اوبی نون یا لپیوشکا ، نوعی نان مسطح در غذاهای افغانی، تاجیکی و ازبکی است. شکل آن مانند یک بشقاب و ضخیم تر از نان است. اوبی نون را در تنورهای سفالی به نام تندیر می پزند.
تبریز امروز:
شاطر درتنور از قبل گرم شده می نشیند و نان می پزد این ویدیو در مورد نانی است که برای قرن ها برای بزرگان قوم بپخته می شد . پخت این نان بسیار متفاوت است. نانوا در حالی که روی آتش در تنور از قبل گرم شده نشسته روی نان را می پوشاند.
اوبی نون یا لپیوشکا (به روسی: лепёшка، «نان مسطح»)، نوعی نان مسطح در غذاهای افغانی، تاجیکی و ازبکی است.شکل آن مانند یک بشقاب و ضخیم تر از نان است.اوبی نون را در تنورهای سفالی به نام تندیر می پزند.
نظرات کاربران
اشتراک در خبرنامه
برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید
شبکه های اجتماعی
ارتباط با ما
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای
ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.