نان سنتی ازبک

اوبی نون نان تندیر ازبک ها

تاریخ انتشار : ۱۴:۳۲ ۰۴-۰۴-۱۴۰۱

اوبی نون یا لپیوشکا ، نوعی نان مسطح در غذاهای افغانی، تاجیکی و ازبکی است. شکل آن مانند یک بشقاب و ضخیم تر از نان است. اوبی نون را در تنورهای سفالی به نام تندیر می پزند.

تبریز امروز:

 

شاطر درتنور از قبل گرم شده می نشیند و نان می پزد این ویدیو در مورد نانی است که برای قرن ها برای بزرگان قوم بپخته می شد . پخت این نان بسیار متفاوت است. نانوا در حالی که روی آتش در تنور از قبل گرم شده نشسته روی نان را می پوشاند.

 
اوبی نون یا لپیوشکا (به روسی: лепёшка، «نان مسطح»)، نوعی نان مسطح در غذاهای افغانی، تاجیکی و ازبکی است. شکل آن مانند یک بشقاب و ضخیم تر از نان است. اوبی نون را در تنورهای سفالی به نام تندیر می پزند.
 

نظرات کاربران


@