کاشت گل های بهاری و پخت غذای ازبک بهار فصل گل و گلکاری است ، آنها با کاشتن گل ها در فضای باز به پخت گوشت گوساله به روش ازبک ها هم می پردازند
بامیه های سبز در طرابزوناما بامیه سبز رنگ و حتی در رنگ های مختلف از دیدنی های قنادی Üstad در میدان شهر است................
نان کنجدی در خانهنان کنجدی را می توان با حوصله در خانه ی روستایی پخت...........................
پای گوشت لزگی روی آتشآتش و گوشت ترکیب فوق العاده ای را می سازند.لزگی که آن را پای گوشت می نامند ترکیبی از نان و گوشت و...........است که بعنوان غذای آذربایجان و اوراسیا شناخته شده است............................
«شیرائی»، سبزیجاتی با سس توفو یک غذای ژاپنیاگرچه شیرائی در تمام طول سال سرو میشود، اما آریموتو آزادانه به اجزای تشکیل دهنده آن تغییر میدهد. او ممکن است با استفاده از مواد درون فصل احساس فصل را به تصویر بکشد، یا ممکن است چیزی را بسازد که با شرایط فیزیکی یا ترجیحات شخصی که به او سرو میشود، باشد. اگرچه هوا همچنان سرد است، اما می توانیم رسیدن بهار را زیر نور خورشید حس کنیم. از خردل صحرایی برای بیان اشتیاق بهار استفاده می شود، اما می توان به جای آن از نخود فرنگی یا نخود برفی پخته شده کوتاه استفاده کرد. سس را در یک هاون بزرگ با اضافه کردن کم کم ساکه، میرین شیرین و سس سویا، آسیاب می کنیم. طعم را بررسی کنید و نمک را اضافه کنید تا طعم آن مزه دار شود. مقادیر ذکر شده مواد اولیه تقریبی است. مقدار سس توفویی را که ترجیح می دهید با مواد مخلوط کنید. سس باقیمانده ممکن است برای پوشاندن سبزیجات سبز به طور خلاصه آب پز شده مانند کوماتسونا استفاده شود. از سبزیجات پخته شده همچنین می توان برای تهیه سوشی مخلوط یا برنج تاکیکومی گوهان که با مواد مختلف پخته شده است استفاده کرد.
پخت نان لواش روی سنگ های اجاق لواش «یک نان مسطح است» که اغلب به عنوان نان خاورمیانه ای شناخته می شود ! آذربایجان ، ارمنستان ، ایران و حتی هندوستان دارای نان لواش هستند .
طبخ دونرکباب مرغ در خانه روستایی+ ویدئودونرکباب را یک غذایی خیابانی می دانند ، اما می توان آن را در خانه با فضای باز هم طبخ کرد
کوفته با سس گوجه فرنگی + ویدئوکوفته یک غذای بین المللی است اما خاستگاه آن را مدیترانه می گویند ، کوفته با سس گوجه فرنگی غذایی ساده و خوش طعم است.........................................
لوکوم انار+ ویدئواکنون فصل انار است و لوکوم انار با طعم و عطر دلنشین خود می تواند ، یک دسر خوشرنگ در سفره باشد ..............
سوپ بروکلی غذایی مناسب برای هر زمان و هر وعده غذاییاین سوپ خوشمزه برای متابولیسم خیلی ها بسیارخوب است، وضعیت مطلوبی می دهد و کمک می کند روز را به خوبی سپری کنیم. پس از امتحان کردن این سوپ آنرا دوست خواهید داشت. می توانید این سوپ کلم بروکلی در برنامه غذایی خود داشته باشید ، زیرا همیشه مفید است - احساس شادابی بیشتر و انرژی را داراست! همچنین می توان این سوپ را با یک لیوان آب در وعده عصرانه قبل از شام یا صبحانه میل کرد
پیاز توپر با گوشت و پاستا- غذای روی اجاق روستایی آذربایجان در هوای سرد زمستان غذای خوشمزه از پیاز و گوشت و پاستا روی اجاق باغچه خیلی خوشمزه است ..........................................
نار شرابی سس نار آذربایجان+ویدئوفصل نار یا بقولی دیگر انار است ،" نارشرابی" سس سنتی برای غذای آذربایجان است .............
زبان گاو را چگونه طبخ می کنید؟ زبان گاو یک غذای لذیذ است ؛ چگونه آن را درزندگی روستایی آذربایجان طبخ می کنند ؟ اینجا به غذای آذربایجانی زبان پرداخته می شود!
نان محلی در تنور خانگی آذربایجان در تنور سنتی خانه مدرن مزرعه ، چهار نوع نان آماده می شود ، زندگی همچنان با سنت های کهن خود بقا دارد
گلاب گیری از قیزیل گول + ویدئوفصل قیزیل گول شروع شده است ، این گل لطیف و خوش عطر ! مربا و گلاب و گول قند از محصولات خانگی تولیدی با این گل هستند .
مربا و کیک توت فرنگی در روستافصل توت فرنگی آغاز شده است ، پس می توان به مربای توت فرنگی و کیک آن فکر کرد
شکرچورک ، شیرینی سنتی آذربایجانشکرچورک شیرینی سنتی آذربایجان است که نحوه آماده سازی آن در محیط روستا به تصویر در می آید ..............
کلم بروکلی خامه ای، یک غذا با ماکارونی روش طبخ کلم بروکلی می توانید یک راه حل جدید داشته باشد ، یک شام کامل برای خانواده ! پخت کلم بروکلی با ماکارونی در فر سریع و آسان است! کلم بروکلی خامه ای بسیار خوشمزه و آسان است! پاستا با کلم بروکلی
کیک پرتقال یا نارنگیالان فصل نارنگی و پرتقال است ، پس امکان پخت کیک این میوه ها وجود دارد
کره خانگی و پنیر با شیر تازه گاو + ویدئو تولید پنیر و کره سال های پیشین از فعالیت های خانواده بود که همچنان در روستاهای آذربایجان این نحوه زندگی ادامه دارد .................
چگونه می توان کاکتوس نوپال را پختکاکتوس نوپال در ایران در گل دان نگهداری می شود اما در مکزیک بهنوان یک محصول کشاورزی در سالاد و غذاها مختلف کاربرد ، روش ساده پخت آن با روغن در تابه است................
پنیر خشک یا کوروت پنیرزندگی و اقتصاد روستایی بر اساس تولید با امکانات محلی و سنتی ادامه مسیر داده است ،تولید پنیر خشک یا اصطلاحا کوروت از شیر تازه ی گاو انجام می گیرد.......
سیب زمینی روی منقل یئرآلما یا بقول معروف سیب زمینی در روی آتش و حرارت ذغال یک ماجرا است نه یک غذا !..............
معرفی یک خوراکی ارزان برای هضم غذا + ویدئو دو عدد زرده تخم مرغ در روز باعث بهبود هضم و تقویت استخوان ها می شود. ایرینا استپنایا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای می نویسد که خوردن دو زرده تخم مرغ در روز تأثیر مفیدی بر عملکرد دستگاه گوارش و استحکام استخوان خواهد داشت.
اشتراک در خبرنامه
برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید
شبکه های اجتماعی
ارتباط با ما
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.