نار شرابی سس نار آذربایجان+ویدئو
فصل نار یا بقولی دیگر انار است ،" نارشرابی" سس سنتی برای غذای آذربایجان است .............
زبان گاو را چگونه طبخ می کنید؟
زبان گاو یک غذای لذیذ است ؛ چگونه آن را درزندگی روستایی آذربایجان طبخ می کنند ؟ اینجا به غذای آذربایجانی زبان پرداخته می شود!
نان محلی در تنور خانگی آذربایجان
در تنور سنتی خانه مدرن مزرعه ، چهار نوع نان آماده می شود ، زندگی همچنان با سنت های کهن خود بقا دارد
گلاب گیری از قیزیل گول + ویدئو
فصل قیزیل گول شروع شده است ، این گل لطیف و خوش عطر ! مربا و گلاب و گول قند از محصولات خانگی تولیدی با این گل هستند .
مربا و کیک توت فرنگی در روستا
فصل توت فرنگی آغاز شده است ، پس می توان به مربای توت فرنگی و کیک آن فکر کرد
شکرچورک ، شیرینی سنتی آذربایجان
شکرچورک شیرینی سنتی آذربایجان است که نحوه آماده سازی آن در محیط روستا به تصویر در می آید ..............
کلم بروکلی خامه ای، یک غذا با ماکارونی
روش طبخ کلم بروکلی می توانید یک راه حل جدید داشته باشد ، یک شام کامل برای خانواده ! پخت کلم بروکلی با ماکارونی در فر سریع و آسان است! کلم بروکلی خامه ای بسیار خوشمزه و آسان است! پاستا با کلم بروکلی
کیک پرتقال یا نارنگی
الان فصل نارنگی و پرتقال است ، پس امکان پخت کیک این میوه ها وجود دارد
کره خانگی و پنیر با شیر تازه گاو + ویدئو
تولید پنیر و کره سال های پیشین از فعالیت های خانواده بود که همچنان در روستاهای آذربایجان این نحوه زندگی ادامه دارد .................
چگونه می توان کاکتوس نوپال را پخت
کاکتوس نوپال در ایران در گل دان نگهداری می شود اما در مکزیک بهنوان یک محصول کشاورزی در سالاد و غذاها مختلف کاربرد ، روش ساده پخت آن با روغن در تابه است................
پنیر خشک یا کوروت پنیر
زندگی و اقتصاد روستایی بر اساس تولید با امکانات محلی و سنتی ادامه مسیر داده است ،تولید پنیر خشک یا اصطلاحا کوروت از شیر تازه ی گاو انجام می گیرد.......
سیب زمینی روی منقل
یئرآلما یا بقول معروف سیب زمینی در روی آتش و حرارت ذغال یک ماجرا است نه یک غذا !..............
معرفی یک خوراکی ارزان برای هضم غذا + ویدئو
دو عدد زرده تخم مرغ در روز باعث بهبود هضم و تقویت استخوان ها می شود. ایرینا استپنایا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای می نویسد که خوردن دو زرده تخم مرغ در روز تأثیر مفیدی بر عملکرد دستگاه گوارش و استحکام استخوان خواهد داشت.
سوپ سیر لطیف و معطر به سبک ایتالیایی!
پخت سوپ با سبزیجات ترد. یک پخت و پز سریع و آسان است. و نتیجه ی آن یک سوپ خوشمزه است که اصلا تند نیست! طعم آن نرم و لطیف است! دستور غذای خوشمزه و آسان برای شام. سوپ سیر ایتالیایی با کروتون ترد را حتما باید با کروتون یا تکه ای بروشتا سرو کنید! و فراموش نکنید که برای تازگی مقداری جعفری درشت خرد شده اضافه کنید! شما این دستور غذا را دوست خواهید داشت! یک دستور ساده و سریع برای یک سوپ خوشمزه!
سیب های قرمز پائیزی و مربای زمستان
سیب ها همه جا را پرکرده اند، آنها را با بیل های مکانیکی جمع می کنند، بهترین کار پخت مربای سیب است
رب خانگی از گوجه فرنگی بستان !
