آشپزی آذربایجان

زبان گاو را چگونه طبخ می کنید؟

تاریخ انتشار : ۱۷:۲۰ ۲۹-۰۷-۱۴۰۱

زبان گاو یک غذای لذیذ است ؛ چگونه آن را درزندگی روستایی آذربایجان طبخ می کنند ؟ اینجا به غذای آذربایجانی زبان پرداخته می شود!

تبریز امروز:

 

 دستور درست تهیه این غذای گوشتی برای حفظ آبدار بودن و لطافت آن. دستور العمل ساده برای پختن زبان گاو. با عشق آشپزی کنید! با لذت بپزید!

مواد لازم و آماده سازی:

زبان گاو، حدود 1 کیلوگرم
با آب سرد بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه بماند
زبان گاو را در آب جوش بریزید
بگذارید به جوش بیاید و به مدت 15 دقیقه بجوشد
آب را بریزید
آب جوش را با زبان گاو داخل قابلمه بریزید
60 دقیقه بپزید
با شعله ملایم بپزید
3 عدد بادمجان (تقریباً 600 گرم)
به حلقه های 1 سانتی متری برش دهید
به آرامی ضربه بزنید
از هر دو سو
بادمجان ها را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید
2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
2-3 قاشق غذاخوری آرد گندم
خوب مخلوط کنید
2 عدد تخم مرغ
¾ قاشق چایخوری نمک
1/3 قاشق چایخوری Herbes de Provence
½ قاشق چایخوری پاپریکا
یک تابه را با روغن برای سرخ کردن گرم کنید
آرد اضافی را بردارید، در تخم مرغ فرو کنید
روی حرارت ملایم تا متوسط ​​سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود
برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید تا طلایی شود
بعد از 60 دقیقه هویج را اضافه کنید
1-2 پیاز
برگ بو
1 قاشق چایخوری دانه فلفل
اجازه دهید 10 دقیقه بپزد
1-1 ½ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر بجوشانید
پس از اتمام زمان، زبان گاو را در آب سرد قرار دهید
اجازه دهید زبان به مدت 10 دقیقه در آب سرد بماند
این باعث می شود که پوست درشت زبان گاو به راحتی از بین برود
پوست کندن زبان، این کار بسیار آسان است
پس از پوست کندن، زبان را در آبگوشت در حال جوش قرار دهید
15-20 دقیقه با شعله کم بپزید
پس از آن، زبان گاو آماده مصرف است
2 عدد خیار (100 گرم)
گوجه فرنگی 2 عدد (120 گرم)
یک دسته کوچک جعفری
125 گرم پنیر خامه ای
2 حبه سیر
فلفل سیاه
با هم هم بزنید
روی بادمجان ها بمالید
بچشید و در صورت لزوم با نمک مزه دار کنید
زبان گاو را به صورت ورقه های نازک برش دهید، بسیار آبدار شده است
باقی مانده را در یخچال نگهداری کنید
قبل از سرو در روغن یا کره سرخ کنید، خوشمزه می شود
نوش جان!


نظرات کاربران


@