. فلفل دلمه ای 600 گرم، دانه ها را پاک می کنیم، دانه ها را هم از فلفل تند جدا می کنیم.
سیر، فلفل تند و فلفل دلمه ای را از چرخ گوشت رد می کنیم.
3. کدو سبز را در یک قابلمه بزرگ بریزید، 2 قاشق غذاخوری نمک و 200 گرم شکر به آن اضافه کنید. فلفل های پیچ خورده را با سیر جابه جا می کنیم.
200 گرم رب گوجه فرنگی و 300 گرم سس کچاپ چیلی اضافه کنید، می توانید آن را با سس کچاپ مورد علاقه خود جایگزین کنید.
قبل از پخت 100 میلی لیتر سرکه 9 درصد بریزید تا کدو حلوایی دست نخورده بماند و 200 میلی لیتر روغن نباتی.
همه چیز را مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت بگذارید تا مارینه شود. در این مدت چند بار کدو سبز را مخلوط کنید.
4. ماهیتابه با کدو سبز را روی اجاق قرار دهید، درب آن را ببندید، بگذارید جوش بیاید و 40 دقیقه بعد از جوشیدن بپزید و هر از گاهی هم بزنید.
5. کدو سبز را در شیشه های استریل می چینیم. تابه روی اجاق است، تا آخرین شیشه آن را خاموش نمی کنیم.
شیشه ها را در مایکروویو با ریختن کمی آب به مدت 5 دقیقه استریل می کنم.
درب ها را می جوشانیم. شیشه ها را تا سر پر می کنیم.
این مقدار مواد تشکیل دهنده 7 قوطی 550 میلی لیتری است. با درب استریل بپوشانید و پیچ کنید.
شیشه ها را روی دربشان برگردانید، با چیزی گرم بپوشانید و بگذارید تا کاملا خنک شوند.
این کدو سبز به خوبی در دمای اتاق نگهداری می شود. همه از این خوراکی راضی  هستند!


شیشه ه در روش دیگر از هویج نیز استفاده می شود که روش آن به این نحو بصورت مختصر  بیان می شود : ظرف ها  و درب ها را آماده کنید - بشویید و استریل کنید. کدو سبز را بشویید، به صورت حلقه ها یا دایره های نازک برش دهید. سیر و هویج را از طریق چرخ گوشت بریزید.برای ماریناد، روغن، سرکه، شکر و نمک را در یک قابلمه بزرگ بریزید. روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد، هویج و سیر را که ورقه ورقه کرده اید، بگذارید، پنج دقیقه بپزید. کدو سبز را در ماریناد بریزید و از لحظه جوشیدن روی حرارت ملایم به مدت بیست و پنج دقیقه بپزید و بلافاصله در شیشه های استریل داغ قرار دهید و با درب استریل ببندید و با پتو بپیچید تا کاملا خنک شود.


نظرات کاربران


@