سال ها ما رب نمی خریدیم و اکنون هم باز در بسیاری از خانه ها ، بجای رب ، گوجه فرنگی و باصطلاح " بامادور" وارد ماجرا می شود و در یک کار و تلاش رب مصرفی یک سال در خانه تامین می گردد.
در زمستان و تابستان انگور بخورید! + ویدئو
با این روش برای زمستان انگور را به مدت 1 سال دست نخورده نگه داشت ! انگور را مو کرده و مثل تابستان می توان خورد ؛ آن را به عنوان کمپوت با وعده های غذایی خود تهیه نموده و سپس آن را مانند آب میوه نوشید یا یک سس میوه روی کیک ها با آب انگور تهیه کرد. همیشه این روش خوشمزه است و همه دستور غذا را دوست دارند. همچنین می توان از این میوه ها کمپوت هلو ، کمپوت آلو ، کمپوت گیلاس ، کمپوت زردآلو ، کمپوت گلابی درست کرد.
یراپاق دولماسی و یمیشان کمپوتی
دلمه برگ مو یا دلمه با برگ کلم از غذاهای خاص آذربایجان است که برای مردم محلی و مهمانان طعمی خاص و جایگاهی ویژه در سفره دارد.
ذخیره گوجه فرنگی های سبز یا گوی بامادور + ویدئو
گوجه فرنگی سبز یا گوی بامامادور در شرایطی از فصل وارد بازار می شود که بوته ها بعلت برودت هوا و از راه رسیدن پاییز امکان قرمز کرده آنها را ندارند ....در این زمان می توان آنها را برای نگهداری آماده نمود.
پخت مرغ در ظرف شیشه ای
پختن مرغ روی آتش هیزم و درون ظروف شیشه ای روش متفاوتی برای آشپزی است!
غذای پنیر و تخم مرغ = ویدئو
با مواد غذایی ساده ، غذای خوشمزه آماده کنید...................
غذای تخم مرغ با جو پرک
اگر 2 عدد تخم مرغ و 1 فنجان جو دوسر دارید ، این دستور غذایی را در 5 دقیقه آماده بکنید ! زیاد بخورید و لاغر بمانید.
غذای تخم مرغ داخل بامادور + ویدئو
فقط یک تخم مرغ را درون یک گوجه فرنگی بگذارید و آنها را با هم برای خوردن آماده کنید ، از طعم غذایتان حیرت خواهید کرد!
خطر خوردن میوه های خشک
"وقتی میوه تازه در دسترس نباشد، میوه خشک جایگزینی برای تأمین نیازهای غذایی روزانه شماست. میوه های خشک به همان اندازه مواد تازه مفید نیستند. به عنوان مثال، یک چهارم فنجان کشمش حاوی حدود شش درصد ارزش روزانه پتاسیم (تقریباً مشابه یک فنجان انگور تازه) را در بردارد، بنابراین در خوردن کشمش زیاده روی نکنید. میوه های خشک دارای فیبر بسیار بالایی هستند که به شما کمک می کند تا از افزایش قند خون جلوگیری شود. دانیل گافن، متخصص تغذیه می گوید: "اگر هدف شما افزایش کربوهیدرات یا افزایش وزن است، میوه خشک بخورید. از طرف دیگر، اگر کالری را اندازه می گیرید و اندازه آن را سرو می کنید، میوه خشک بهترین انتخاب نیست." به علاوه، میوه خشک برای خوردن قبل از ورزش ایده آل است. یک مشت میوه خشک انرژی لازم را به شما می دهد و هضم آن نیز آسان است. در عین حال، بهتر است از خوردن آلو خشک پرهیز کنید، زیرا می توانند باعث ناراحتی معده به دلیل محتوای بسیار بالای فیبر، سوربیتول و الکل قند شوند. .........میوه های در معرض آفتاب، میوه های خشک شده در دستگاه خشک کن می تواند به بدن اسیب برساند.